- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
Aktív témák
-
cekkk
veterán
Szia!
Nekem Wd Liveom volt, és azután váltottam Dunére, és nekem csodát tett a tévémmel.
Szebb jobb lett a kép. Én ezért a hozzá szólásomért nem kapok pénzt , az egyik olyan vásárlásom volt aminél azt mondom teljesen megérte a bele fektetett pénz, pedig én is szkeptikus, vagyok ám ilyen téren. Újra elkezdtem zenét hallgatni mert élvezem vele, igaz vannak korlátai, ezért is szerzek be a héten vagy is remélem ide ér a héten hozzám egy Logitech Squeezebox Classic, mert azt viszont telóról úgy tudom irányítani, hogy a tévét be sem kell kapcsolni.
Nem tudom milyen minőséget produkálnak a Popik, de szerintem azok sem lehetnek rosszak.
Bár ha van valakinek Debrecenben és van kedve össze vetni a Dunével, akkor szívesen elviszem az én lejátszómat. -
jpeetr
aktív tag
Csak a legkisebb DUNE nem kezeli a BD-ISO-t, és a specifikációjába sincs beleírva, szóval aki kicsit is utánaolvas, hogy mit vesz, azt nem fogja meglepetés érni.
(#35813) BBéci: OK, sorry
(#35815) cekkk: Neked melyik DUNE-d van?
egy drágább, jobb HDMI kábel mennyit javíthat esetleg a képminőségen?
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Nem az árakról beszéltem, hanem arról, hogy igenis van a lejátszók között kép és hangminőségbeli különbség, méghozzá a Dune javára.
Sajnos nem adnak semmilyen demókészüléket ingyen, mindent meg kell venni.A korlátokról csak annyit, hogy aki ISO-t akar lejátszani, az vegye meg az eggyel nagyobb modellt. Mennyibe is került az 50 colos G20? 300 fölötti összegbe. Nehogy a lejátszón akarjon valaki 10-15000 forintot spórolni! Amennyiben firmware frissítéssel megoldódik ez a bibi, nincs korlát, nincs miről beszélni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Aktív témák
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EAFC 25
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest