Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Tizedes1

    aktív tag

    Egy kis élményt írok.... Fehérvár, MM és Skála melletti Euronics.
    Egy darab 42g20 volt mindkét áruházban és analóg TV-bekötve, sehol egy hd kapcsolat.

    MM: mindenki készült az új akcióra - táblákat raktak ki mindenfele - egy srác , kék ingben "segített".
    Mondom neki, hogy TÉVÉT szeretnék venni. Részletesen elmondtam neki, hogy nem a csigakettes és retekklub lesz a fő profil, hanem hd és a legjobb kép érdekel. Kérdezte, hogy mit néztem ki és itt okosodott tökfedővel elmondtam neki mindent, amit tudok ( plazma pro és pro és pro vs LCD.)
    Erre odavitt egy Philips 46PFL 7655 H LCD tv-hez.( 400.000ft! )
    Míg odaértünk lazán kontrázott a plazmára ( fogyasztás, képminőség :Y ) majd a Philips ambilight technológiát dicsérte. Mondom neki, hogy ha LCD-t akarnék venni akkor azt mondtam volna, és abból a Samu c650-et nézegettem..
    "jaj, az nagyon hájpolva van mostanság aztán sehol sincs a Philipshez képest!"
    Mondom neki, hogy figyu, azért összeraktam , hogy az ingeden Philips varrás van és egy Philips tv-hez hoztál, de pont te mondod a hájpot, hisz h aPhilips, akkor az elmúlt években az Ambilightot mindenki megtanulhatta volna!
    Erre csak annyit mondott, hogy én vagyok az első, aki tudja, mi az ambilight...
    Na ja, gondoltam, hiába smúzolsz, nem dőlök be :)

    Majd mivel plazmáról semmit sem tudott, ami jó és a Panáról csak annyit, hogy a médialejátszója ratyi, mutatott egy recsegő ropogó kávájú LG LCD-t és a saját . Philips 3D-t, mely szerinte a legjobb.
    tény, hogy volt olyan rész a demóban, hogy leesett az állam ( azokat a demókat máshol nem láttam még) de néhány helyen nem tudott a szemem fókuszálni és ez nagyon zavart.

    Volt egy UE55C8000 xwxxh-sq01 Samsung 3D LED TV.

    A fullHD bemutató(2D) valamiért kicsit világos volt és a kontraszt rossz beállítása miatt a fekete túlesett a mélységen, azaz ha fekete volt pl az autó kereke, akkor ott semmi részletet nem lehetett kivenni. elképzeltem a nappaliba, de pont 2.7 méterről fogjuk nézni a tv-t és ahhoz nekem inkább 4 méter kellett, mert zavart az, hogy forgatni kell a szokásosnál is jobban a fejem :U /szemem :)) és a horror ára (900.000ft)

    Euronics:
    Szintén értelmes emberek dolgoznak ott. Először jön felém a srác, hogy segíthet e, majd beszélgetni kezd a munkatársával arról, amit nekem, mint ügyfél nem szabadna hallanom és végül kiderült, hogy Ő inkább a mosógéphez, hűtőkhöz ért!
    itt sem volt semmi érdemleges készülék a 42g20 be sem volt kapcsolva!

    Bánatomban kikerekeztem a madarasba, de ott csak x20 pana volt és semmi más, amire elgondolkodtam volna. Az összes plazmán a Boci csoki ! reklámja ment állandóan! A plazmákon! :Y :O :O

    Egy tv mindegyikben volt: LG 50pj550 200.000-ért, de ha plazma, akkor ugye az LG is kiesett....

    most ott tartok, hogy még nem láttam a 46g20 és az 50g20 készüléket, de azokból sem nagyon, amiket BaLee linkelt nekem :(
    Szerdán talán feljutok Pestre, de olyan helyet hol találok, ahol meg lehet nézni azt, hogy a tv ciripel e?? Persze van is, kipróbálható, nyüstölhető.....
    Végül TI milyen médialejátszót ajánlotok , legyen az blu-ray lejátszó vagy a.c.Ryac, WDTV, Popcorn... stb a Panasonic plazmához?

    :R :R

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák