- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freezer922
aktív tag
Én is így voltam vele 20-21 körül, aztán rájöttem, hogy annyira mind1 Ha Bp-en játszol akkor van labda bőven (én ma/tegnap vagy 100at dobtam ki, mert nem akart tojás esni és folyton tele voltam...), és annyi xp kell, hogy minden számít + stardust
Amúgy ezt hiányolom itt, bár nem lehet minden olyan mint az ingressben. Ott 16 szint volt, kb úgy alakult az xp curve, hogy 1.2m kellett lvl8ig amikor is bármit megszerezhettél/megtehettél amit lehet a játékban (vagyis a magasabb szint csak minimálisan volt jobb, meg aztán célként megléphetted), míg lvl16ig kellett még 38,8m xp szóval könnyen elérted azt amíg voltaképpen beginner voltál és utána hónapokig mehetett a játék.
Itt kell a magas szint a magas szintű pokémon miatt, arról nem is beszélve, hogy szerintem én az 1 hónapom alatt nem kaptam el 80-90%nál nagyobb IV-val rendelkező dögöt (arról nem is szólva, hogy amióta 20+ vagyok semmi értelmeset magas cp-vel), pedig ha tojásra hagyatkozunk (nagy IV max lvl20), akkor minimum csak 20-30 között valami 75k stardust 1 poke.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest