Hirdetés

Hirdetés

  • A gépház modding sötét oldala. (rewrited)

    lo RGB? Világítós ventik? LCD kijelző a gépházban?Biztos láttál már ilyet és lehet, hogy használod is de utána néztél,...

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • 90 wattal tölt a Xiaomi 15

    ma Októberben tarthatja a márka a kínai bemutatót, hogy meglegyen az első Snapdragon 8 Gen 4-es telefon címe.

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz hl225 #12144 üzenetére

    Ne keverd az árkategóriát azzal, hogy tudásban mit nyújt!

    A 42ST50 jelenleg 230-240 eFt körül vihető haza, amiért már majdnem 50G30-at kaptál volna idén első negyedévben, ami ugye méretben is és kvázi minőségben is jobb, mint a 42ST50. A tesztek ugyan dícsérik az ST50-et, de annyira azért nem csúcskategória ez a TV. Persze, egyébként kiváló vétel lesz, csak nem ennyiért. Áresésre mindenképp számíthatsz, ahogy az 5 év garancia-akcióra is, szerintem egyikre sem kell várnod karácsonyig. A 42ST50-nek olyan 180 eFt körüli árat látok reálisnak év végéig (optimista becsléssel), az 50ST50 szerintem be fog állni 250-280 eFt környékére, amiért már korrekt vétel lesz (sajnos a jelenlegi 350 eFt-os ára azért még elég riasztó).
    Az igazán korrekt persze az 50GT50 lenne ilyen áron, de arra nemigen látok reális esélyt, hogy az 300 eFt alá bekússzon (jelenelg 450 eFt-ot kérnek el érte, ami egyértelműen horror, akárhogy is kiváló TV).

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák