-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
Topikgazda
Egyáltalán nem zavaró, mert szerintem lazán 1x dB körüli hangja van csak. Akkor hallom, ha teljesen néma szobában lenémítom a TV-t és egy méteren belülre megyek hozzá.
Azt tudni kell, hogy az első szériás VT60-ak esetében nem volt ilyen rózsás a helyzet, mert ott kimaradt egy szivacsréteg a ventillátor és a hátlap közül. Ezt később pótolták és a tavaly ősz után gyártott modellek már teljesen hangtalanok. Bár, ha egyszerre vettétek azonos forrásból, akkor kicsi az esély, hogy az egyikőtök ilyet kapott, a másik meg olyat. De szériaszám-intervallum alapján meg lehet állapítani: elvileg a **-343**** számmal kezdődő széria előtti modellek érintettek (az első két csillag helyén betűjel van, az utolsó négy helyén szám). Szóval ha ennél kisebb számmal indul a szériaszám, akkor még nincs szigetelés és elvileg kérésre a Pana ezt pótolja. Szerencsére nekem jóval nagyobb a szériaszámom, némák is a ventillátorok.
Az sem mindegy nyilván, hogy miképp van elhelyezve a TV. Nekem úgy 8 cm-re lehet a hátlap a faltól a konzol okán és semmi hangja nincs.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest