Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz fatal` #1596 üzenetére

    Jó, akkor én is áttérek szájbarágósra: Dehogyisnem reklamálhatok, már csak azért is mert ha csak nincs valami hátránya annak, hogy a szolgáltatást a megfelelő minőségben biztosítsák, akkor biztosítaniuk kell és nem pedig játszani az eszüket, hogy "jaj hát ezek a hülye előfizetők úgy se veszik észre, ha leveszünk belőle egy kicsit" ...
    Mondjuk tudom, a PR technikai háttere a jelenlegi szolgáltatásokhoz is kevés, de ez esetben pedig ne szolgáltassanak, adják át másnak a terepet és kész, a többi engem nem érdekel. Ha én végre tudom hajtani a kötelezettségem, ami az, hogy időben befizessem azt a szaros számlát, akkor ők is teljesítsék azt, amire vállalkoztak, ez mindig is így volt, tudom ma már az egyik fél mindig lódít, de ezért kell alápörkölni egy kicsit.
    Tudod a mai világ úgy működik, hogy elhitetik minden egyes emberrel, hogy neki egyre kevesebb jár és egyre kevesebb joga van. Pár év múlva ott fogunk tartani, hogy internetre sincs jogod, de azért fizesd be internet előfizetés címszó alatt a pénzt, sőt majd lesz levegő díj is, mert hát annyira egyenlőek vagyunk, hogy egyeseknek az se lesz ingyen.
    A továbbiakban mellőzük ezt a "itt azt írják, hogy ez meg az így van" dolgot. Egy valami biztos, hogy semmi se állandó, az amit meg unalmukban írogatnak és ÁSZF-nek hívnak én azt csak úgy hívom, hogy vicckönyv, ugyan így a munka törvénykönyvét meg egyéb baromságokat is, amit egyébként talán a magyar cégeken kívül senki se tart be, de már még azok se, de azért be kell tanulni ezt a szart is, mielőtt elmész a nagy "életbe" és munkát vállalsz. Ezekből a vicckönyvekből este lefekvés előtt jó olvasni, de akkor se szabad túlzásokba esni.

    (#1597) bucihost:
    Előbb utóbb úgy is be kell majd rá ruházni modulra, vagy dekóderre, hacsak azt nem mondják, hogy ha megszűnik az analóg, akkor az összes digitális csatorna kódolatlan lesz és nem kell majd hozzájuk se CI modul, se pedig dekóder, de van valami olyan érzésem, hogy még ha ezt meg lehetne valósítani (mert meglehet, csak akarni kell), akkor se fogják, mert ugye akkor mire használják a sok kártyát meg dekódert, amit megvettek és ott áll a raktárukban? Én azt mondanám, hogy kenjék a hajukra, de mindannyian tudjuk, hogy továbbra is jó pénzért ránk fogják sózni őket, elvégre valamiből még pluszba tömni kell a zsebet, nehogy már ne tudják megfelelően kizsákmányolni az "ügyfeleket".
    Régen volt a jó, mikor a fejlődést nem a pénz hajtotta, hanem az akarat, hogy fedezzünk fel új dolgokat és tegyük jobbá a világot, most meg csak a pénz és a pénz, az hogy mi történik majd ezek után mit sem számít, csak dőljön a pénz ... mocskos egy világ ez.
    Egyébként én is így vagyok, nekem is a net számít csak, nem is véletlen balhézok velük, mert néha nagyobb fájlok esetén az a néhány megabit nekem órákat jelent, az idő meg pénzt, de hát feleslegesen hajtom a magamét.

Új hozzászólás Aktív témák