Új hozzászólás Aktív témák

• DM-Fan

Topikgazda

válasz Dudee #70856 üzenetére

Egyáltalán nem zavaró, mert szerintem lazán 1x dB körüli hangja van csak. Akkor hallom, ha teljesen néma szobában lenémítom a TV-t és egy méteren belülre megyek hozzá.

Azt tudni kell, hogy az első szériás VT60-ak esetében nem volt ilyen rózsás a helyzet, mert ott kimaradt egy szivacsréteg a ventillátor és a hátlap közül. Ezt később pótolták és a tavaly ősz után gyártott modellek már teljesen hangtalanok. Bár, ha egyszerre vettétek azonos forrásból, akkor kicsi az esély, hogy az egyikőtök ilyet kapott, a másik meg olyat. De szériaszám-intervallum alapján meg lehet állapítani: elvileg a **-343**** számmal kezdődő széria előtti modellek érintettek (az első két csillag helyén betűjel van, az utolsó négy helyén szám). Szóval ha ennél kisebb számmal indul a szériaszám, akkor még nincs szigetelés és elvileg kérésre a Pana ezt pótolja. Szerencsére nekem jóval nagyobb a szériaszámom, némák is a ventillátorok.

Az sem mindegy nyilván, hogy miképp van elhelyezve a TV. Nekem úgy 8 cm-re lehet a hátlap a faltól a konzol okán és semmi hangja nincs.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák