- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenmaur
tag
válasz Domaaaa #3091 üzenetére
Lényegében ahogy Alg kolléga mondja. Minden pokemon rendelkezik statokkal mint a gameboy játékokban. A CP ezeknek a statoknak egy ilyen összesített értéke ha fogalmazhatok igy. Ugye egy intervallumon belül minél közelebb van a maxhoz a stat annál jobb a CP is. Ezért egy 50% perfection szörnyet power upolni szerintem olyan mintha egy felig tele poharat raksz át masik pohárba. Az is csak félig lesz tele. De persze ez csak az én velemenyem.
(#3097) Alg: A méretek jelenlegi állás szerint haszontalanok, vagyis úgy tudjuk/tudom. A moveset meg természetesen sokat számít. Most hogy tobbet vagy kevesebbet mint az IV nem tudom. Ugyis a hétvégén voltak nerfek...
-
tomazin
veterán
Az akkor van, ha sok cuccot ad (talan tobb mint 5).
szoval nem tudod 2x kiporgetni.
de a legjobb modszer az lenne, ha valakinek ilyen van akkor megnezi a historyt, ott latja, h 1 v 2 porgetes volt-e.mod: itt is azt irjak, hogy attol fugg hany itemet dob.
[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
válasz greenmaur #3102 üzenetére
Szerény véleményem szerint jelen helyzetben 2 dolog számít egy pokénál.
HP és a Skill moves...
Cimborám 350 CP-s Chansey-vel borigatja az 1300 CP+-os pokékat... az hogy hány %-os meg level 30-on maxolt pokéknál számít csak kb.. mondjuk egy vaponál 2400-2800 CP között lesz ha csak 65%-os és nem 100%... erős saccolással, de erre is van már kalkulátor. Szerintem ez a hány %-os a pokémonod téma nagyon túl van pörögve.(Van Exeguttorom 1950 CP-vel, sajnos szar skillekkel... Egy 1500 CP körüli jó Skill setupos poke röhögve odaveri... Ha pedig a jó skilljei lennének, nem nagyon lenne ellenfele. Ennyit számítanak a skillek!)
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
greenmaur
tag
válasz fpatrik17 #3106 üzenetére
Én nem tudom. Próbálok a köztes úton járni. Legyen a move set jó, de azért ilyen 60 (inkabb 70%) alatt nem foglalkozok velük még ha a skill set jó is.
Van egy 1900-as 89% -os Zen Headbutt/Body Slames snorlaxem ami most kb mindent szétver. Elég ez egy darabigAmugy a hétvégen lett nerfelve pár skill. Van valakinek link hogy mik most a top skillek?
[ Szerkesztve ]
-
KriszXxX18
tag
HP és skill movesra nincs táblázat, hogy mi számít jónak?
Eddig csak az IV-t néztem, de mostmár érdekel a többi is. -
sideburns
aktív tag
Valami történt ma a játékkal.
Ugye volt reggel ez a mást kapok, mint amit látok dolog.
Most délután pedig ott, ahol eddig 5 Rattata és 6 Pidgey volt a legérdekesebb, amit láttam, ma fogtam egy Rhyhornt, egy Jynx-et, egy Meowth-t, Squirtle-t, Nidorant, Magnemite-ot és Cubone-t. Nyilván egyik sem egy Snorlax vagy Dragonite, de határozottan tetszik a tendencia. -
SpongyaBob
veterán
Imádom a játékot.. Valami tényleg nagyon nem kóser. Eltűnt egy 5km-es tojásom.. Már 4,98km-nél tartottam amikor jött egy hívásom, miután letettem hűlt helye volt Ez viszont már rohadt idegesítő.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
sztanozs
veterán
válasz SpongyaBob #3112 üzenetére
Nekem is csinálta - odalett egy 5Km-es tojásom, viszont az XP-t megkaptam a keltetésért és a 3 használatos inkubátoromról se jött le egy használat.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
whYz
őstag
válasz KriszXxX18 #3114 üzenetére
Igy van. Fontos, hogy az adott pokemon olyan skillel rendelkezzen mint amilyen tipusu, mert akkor bonusz sebzest kap ra.
Szerencsetlen gengarral beszivtam, mert egyik skillje se lett jo.
-
torik
senior tag
válasz KriszXxX18 #3114 üzenetére
Ezt még nem tudni, túl friss a játék hogy fixre megmondja valaki melyik a jobb és mennyivel. Szerintem ha éppen csak kicsivel marad el a támadás ereje a legerősebbtől az még annyira nem baj mintha sokkal kevesebb lenne az IV-je.
De ez már csak az arányokról szól, így meg kell várni míg jön egy matematikus és kiszámolja hogy és merre.
All that and a bag of chips
-
marositech
senior tag
Ilyenkor a pokemonok között keresd.
Nekem egy 5km-es tojás tűnt el és a pokemonok között hirtelen lett egy Ponyta-m, pedig azt még soha nem kaptam el. Szóval nem vész el tojás, keresd a pokék között.Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
SpongyaBob
veterán
válasz marositech #3119 üzenetére
Megnéztem, semmiből sincs kettő, mert mindent rögtön transferelek, szóval egyből feltűnne, a pokédexben sem lett új.
[ Szerkesztve ]
-
torik
senior tag
válasz marositech #3119 üzenetére
Nekem is volt hasonló, simán lehet hogy benyomódott a zsebemben és kikelt míg nem figyeltem, nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. A 10km-esekre odafigyelek kikeléskor és annyi
-
bobooo
addikt
Nekem is volt ilyenem már, de utána, ha Recent-re állítottam a pokémon list-et akkor ott volt első helyen a tojásos állat nekem eddig még mindig
-
petyus_
senior tag
Találtam egy oldalt, ahol meg lehet nézni a saját statjainkat, be kell jelentkezni, utána mutatja a szintünket, XP-t, stardust, hány km-t mentünk, hány pokestopot pörgettünk, hány pokémont kaptunk el/hány darab labdával stb...
Illetve a pokémonjainkat is listázza, ráadásul kiírja az IV-t is.
Én pl 2216ot kaptam el 2586ból (86%), 6115 labdával.
Vannak ranglisták is, szerintem ott 99%ban csak botok szerepelnek, ilyen 16K elfogott pokémon, meg 24K pokestop pörgetés...
torik nem kér jelszót, hanem átirányít a google oldalára, ahol bejelentkezel, és generál egy kódot, amivel be tudsz lépni.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
Lehet nekem is ilyesmi volt tegnap, én beismerem annak hogy kinyomtam bringázás közben. Nézd meg a pokemonok listájában, listád recent szerint, lehet ott van az elején, csak maga a keltetés meg az 'Oh?' képernyő maradt el
petyus_
ez nagyon jó , tisztán mutatja hogy 93%-os a chansey-m. már most imádom[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
bepe79
addikt
válasz petyus_ #3123 üzenetére
Ez jó, mert akkor lehet szűrni ezekre. A Nianticnak kéne ezt megtenni és beindítani a bannhammert.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
torik
senior tag
Erről tudok ami olyan.
-
Alg
veterán
Ha lesz/van is, az cheatnek minősül.
Amíg csak kiolvasol dolgokat meg statisztikát készítesz oké (sortof... lásd térképek), de amint befelé is viszel adatot, belenyúlsz a játékba bármilyen 3rd party appal, az 100% hogy csalás.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
-
SpongyaBob
veterán
Kikelt a kis 10km-es tojáskám is. Úgy voltam vele, hogy mindegy mi csak Eevee ne legyen.. Na ugyan mi kelt ki belőle? Hát persze, hogy egy nyomorult Eevee
-
Micsurin
nagyúr
válasz SpongyaBob #3136 üzenetére
Hogy én mennyire örülnék Eeveenek, már csak egy kell, hogy tudjak evolvolni. Csak olyan nincs amit megérné... 21-en egy darabig nem is lesz...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
whYz
őstag
válasz SpongyaBob #3136 üzenetére
Mi a bajod az Eevee-vel? Legerosebb pokemonom egy Flareon.
KriszXxX18: Nekem is 100%-os az eevee. Akkor ez ilyen gyakori?
Ezt bottal szedted? Vagy hogy van ilyen sok 90% felettid?[ Szerkesztve ]
-
KriszXxX18
tag
Biztosan nem gyakori! Én pár napja elég hardcoreba nyomom, reggel kelek 7-8 fele, és már megyek is a városba pokémonozni, késő estig. S azóta nem 1-2 eevee-t kaptam el.
Amúgy én ezt a 2 sort simán odaadnám egy 100%-os dratiniért. Sőt, még a legerősebbjeimet is.
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
válasz KriszXxX18 #3141 üzenetére
Aham...
-
törölt tag
válasz KriszXxX18 #3141 üzenetére
kár, hogy még ennyi idő ráfordítással se tudod felvenni a versenyt a botos nyomingerekkel.
mindenesetre le a kalappal a kitartásod előtt.
-
Jumbozorz
senior tag
Találtam egy érdekes oldalt :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest