Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• freezer922

aktív tag

válasz SLYM #4192 üzenetére

Én is így voltam vele 20-21 körül, aztán rájöttem, hogy annyira mind1 :D Ha Bp-en játszol akkor van labda bőven (én ma/tegnap vagy 100at dobtam ki, mert nem akart tojás esni és folyton tele voltam...), és annyi xp kell, hogy minden számít + stardust :P

Amúgy ezt hiányolom itt, bár nem lehet minden olyan mint az ingressben. Ott 16 szint volt, kb úgy alakult az xp curve, hogy 1.2m kellett lvl8ig amikor is bármit megszerezhettél/megtehettél amit lehet a játékban (vagyis a magasabb szint csak minimálisan volt jobb, meg aztán célként megléphetted), míg lvl16ig kellett még 38,8m xp :D szóval könnyen elérted azt amíg voltaképpen beginner voltál és utána hónapokig mehetett a játék.

Itt kell a magas szint a magas szintű pokémon miatt, arról nem is beszélve, hogy szerintem én az 1 hónapom alatt nem kaptam el 80-90%nál nagyobb IV-val rendelkező dögöt (arról nem is szólva, hogy amióta 20+ vagyok semmi értelmeset magas cp-vel), pedig ha tojásra hagyatkozunk (nagy IV max lvl20), akkor minimum csak 20-30 között valami 75k stardust 1 poke.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák