- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
¤Envy¤
aktív tag
iPhone, hagyjuk már... nekem pl. Xiaomi redmi 3 pro van, és tökéletesen megjelenik minden. És még az akksija is bajnok, mikor már egy Sony lemerült rég, a Xiaomim 50% körül jár.
Pár napja megfogtam a ligetben az első Dratinimet és rá pár órára az első Dragonair-emet. Igaz a Tini csak 70-es, a az Air meg csak 265-ös, de akkor is nagyon örültem nekik, már rég vágytam rájuk.
A Dragonair-nél külön öröm volt, hogy már hazafelé sétálva bukkant fel a szokásos 3 lure-tól kicsit távolabb.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Aryon87
félisten
válasz SpongyaBob #4145 üzenetére
Ez nalam is elofordult. ismerossel kimentunk vadaszni. Ady Endre uton vegig a hatarut fele. Az 5s 3x annyi pokit adott be, mig nekem csak egynehanyat. Es ez meg a frissites elott volt..
Most meg ez a gps not found marhasag...Mellesleg az Animet elkezdtem nezni lassan az 50. resznel tartok
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Sirandrish
legenda
válasz SpongyaBob #4154 üzenetére
En még az elsőnél meguntam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Imy
veterán
válasz SpongyaBob #4149 üzenetére
Mi a gond vele? Nekem meg az androdból.
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Létezik olyan oldal ahol valós időben mutatja a gymeket?
Gondolok én arra hogy melyik gymnem ki a gazdája(szín)
Köszi
zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
csasaKKP
senior tag
válasz tomazin #4115 üzenetére
MTK processzoros telefonomnál hasonló előfordult már. Vagy lehet, hogy az amúgyis gyenge GPS antennát a kezeddel leárnyékolod, illetve nagyvárosokban sok, magas épüket között a vétel még rosszabb.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
lm83
őstag
Nálatok megy a térkép?
Megint alig mutat valamit, már este is így volt. Hol mindent mutatott, hol alig valamit. -
Aryon87
félisten
válasz Sirandrish #4155 üzenetére
Pedig nagyon jo a sorozat, betegre rohogom magam
Egyedul a Raketa csapat szoveget unom mar mikor akcioba lepnek, akkor at is tekeremAzon a reszen vagyok miutan Togepi kikelt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
draco31
veterán
-
customer114
őstag
lv 11 -> 15
Lucky egg + 3 caterpie, 10 weedle, 17 pidgey, 7 ratata. Közbe rám spawnolt egy 640 cp-s Parasect. Mire végeztem maradt 4 perc a lucky eggből.
-
lm83
őstag
válasz customer114 #4167 üzenetére
Nekem 18ról 20ra sikerült múltkor olyan 65 fért bele, 65k xp esett minimum
-
SLYM
veterán
mit lehet kezdeni azzal a hibával, hogy wifiről faszán belép a game, majd amikor 3g-vel akarom használni, akkor sokszor nem lép be?
-
senior tag
Az előbb kikelt 2km-es tojásból egy Pikachu!
-
Imy
veterán
Az alap pokémonokat, amiből sok van érdemes őket powerupolni?(Pidgetto-pidgey candy, Golbat-zubat candy, Rattyce-ratta candy)
-
senior tag
válasz Kvelstadt #4172 üzenetére
Nekem most keltetődik az utolsó 2km-es tojásom, utána már 5km-esek vannak és majd későbbre hagyom a 10-eseket, hátha összefügg az én szintemmel és később jobb lesz.
Igazából mindegy, hogy kb semmire sem jó, olyan alacsony szintű lett a Pikachu, de akkor is jó kedvre derít hogy lett, mert utcán nem látom sosem. -
Sordoran
addikt
válasz HummeRC #4175 üzenetére
Kár tartalékolni, én is ezt tettem egy 10km-essel, még valamikor 5. szint környékén kaptam, majd 20. után keltettem ki, és egy 72 CP-s Onyx lett. A pokemon szintje attól függ tojásban, mikor kaptad, nem mikor kezdted el kikelteni, vagy mikor kelt ki.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
Kvelstadt
veterán
válasz KriszXxX18 #4180 üzenetére
Pontosabban úgy értem hogy nem fejlesztek pokét gym-re. Amit fogok az van. De azokkal nekimegyek minden gym-nek amit látok hogy be tudom foglalni.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
MaciG
addikt
válasz KriszXxX18 #4180 üzenetére
Én is így gondolkodom, hogy milyen jó, majd a sok coinból veszem az inkubátorokat azt jönnek a brutál állatok, de ha nem ad 10-es tojást, akkor minek? A bag upgrade-en meg az inkubátoron kívül nem igen van értelmes dolog a shop-ban. (lucky egg ha éppen nincs ,de van legalább 60 evolvra valód)
BANZAII
-
SLYM
veterán
válasz freezer922 #4181 üzenetére
köszi. ez a hard reset ez mit jelent?
rég volt helyzetjelentés a érszemről, időközben 21-es szinten vagyok, 4 pokém van eddig 1000 felett, 1500 vaporeon, 2 db 1200 flareon és egy 1200-as hypno. power upot valami komolyabbra tartogatom. de egyelőre kisvárosban a baráti körrel is mienk a 2 gym, kisebb megszakításokkal, 200 coint már sikerült összegyűjteni ezekből
[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
Az mitől függ, hogy az eevee-ből mi lesz? Azt olvastam ,hogy át kell őket nevezni, de az állítólag csak 1x működik.
BANZAII
-
freezer922
aktív tag
Eevee-nél egyszer működik az, hogy Rainer/Sparky/Pyro névvel ellátva őket (átnevezed->program újraindítás, hogy tuti legyen), vaporeon/jolteon/flareon lesz belőle. De csak egyszer működik utána marad a 33% esély bármelyikre.
A hard reset meg hard reset kb mint a gyári visszaállítás, csak írd be google-be, akármilyen telefonod van, hogy "xy hardreset" tuti lesz róla egy tucat video, hogy milyen gombot kell merre nyomni és hogyan indítod el. (csak egy folyamat amihez pár gomb kombináció kell és magától megy.).
-
SLYM
veterán
válasz freezer922 #4187 üzenetére
és ilyenkor a google fiókomat is újra be kell állítani, meg az egyéb beállításokat?
[ Szerkesztve ]
-
freezer922
aktív tag
Hát a telónak meg kell adni újra a google fiókod. Kb mint mikor dobozból kiveszed a telefont, olyanná teszi a hard reset.
Más. Nagyjából mikor szokott kezdődni a ligeti lure fest? Vasárnap lesz holnap, gondolom többen lesznek és mivel végre szabadnap kéne pár...száz pokémon.
-
senior tag
válasz freezer922 #4189 üzenetére
Egy ligetet terveztem én is ma estére, de még győzködöm magam, hogy van-e értelme éjszakázni.
-
freezer922
aktív tag
válasz HummeRC #4190 üzenetére
Van most 2 lure-om azt valószínű el lövöm de azért szeretnék olyankor menni amikor már mások is vannak így
A minap vettem pár inkubátort de..szerintem a legrosszabb vétel. Beletelt 8 inkubátor fél "életébe", hogy sikerüljön kihozni egy darab 10k-es tojást amiből kaptam egy 600as eevee-t yaay...
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz freezer922 #4191 üzenetére
szerintem pont azt éri meg venni. lucky egg szint miatt oké az elején, de ilyenkor amikor már 100.000 XP egy szint, valahogy nincs kedvem az ehhez szükséges kukacokat és galambokat összefogdosni. nem is értem, hogy gondolták, hogy 5 szinten keresztül valami 10.000 XP egy szint, aztán meg már 25-50-75-100k a következő 4 szint (lehet nem pont így). én most untam meg 21-es szinten, hogy elkapdosom ezeket a kis fosokat, utána meg még labdám sincs, annyi van ezekből
a mostani gameplan nálam az, hogy patkányt nem fogok egyáltalán, galambra meg kukacra elszóróm a sima labdákat, amíg az van, minden másra marad a kék, vagy fekete. ami nem izgat még az a spearow, mert annak a maxos fejlesztettje is alig van 1000 CP fölött, így az mellett is csak simán elmegyek
[ Szerkesztve ]
-
freezer922
aktív tag
Én is így voltam vele 20-21 körül, aztán rájöttem, hogy annyira mind1 Ha Bp-en játszol akkor van labda bőven (én ma/tegnap vagy 100at dobtam ki, mert nem akart tojás esni és folyton tele voltam...), és annyi xp kell, hogy minden számít + stardust
Amúgy ezt hiányolom itt, bár nem lehet minden olyan mint az ingressben. Ott 16 szint volt, kb úgy alakult az xp curve, hogy 1.2m kellett lvl8ig amikor is bármit megszerezhettél/megtehettél amit lehet a játékban (vagyis a magasabb szint csak minimálisan volt jobb, meg aztán célként megléphetted), míg lvl16ig kellett még 38,8m xp szóval könnyen elérted azt amíg voltaképpen beginner voltál és utána hónapokig mehetett a játék.
Itt kell a magas szint a magas szintű pokémon miatt, arról nem is beszélve, hogy szerintem én az 1 hónapom alatt nem kaptam el 80-90%nál nagyobb IV-val rendelkező dögöt (arról nem is szólva, hogy amióta 20+ vagyok semmi értelmeset magas cp-vel), pedig ha tojásra hagyatkozunk (nagy IV max lvl20), akkor minimum csak 20-30 között valami 75k stardust 1 poke.
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz freezer922 #4193 üzenetére
labdát kidobni? wow . hol tolod pesten? én az utóbbi 3 hétben, mióta játszok voltam vagy 4x a lurdyba meg 2x a camponába, de mindig labdahiánnyal küzdöttem annyi poké volt bent. sose voltam még olyan helyen ahol több labdát kaptam volna, mint pokémont, akkor gyűlik legjobban, ha az anyósülésről összeszedegetem az összeset ami van útközbe
[ Szerkesztve ]
-
marositech
senior tag
Sziasztok.
Rakospatak paskal strand teruleti resze, valodi poketanya.
Szinte meterenkent kaptam pokemont, poliwag, magi, psy, star eees dratinit.
Szinte 3-4 esevel jottek, tobbet, mint a ligeti lure.
Csak egy gond van, szinte nincs is pokestop.Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
zsola32
senior tag
válasz freezer922 #4187 üzenetére
köszi az infót
kipróbáltam, nálam valmiért nem működik... -
freezer922
aktív tag
Munka mellett sokszor kedvem/időm nincs elmenni ligetezni vagy valami olyasmit csinálni ami sok labdát eszik, de amúgy általában egy 6-7megálló 4/6 villamoson és kb 40-50 pokestop-ot meg tudsz forgatni.
zsola32:A problémád olyan eredetileg, hogy a játék megy, egyszer csak valamiért meghalt és újraindításkor megáll a töltés a "remember" szó 2. e betűje fölött majd kiírja, hogy gps signal not found? És ha wifire lépsz akkor megy, sőt utána ha kilépsz mobilnetről is?
Nekem és a reddit-en talált embernek ez volt elég specifikus, valószínű valamit elrontottunk telefon update-jei közben (kínai teló, nincs rá auto update kézzel kellett felrakni), és ezt javította a hard reset.
Vagy mivel nem ismerted, tuti hard resetet toltál? Mert ha csak sima factory reset volt és tényleg ez a hiba van nálad is akkor lehet az nem elég. -
zsola32
senior tag
válasz freezer922 #4198 üzenetére
ez a problémám van igen...
a game csak wifivel indul nálam, utána már megy mobilnetről is...
aztán van olyan, hogy kb 45 százalékos töltöttségnél meghal a játék, utána már nem indul, csak megint ha wifit lát
egyébként 3 hónapos a teló, huawei p8lite, de nem mahináltam benne semmit.
megcsinálom a visszaállítást, remélem után a működni fog a játék rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- eBay
- Battlefield 2042
- Windows 11
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest