-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlas222
csendes tag
Megrendeltem a Panashopból az 50ST-t
Addig tököltem, hogy most drágább egy tizessel, mint múlt héten
Viszont azt írták, van, azonnal, bár előre utalást és kiszállítást kértem, de se nem híttak, se pre számlát nem küldtek... -
mlas222
csendes tag
Megjött az 50ST60
Annyi dícséret elhangzott már itt a Panáról, hogy nem szaporítanám, nézzük inkább a negatívumokat.
Kép: Hát attól többet vártam. Jelenleg egy 42PV8-at használok, ahhoz képest ez fakó, élettelen (ez a legjobb szó rá) Persze lehet ráadni fényt meg kontrasztot, de akkor meg a fekete lesz rosszabb. Szóval járatom, állítgatom, aztán majd kiderül.
Csatlakozás: melyik idióta tervezhette oda a HDMI-ket? kilóg oldalra a kábel, ha bedugják, szemből okádékul néz ki, plusz egy normális márkás HDMI dugó alig fér be a süllyesztésbe. A komponens bemenetet nem tudtam feléleszteni, de ez biztos az én hibám, megoldás folyamatban.
Táv: a régi távhoz képest felcserélték a csatornaváltó meg hangerő billegőket - minek is? A kurzor gombokat xar megnyomni, mert a mellette kívül lévő gombokra téved az ember sötétben - már ha meg tudta állapítani, melyik az eleje, mert ez a hasáb tök szimmetrikos, alul is, így csak ránézve látni, melyik az eleje, más márkánál ilyet ritkán látni.
Beállítás: a TV csatornákmál mindig azt írja, 50Hz, ezt nem lehet fentebb venni? a régit lehetett állítani a menüben, hogy 50-100Hz, és volt is különbség. Itt nem találom ez a beállítást.
User színprofilt se találtam, de annyira még nem mélyedtem bele (talán el van dugva)Szóval többet vártam - és ne gyertek azzal, hogy GT vagy VT kellett volna mert itt ugyan újonc vagyok, de nem teljesen láma.
-
mlas222
csendes tag
Kösz az 5leteket!
Egyelőre minden 50-en van (ill. alapon) a hókuszpókuszok kikapcsolva, truecinema.
A gammát hol lehet állítani? arra nem emléxem, hogy ott lett volna.
Egyedül azt az IFC- nem tudtam, mire legjobb állítani.
Színeket nem lehet külön? normálban van, nem tettem melegbe, mert úgy nekem nagyon zöld.Még valami.
Beáll az ember, úgy-ahogy.
Aztán betesz egy 3D filmet, és tök sötét lesz a kép a szemüveg miatt kezdheti elölről.[ Szerkesztve ]
-
-
mlas222
csendes tag
válasz NoOne1976 #56208 üzenetére
Szerinted miért raktam vigyorgót?
Tudom, hogyan megyen, ezért mondom, hogy a hitelkártya a legtetvesebb trükk, amit a papírpénz óta feltaláltak.
Innentől részemről csak
ONUi: új vagyok itt, mi van, ha itt alul az "off topic" jelölőt nyomom be? akkor is ide kerül a hsz?
-
mlas222
csendes tag
Help!
Nem tudok a szerviz menübe belépni. Tudom, le volt már itt írva 100x, de:
1. Folyamatosan nyomni a hangerőcsökkentés gombot az oldalpanelen.
2. Közben a távirányítón 3x megnyomni a "piros gomb"-t. Elindul a szervizmenü.
3. Megnyomni a "2"-es gombot 2X
4. "OK"-ézni, Bejön az SRV-TOOL
5. "PTCT"-hez menni.
6. A "PTCT" melletti üres cellába lépni!
7. "Mute" gombot nyomni kb 5-7 másodpercig. Előjön 2 számsor, az üzemidő és a bekapcsolások száma.
8. Kilépés: az "Exit" gombot hosszan nyomni.Elvileg
gyakorlatilag már a 3. nem azt csinálja. ott még 1x meg kell nyomnom
eljutok 6.-ig de hiába nyomom az üres cellán a mutét.A régi TV-n ment (42PV8) ezen így nem (50ST60)
Hogy kell?Más is kérdezte már ezt októberben, olvastam is, de nem találtam rá választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Vizsgálják, hogy miért volt globális leállás az ASML-nél
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mesterséges intelligencia topik
- Háztartási gépek
- Külpolitika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest