Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz #66323456 #13056 üzenetére

    "Én csak az antennás hozzászólástól néztem a csörtét, tény, hogy pontatlanul fejezi ki magát, rosszul vezeti elő stb., de arra hivatkozni, hogy már előtte is hülyeségeket beszélt és/vagy haragudtunk egymásra...."

    Ja, bocs de ő ugye veheti személyes sérelemnek, amiért többször kijavítottam korábban, amikor nem helytálló dolgokat írt?! Szóval pontosan ő hivatkozott erre, nem én. Neki ugye lehet, másnak nem?! Ráadásul akkor sem és korábban személyeskedve javítottam ki és ráadásul nemcsak én, csak pont engem volt kedve kikapni a reagálók közül, mivel újra én reagáltam a helytelen meglátására, a korábbi HSZ-ekből tett durva általánosítására. Ennyit a hiperérzékenységről.

    A topicban véleményem szerint korrekt szakmai vélemény fogalmazódott meg az antennákkal kapcsolatban korábban itt a topicban, kifejezetten sokan írták le a tapasztalatukat, amit vagy tévesen értelmezett, vagy nem tudja magát kifejezni, ő maga általánosított tévesen, kijavítottuk, elmondtuk mi az oka annak, amit lát és hogy mivel jobb az általunk leírt megoldás, erre jött hogy ilyen meg olyan a stílus. Nem tetszhet mindenki stílusa mindenkinek, nyudogtan lehet ignorálni egymást, vagy akár az egész topicot.

    Részemről nincs több hozzáfűznivalóm, már így is bőven több off született, mint kelett volna.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák