- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
válasz Sirandrish #4495 üzenetére
Egyetértek, hogy gyorsabb tempó kéne a fejlesztést / tartalmat tekintve. Barátokkal 4x voltam el egész napra játszani, az 5. már nem kötött le szinte senkit, mert ugyanazok a Pokemonok ugranak elő.
A 2. generáció tudtommal 100 lényt tartalmaz, az egy pár héttel tovább tolná, de mint olvastam anno egy interjút: a végén csak a hardcore fanok tolják majd.
Én sem vettem már elő 1 hete, nem hiányzik.
Vannak dolgok...
-
jansky1
senior tag
Mi környékünkről is teljesen eltűntek a játékosok. Pár hete még hordába verődve jártak
-
BaLee
addikt
válasz ricshard444 #4501 üzenetére
Ez minden játékkal így van, hogy aki hardcore módon nyomja az sokkal hamarabb megunja.
Én úgy vettem észre, hogy a lények is folyamatosan cserélődnek. Az első 1-2 heti Rattata, Pidgey dömping után jöttek a Drowzee-k (felénk ez még most is tart). Majd 1 hétig elég sok Eevee-t lehetett fogni, majd egy csomó Jynx-et (első 20 napban nem is láttam ilyet). Tegnap meg vagy 3 Staryut fogtam pedig előtte talán 1-et láttam 1 hónap alatt.
Illetve pár napja sétáltam egy olyan útvonalon, ahol előtte sokszor és mégis jött vagy 3 új lény, amit eddig sosem láttam. Szóval nekem pl. még mindig bőven tartogat ez a játék meglepetéseket.Lehet 25. szint után másképpen fogom gondolni de most még bőven leköt.
-
sideburns
aktív tag
Azt vettem észre, hogy rettentő kék dominancia van, kb. 10-ből 8 gym most kék. Főleg a banhammer óta van így.
-
SpongyaBob
veterán
"Lehet 25. szint után másképpen fogom gondolni de most még bőven leköt."
Én jelenleg a 21. szinten vagyok - mondjuk itt már 75000xp kell a 22. szinthez - de egyelőre én sem érzem úgy, hogy kifújt a game. Nem kell sietni, ráérek. Szépen lassan gyűjtögetek A pokék cserélődnek ezt észrevettem én is.
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
kraven54
aktív tag
Lehetett sejteni, hogy tiszavirág életű lesz ez a játék. Szerintem még egy hónap max és a kutya nem fog vele játszani. 1-2 hétig azért lekötött
-
Oppenheimer
nagyúr
Ez nem mindenhol jó taktika. Én olyan helyen lakom ami rogyásig van pokéstopokkal és folyton tele a táskám, szívfájdalom nélkül dobok el 10 labdát egy pidgeyre. A stardust a legértékesebb elem a játékban, vétek lenne 100-at az utcán hagyni.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
MaciG
addikt
Csak mértékkel kell játszani, nem non-stop. Én szinte csak akkor játszom, ha amúgy is mennék valahova, vagy ha van társaság.
Ha gyorsabb lenen a fejlődés akkor a kezdőknek sosem lenne esélyük arról nem is beszélve, hogy power uppolini se érné meg, mert pár nap múlva úgy is lesz erősebb.BANZAII
-
SpongyaBob
veterán
(#4508) Oppenheimer
Te hányadik szinten vagy most? Tuti már valami 30+
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz SpongyaBob #4510 üzenetére
Áh, nem játszom annyira aktívan. Lehetnék annyi, de még csak 26.5 vagyok.
-
SpongyaBob
veterán
válasz Oppenheimer #4511 üzenetére
Hozzám képest az is jópárszázezer xp
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Oppenheimer #4508 üzenetére
Lvl 25 vagyok, és szerintem most kezdődik a játék. Most már lehet értelmes lényeket találni, amiket megéri evolve-olni, kezdenek beérni az uncommon candyk a dupla evolve-re, a ritkábbakból is már van pár candy, és lehet normális CP-s lényt fogni.
Persze akinek arra megy a flapp-flapp, hogy minden nap új szinten legyek, az más.
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
Srácok!
Nem tudjátok véletlen, hogy a Szent Gellért téren pontosan merre jelenik meg a Dragonite? Tegnap arra mentünk el és feldobta a sziluettjét, de nem volt időnk megkeresni.
-
mike1334
veterán
Én most fogtam vidéken az első exeggcute-om...625 CP-s, 76 HP-vel (lvl21)
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz TazLeacher #4515 üzenetére
Egyetértek. Visszaszerzem a bringám a nővéremtől, és minden reggel/este nyomom majd a gymeket is, hogy legyen sok stardustom power upolgatni. Meg akarok vadászni snorlaxet és laprast, mert mindkettőből van 1 imba, nincs már candym hozzájuk. Meg szülnöm kéne pár ponytát, mert vár egy 900-as az evolvera.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
Az nem is rosz teljesítmény hogy te lökön már 25 vagy.
Én itt londonba csak 23 pedig tettem már igen nagy felfedező túrákat de csak úgy van meg eddig 96féle poké hogy ebből vagy 20at én evolve-olt de látni nem láttam még sehol."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz Oppenheimer #4518 üzenetére
Budapest? Mert akkor a Széll Kálmán tér mellett a Városmajor parkban van Ponyta spawn hely.
"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
bepe79
addikt
válasz Oppenheimer #4518 üzenetére
Detto. Ugyan én még csak lvl 22.8 vagyok sacc per kábé (nemsokára megvan a 23), de élvezem, és ma fogok kimenni a városligetbe szétnézni (még a játék megjelenése óta nem voltam), mert nálam, falun a 18. ker-ben Pestlőrincen csak a szokásosak vannak, jync, drówzí, pidzsi, ratata, meg néha evee és féreg. Kíváncsi lreszek, hogy milyen új fajokat tudok majd levadászni a ma esti kintlét alatt (mondjuk ezt is csak 1-2 órásra tervezem: ) )
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
mike1334
veterán
válasz SpongyaBob #4523 üzenetére
A liget előtt nekem se volt egy darab se Mondjuk ott is vagy csak 3-at fogtam, igaz csak akkor pokemonoztam, mikor épp megálltunk vmiért...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
¤Envy¤
aktív tag
Viktor0610: Igen, Xiaomi, Sony M2-t cseréltem erre nemrég.
sz_abika: Sok vagy kevés ennyi dust? Már használtam belőle kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz J0shu4M1ll3r #4520 üzenetére
Köszi, jövőhéten elnézek arra.
-
bepe79
addikt
Nekem most lvl 22-őn 76000 sturdust-om van, és én is csak pidgey-t, rattata-t meg kukacot evolve-olok, meg néha amit amúgy is szeretnék feljebb rántani, de amit tudnék, viszont csak alacsony(abb) szintűm (CP-jű) van belőle, azt nem evolve-olom (meg kell tudni állni), mert később jöhet egy sokkal nagyobb, amit sokkal érdemesebb fejleszteni. Ez a majd' 100K dust meg olyan gyorsan el fog szállni, ha valamit (ami érdemes rá) fejleszteni fogok meg power-upolgatni, hogy csak nézek majd.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Sirandrish
legenda
válasz Kvelstadt #4519 üzenetére
Alsó hangon 400km melóbajárós buszozós insense-elés van még ebben.
MaciG Ha nonstop toltam volna már nem 25 lennék.. Mellesleg ha itt felénk társaságra vártam volna, akkor gyakorlatilag sosem játszottam volna. Talán 3szor ültem le egy sráccal lure-ozni, de annál unalmasabbat elképzelni sem tudok
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kvelstadt
veterán
válasz SpongyaBob #4523 üzenetére
Jaja. Kezdőm volt és azóta sem láttam vagy jött tojásból egészen tegnapig.
Elmentem egy kurvanagy parkba a centrálba ahol még nem voktam de clafairy volt az amiből volt sok. Bár az is jó mert egy sem volt még.
De az igazi öröm akkor jött mikor átmentem egy másik parkba ahol vannak bulbasaur-ok. Nem jönnek folyamat de legslább már tudok egy helyet ahol van."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
MaciG
addikt
válasz Sirandrish #4530 üzenetére
Ha rossz a társaság az már nem a játék hibája Lure az akkor jó ha legalább 3 megy egy olyan helyen ahol egyszerre mind 3 elérhető. vagy megy 4-5 úgy hogy kis sétával körbejárhatóak
BANZAII
-
¤Envy¤
aktív tag
A ligetes lure-hely is "elkurvul"... tegnap pár csaj fetrengett ott, zene szólt, visongtak, röhögcséltek... nagyon zavaró volt. Azelőtt szépen mindenki csendben elvolt a maga kis társaságában, ezek meg nem vették észre magukat.
-
sztanozs
veterán
válasz Oppenheimer #4534 üzenetére
Csekk nickname
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Sirandrish
legenda
Rossz a társaság? Talán 3-4 embert láttam itt aki játszott, és kb mind fele idős volt mint én.
Ez nem rossz társaság hanem lóf*sz és esti fény..A 3as Lure-hoz meg annyit hogy olyan itt nincs..2-t tudtunk egyszerre elérni, és úgy is csináltuk..bár azt kétlem hogy a +1től izgalmasabb lenne az egy helyben ülés
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bepe79
addikt
válasz spanglee001 #4537 üzenetére
Betakartad volna, de nem a karjaiddal..
-
tag
Tegnap este a Városligetben fel-alá szaladgáltunk 4-en. Én akkor hagytam abba a játékot, amikor az egyik gym körül mindenkit megkérdeztünk, hogy Pokémon GO-zik-e, mert kíváncsiak voltunk, hogy milyen csapat támadja épp a nagy nehezen befoglalt gymünket. Mint kiderült, senki sem játszott épp rajtunk kívül, a fake GPS-es csalókkal pedig nem tudtuk felvenni a versenyt, rendületlenül foglalták vissza a gymeket, hiába szaladgáltunk célirányosan.
Kíváncsi leszek, hogy a sulikezdés mennyire befolyásolja majd a játékot. Meg valószínűleg keresünk majd valami csalók által kevésbé felkapott helyet, ahol élvezetes marad az ide-oda szaladgálás.
(Pl. tegnap Dragonitera vadászni elég jó volt a Feneketlen tónál. Főleg ahogy néztük, hogy gyűlnek a játékosok munkaidő vége körül.) -
bepe79
addikt
A Ligetben vagy a Szigeten vannak nagyobb ritkaságok? Mert attól függően céloznám meg ma este valamelyik helyet.
-
¤Envy¤
aktív tag
Jó, hát akkor eloszlatom az esetleges fellegeket, valóban nő nemű vagyok.
De az előző hozzászólásommal csupán azt szerettem volna felvázolni, hogy mennyire zavaró volt ez egy olyan helyen, ahol azelőtt (mikor ott voltunk) mindenki csendben ült a saját társaságában, és kulturáltan Pokémonozott.
Bár lehet csak én tekintek egy parkra úgy, hogy ha kiülök, akkor minél nagyobb nyugalmat szeretnék...
-
zsola32
senior tag
köszönöm a válaszokat lucky egg kérdésben
én pécsen nyomom, (van még pécsi a társaságban?) és szerintem is sok a kék gym.
én a sárgára tettem a voksomat, még az elején, ez van...
szerintem meg nem lehet megunni a játékot, pl. tegnap családilag (4fő) elmentünk pécs belvárosába vadásznikb. 2 órát, és sikeresen zártuk a lányommal a napot, 5 új figurát tudtunk szerezni, így most 33 féle van már.
level 10-en tartunk, végre jönnek már érdekesebb pokemonok is.
személyes véleményem szerint, sokan tolják pécsen, este 7 körül mindenki kezében van egy telefon...amin megy a pokemon go -
Sirandrish
legenda
válasz zsola32 #4544 üzenetére
No offense, de level 10en kijelenteni hogy nem lehet megunni a játékot, egy kicsit erős
Egyébként face-en van egy csoport ahol mindenféle falunak és városnak van külön csoportja, ott tuti találsz pécsit...bár lehet hogy a topikban is vannak
[ Szerkesztve ]
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz Oppenheimer #4543 üzenetére
Ezzel szembemegy az a jó pár alkalom, amikor szintén ott ültünk, és senki nem viháncolt, sikongatott, röhögött hangosan, mint egy csapat idióta.
Eddig jó volt a hely, de néha már kell az idegzet oda.
-
spanglee001
addikt
válasz Oppenheimer #4547 üzenetére
főleg meg most a 3 napos buli miatt
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
freezer922
aktív tag
Hali,
Kérdésem lenne a budapesti játékosokhoz :x láttatok-e ti valamerre (gym-ekben) olyan embert, hogy tolly2016?
Furcsa..itt Csepelen több gym-ben is 2700/2800as dragonite-ja van és lvl30as (2napja 29volt). Igazából nem lehetetlen, de...fura, hogy mindenfele max ilyen néha felbukkanó 2k alig fölötte levő monok vannak, de rögtön 1 tagtól több majdnem 3k-s :/ -
Sordoran
addikt
válasz freezer922 #4549 üzenetére
Lehetetlennek nem lehetetlen az ilyen, de nem is túl valószínű, hogy tisztán játszik. Minap kirándultunk családdal, és voltunk pár turista helyen. Ebből kettőnél, ami annyira nem nagy cucc ilyen 600-700 CP-s dögök védték GYM-eket, ezeket lazán be is vettem 1000-1300-as lényeimmel (egyik megmaradt több mint 24 órán át, ami nagy szó, hogy egy 890-es Golduck-ot hagytam csak ott). De egy másik helyen, ahol sok minden van, a GYM-ben 2 ember is 31 és 34-es volt, és 3200.as Dragonite volt legfelül, alatta meg valami 2800-as Dragonite. Na erről nehéz elhinni, hogy tisztességes játékosok.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.