- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Milyen új frissítés már megint? iOS jelzi? Mert nekem Android alatt nem jelez a Play Store / Google Play frissítést, és 0.33-as verzió van fent.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Imy
veterán
Power up és Evolve között mi a különbség?
Illetve Stardust honnan lehet szerezni?
A HP mit jelent az adott pokemon alatt?
És hogyhogy egyiket lehet evolveolni, másikat nem? -
MODERÁTOR
válasz HummeRC #4055 üzenetére
A power uppal erősebb lesz, az evolve-val átalakul egy másik pokémonná.
A stardust talán a pokémonok elkapásával jön? Nem szoktam vele foglalkozni, tegnap használtam el egy csomó evolve-ra, meg power upra.
Azért nem lehet mindet evolve-olni mert ők az adott sor tetején lévő pokémonok.(A tévedés jogát fenntartom, csak 12. szintű vagyok. )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Janoo_07
aktív tag
Érdemes elolvasni (#2018) petyus_ összefoglalóját. Itt szépen minden le van írva, evolveal, poweruppal stradustal és még más olyan kérdésekkel kapcsolatosan amelyek felmerülhetnek a játék során.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Viktor0610 #4042 üzenetére
Én még az elején kikapcsoltam. Középen vannak és úgy könnyű eltalálni meg most így már a csavart labdàkat is tudom hogy kell dobni. Ar-el először még jó helyreis kéne tartanom a telót aztán meg nem mozgatni a kezem hogy el is találjam.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
senior tag
válasz Viktor0610 #4056 üzenetére
Köszönöm a rövid összefoglalót.
#4057: Ezt is köszönöm. Érdemes lenne legalább linkelni az 1. hsz-be. Vagy ott van, csak nem vettem észre?
-
freezer922
aktív tag
válasz Viktor0610 #4056 üzenetére
Bár lvl12ig sok star dust nem jött össze, de legalább lvl25-30 közötti időszakig gyűjteni kéne. A szabadban levő pokék max lvl30ig fejlődnek (onnantól neked kell majd húzni), szóval jó kivárni amíg kapsz egy akkorát, vagy olyan IV-val rendelkezőt amire nem bánod a dust-ot.
Illetve evolve-olni is érdemes lucky eggel, szóval gyűjteni 60+ evolve-ot (soknak tűnik de úgy a jó ) és egy lucky egg hatása alatt eltolni őket. -
senior tag
válasz KriszXxX18 #4061 üzenetére
Most már én is látom. Mikor olvastam korábban még nem szúrta ki a szemem.
-
Stylerr
addikt
Nektek nem jött elő az a bug, hogy nem látod a pokemont, emiatt nem is tudjátok elfogni? Csak a fehér karikát látom a mapon, mintha ott lenne egy pokemon. Újraindítás után bedobja a pokemont, viszont mikor rákattintok, hogy befogjam akkor csak a fehér képernyő jön be. Ilyenkor várnom kell fél órát mire megjavul. Huawei P9 Lite telefonom van.
[ Szerkesztve ]
-
KriszXxX18
tag
Amire talán nem kaptad meg a választ:
Stardust tényleg akkor jár amikor elkapsz egy pokémont, kapsz 100 db-ot pokémononként. Illetve a gym védésből is jön stardust. (GYM védésről a linkelt hozzászólásban olvashatsz). Ajánlatos 10db gymet birtokolni, akkor 21 órántként 100 coint, és 5.000 stardust jár.
GYM-hez egy nem éppen fair tipp(az élet sem mindig fair), barátokkal összefogni, és egy hétvégét rászánni arra, hogy a környező faluk gym-jeit lefoglaljátok. Ajánlatos 5-6 fővel csinálni, és felhúzni addig a gymeket. Nem szedik Őket ki egyhamar.
Napi 100 coin meg nagyon sokat jelent. Bővítheted belőle a hátizsákod(nagy szinten nagyon fontos), mivel nem mindig van kedve az embernek félnaponta farmolni, és sajnos nagy szinten nagyon gyorsan fogynak a labdák. Emellett vehetsz mindent ami szem szájnak ingere.
HP az életerője a pokémonnak.
Evolve az ugye az átalakítás. Na most ha nem vagy tisztában magával az animével akkor ez tényleg fejtörést okozhat. Nagy általánosságban a pokémonoknak több szintjük van. Van akiknek az alapon kívül 1, de van akiknek akár 2 is. Ez fajtánként változik. Illetve vannak olyanok akiknek 1 szintjük van.
A játék hű magához az animéhez, ezért van az, hogy van amiket lehet fejleszteni és van amiket nem.
Azokat nem lehet átalakítani amiknek 1 szintjük van, vagy már elérték az utolsó szintjüket.Power upphoz a tanácsom, hogy találj egy nagyon jó IV-vel és movessal rendelkező pokémont, emellett figyelj arra, hogy előkelő helyet foglaljon el támadás illetve védekezés terén is. Pl. Egy dragonite nagyon OP pokémon. Abba megéri belefektetni a dustot(ha jók a képességei).
Snorlaxeket is sokan szeretik, bár nekem nem annyira jött be. Kinézetre imádom, de nekem olyan lomha a támadása, és a képességei sem tetszenek.
Képességek terén most a solar beam tetszik nagyon.[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Viktor0610 #4042 üzenetére
Igen, határozottan! Én kikapcsoltam a legelején már. És amúgy is, meríti az akkumulátort!
-
nonee
aktív tag
sziasztok!az miert van hogy a Gym ben rámegyek hogy harc ,de utána kidob a kezdőkápernyöre?
A futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
joergie
őstag
válasz Janoo_07 #4064 üzenetére
Nekem 1-2 napig el volt fogyva, kb még jobban futott a játék, pokestopok képei nem töltöttek be, de úgy is ki lehetettt pörgetni, semmi adathiányra utaló hibát nem tapasztaltam(telenor csökkentett sebesség, főleg hsdpa/4g-vel).
Azon gondolkodtam, egy olyan app kéne, ami mobil képernyőkép mentésből, a képet leolvasv -(és a saját szintet bepötyögve- simán meg tudná mondani, az adott pokemon IV-jét, még ha csak sacc/kb-ra is(mondjuk minden este fogod, az arra alkalmas aznapi pokemon zsákmányról csinálsz képet, azokat betöltögeted a progiba, az fogja, akár egyszerre a többet feldolgozza, és csinál neked egy pár kB-os adatbázist). nem hiszem hogy túl nehéz lehet leprogramozni, elvileg még net se kéne hozzá, egyszer letöltöd és kész. És a niantic ezzel végképp nem tudna mit kezdeni.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
tomazin
veterán
válasz Stylerr #4069 üzenetére
tegnap este nekem is ez volt, ilyenkor érdemes ránézni hogy mennyire haldoklik a szerver.
Jelenleg ha megnézed elég ratyi állapotban van szinte minden ország, ill a login sem áll jól.
a hiba nem a Te készülékedben van.(#4072) joergie
Azon gondolkodtam, egy olyan app kéne, ami mobil képernyőkép mentésből, a képet leolvasv..
GoIV
Most látom, hogy a gyökerek leszedték a storeból....[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
-
bepe79
addikt
válasz joergie #4072 üzenetére
Meg tudná valaki pls mondani, hogy melyik a legegyszerűbb (legkönyebben megérthető) IV calc oldal, és hogy mi a címe? Ami kevés adatot kér be, és nem 6 oldalon keresztül írja, hogy ilyen meg olyan esetben ennyi meg annyi lenne a poke statja. Vagy ilyen nem létezik?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
draco31
veterán
Nálam ez a térkép működik.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
KriszXxX18
tag
Más is észrevette, hogy a 3 alap pokémonnál(charmander, bulbasaur, squirtle), azon felül, hogy nagyon nehéz találni, még az IV terén is szivatás? Még egyikből sem sikerült 80% fölött kapni..
Blastoisehoz már volt szerencsém, sőt venusaurhoz is, de ott is nagyon pici cp-vel, és IV-vel(ami fontosabb) találkoztam csak. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz sz_abika #4041 üzenetére
Megerősítve. Tegnap kb 1,5 óra alatta összeszedtem egy evolvra valót, haver kettőre valót, mert neki több candy volt már indulásnál is. Mondjuk bejártuk a szigetet oda vissza, de azért adta szépen.
"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
customer114
őstag
Sziasztok,
Leírná / linkelné nekem valaki azt a hozzászólást, ahol részletesen el van magyarázva mi az az IV? Illetve, részletesen, mit hogy érdemes, mikor evolve-olni, power uppolni?
Köszönöm.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz customer114 #4081 üzenetére
Fogalmam sincs arról a hozzászólásról, de leírom a saját szavaimmal:
Tételezzük fel, hogy egy pokémon max CP-je 1000. Ez azt jelenti, hogy lvl 40-en 1000 a CP-je.
Ha egy 80%-os Pokémonod van, az azt jelenti, hogy a tiédnek a a max CP-je csak 800 (lvl40-en). Tehát akármennyit húzol rajta, akkor sem lesz soha 1000.
Tehát ha fogsz egy lvl25-ös pokét, aminek a CP-je 600, és egy lvl 18-ast, aminek 580, akkor pusztán a CP alapján úgy tűnhet, hogy a 600-as jobb, ugyanakkor látszik, hogy a két poké között 7 szint van, és csak 20 CP. Mert a lvl 18-asnak nagyobb a %-a. Ha azt elkezded fejleszteni, és eléri a 25-ös szintet és egálban lesz a másikkal akkor mondjuk annak már 25-ös szinten 750-es CP-je lesz. Erre jó az IV százalék, DE ennek kb. semmi értelme olyan 20, de inkább 25-ös szint alatt. Miért? Azért, mert lehet egy 286 CP-j pokémonod 100%-al, de a jó istenben nem lesz annyi candy-d meg sturdust-od, hogy felhúzd maxra.
Mit érdemes evolvolni? Bármit, amiből értelmes CP-jú poké lesz. Ezt neked kell eldönteni. Az elején, főleg a gyakrabban szedettekből már az 1.000 CP is jó, később azért már 1.500-2.000 alatt nem igazán van érelme. Innen jön be a powerUp, hogy a kezdetben evolveolt pokéknak tudni kell "elengedni a kezét". Tehát nem beleölni még 200 candy-t egy 18-as szinten készített Vaporeonba, hanem elengedni, és csinálni jobbat.
Mit érdemes a PowerUp-olni? Nagyjából 30-as szintig semmit 1-2 kivétellel (mondjuk belefutsz egy lvl26-os 90%-os dögbe, ami jónak tűnik, akkor ott már nem akkora bukta). Tojásokból a legerősebb lvl20 lehet, befogni elvileg a 30 a legerősebb. Tehát egy lvl 20-as pokét elkezdesz powerUp-olni egy rakat candy-ért meg sturdust-ért, holnap meg fogsz egy erősebbet, az jó nagy pazarlás. Lvl30 után már eléred a plafont, 1-1 jobb pokét ha kifogsz, akkor annál már nem fogsz tudni erősebbet fogni, ero akkor kell majd a sok cany, meg PoweUp, hogy tudd tovább fejleszteni.
[ Szerkesztve ]
-
customer114
őstag
válasz TazLeacher #4085 üzenetére
Köszi, elég sok mindenre választ adtál. Ezt a level nem tiszta még teljesen. Honnan tudod mi hanyas szintű és miért?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz customer114 #4086 üzenetére
Magától nem tudod, de meg lehet nézni különböző oldalakon, pl. itt. Ezek se írják ki mindig 100%-ra, de max 1-2 szint csúszással belövi (ilyenkor több variációt ad). Ami jónak tűnik, amikor elfogod, az nagy valószínűséggel akkora, vagy a közeli, ahol Te vagy. Ha rámész egy pokémonra, akkor a feje felett van egy félkör, ahol mutatja, hogy a Te szintedhez képest hogy áll. (Logikusan, ha fullon van - ilyenkor nem engedi powerUp-olni sem), akkor megegyezik a szintetek (vagy lehet hogy itt is úgy van, hogy 1,5-el tovább mehet...ezt nem tudom.)
-
Sirandrish
legenda
válasz TazLeacher #4087 üzenetére
Azt honnan tudom meg hogy mennyi az att-ja vaagy a defje?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
petyus_
senior tag
válasz TazLeacher #4085 üzenetére
A 80% nem azt jelenti, hogy ha a max CP 1000, akkor a 80%osnak 800 a max CPje. Minden szinthez tartozik egy intervallum, amin belül lehet a pokémon. Pl Venusaurnak lvl 40en a CPje 2212-2580 között lehet. Itt jön be az IV. Az IV azt adja meg, hogy milyenek a rejtett statjai a pokémonnak. Ezekből 3 van, Attack/Defense/Stamina. Mindegyik max 15 lehet, egy 0%osnak pokémonnak mind a három 0, egy 100%osnak mindhárom 15. Ez nem azt jelenti, hogy a 0% ennyire gyenge lenne, mert ezek az értékek hozzáadódnak a pokémon alap statjaihoz, ami fajonként változik. És a program ezekből a statokból, (ezek az individual statok - IV, magyarul egyéni statok) határozza meg a pokémon CPjét az adott szinhez tartozó intervallumon belül.
Tehát maradjunk a Venusaurnál, ezek az alap statjai:
Base Attack 198
Base Defense 200
Base Stamina 160A 0%os pokémonnak ezek lesznek a végleges statjai is, egy 100%osnak mindegyikhez hozzáadódik 15.
Egyébként sok helyen olvasom, hogy nagyon le van butítva a játék, és harc közben nem számítanak ezek a statok, később lehet nagyobb jelentőségük, amikor bejön az 1v1 elleni harc.
[ Szerkesztve ]
-
selembeli
csendes tag
Az miért van, hogy eddig magyarba játszottam bottal, aztán ma reggeltől, hogy leálltak a magyar szerverek nem enged belépni akkor sem, hogyha átteleportálom magam párizsba, vagy usa-ba, ahol működnek a szerverek?
-
törölt tag
nem lehetne az ilyen nyomorék botosok hozzászólásait moderálni? amikor valaki reagál rájuk az szinte mindig törölve van, de az ilyen arc mégis vidáman irogathat ide ilyen szarokat.
-
Sirandrish
legenda
válasz #75376384 #4094 üzenetére
Miért moderálnák? Az alapelvekben a warez van tiltva, nem a nyilvánvaló csalások.
Nyilván nem kell rajongani a botokért, de "törvényt" nem szeg vele...mármint PH-sat.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
zoli.22
tag
Annyi pozitív volt a botos hozzaszólasban hogy nevettem egy jót rajta. 😂
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest