Hirdetés
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Akkor viszont döntsd el, hogy monitorként szeretnéd használni, vagy TV-ként! A plazmát istenkísértés monitornak használni, ezt már többször kitárgyaltuk e topicban. Monitorként való használatra csakis korlátozottan (filmnézésre, játékra) javasolható plazma kijelző.
Mi az, hogy kifolyik a szemed az LCD-től? Az csak annyit jelent, hogy nincs jól beállítva a szemedhez. A plazmától ugyanúgy kifolyna a szemed, ha nem kalibrálod be rendesen. Ellenben az LCD-t is be tudod úgy állítani, hogy semmi gond ne legyen.
Egyébként a 107 cm képátló másfél méterről nézve egyáltalán nem necces, sőt fullHD-t feltételezve ideális, de még HD-Ready-nél is simán belefér. Én is ennyiről (max. 2 méterről) nézem a 107 cm-es (42") plazmámat. Pont előtted linkeltem valakinek a diagramot:Ha monitorként ilyen nagy méretben gondolkodsz, akkor el kell fogadnod, hogy bizony egy ekkora kijelző alá már vas is kell, meg kell venni a jó VGA-t, ha játszani akarsz. Ha nem játszol, akkor meg gyakorlatilag bármilyen nem ősrégi VGA jó, hisz a felbontásokat és frissítéseket kihajtja még egy alap kártya is.
A plazma 42"-tól fölfelé tudja igazán megmutatni, hogy mit tud, a 32"-ost nem favorizálnám. Én sokkal inkább javasolnám neked, hogy vegyél egy minőségi 24"-os, 16:10-es LCD monitort, ami natívan 1680x1050-es felbontást tud és kalibráld be megfelelően. Az is kijön abból az összegből, amit egy kis plazmára szánnál. Nem fogsz csalódni és ráadásul nem kell odafigyelned, hogy hogyan és mire használod.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Politika
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest