- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
-
Szabi®
addikt
Pedig ez egy verseny, konzolboltban dolgozol, de a konzolok történelméről vajmi keveset tudsz,ez azóta verseny, amióta a Microsoft lehetőséget látott abban a piaci szegmensben, amiben a Ps1 tarolt, akkor bátorodtak fel, amikor a Sega kihozta a Dreamcast-et, onnantól kér ő is a tortából ...
Sőt messzebb megyek hátha bannolnak, ezt "konzolháborúként" írja le/és emlegeti az összes tech konglomerátum . Vagy tudod ezt kezelni, vagy nem.#88434 Fizzie Ha már felhoztad a Burger Kinget és egyéb gyorséttermi kajáldákat, azokat is összehasonlítják, sőt Amerikában díjat is osztanak ki nekik, és ételkritikusok is ellenőrzik, nah nem a Michelin csillag miatt, hanem hogy mit kapsz a pénzedért az egyes helyeken, a másikhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz Szabi® #88454 üzenetére
Aranyos vagy, hogy a konzolokkal kapcsolatos tudásomat , ismeretemet megkérdőjelezed sőt mi több kijelented, hogy keveset tudok. Vajon ezek után van értelme reagálnom a hozzászólásodra érdemben? Szerintem engedjük el és valóban igazad van, teljesen kretén vagyok a témához.
Az a legnagyobb gond, hogy a hozzászólásomat és a témát értelmezni nem sikerült. Mert nem erről volt szó, hogy ki kér és mit a tortából.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
0528barton
csendes tag
Sziasztok!
Csak egy kis infó aki boltban szeretne vásárolni kb mire számíthat.
Persze karácsony közeledtével változhatnak a dolgok.Október 2-án rendeltem ( konzolvilág ) ps5 lemezes verziót .
8-án rákérdeztek, hogy tényleg akarom-e, ha igen 1-4 héten belül lesz.
Nov 3-án kaptam levelet, hogy a héten hozza a futár. -
veterán
válasz 0528barton #88457 üzenetére
December, illetve karácsonyi szezonban nem lesz sehol sem gép ez borítékolható, főleg digitális verzió nem, az már most sincs...
-
sting2
addikt
válasz 0528barton #88457 üzenetére
Zsír!
Akkor nekem is lesz a jövő héten már talán..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
hombre[EU]
veterán
na és mi az eredmény, ma ki nyert? a ps vagy a gamepass?
ELDEN RING Gameplay Preview holnap délután
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
cyberkind
félisten
válasz hombre[EU] #88461 üzenetére
gamePasS
-
Zoleee83
addikt
Még nem tudni, sokan gereblyézik a vizet, nincs még megoldás!
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Peace
nagyúr
Én vagyok a nyertes, mert a PS mellett ott a GP, ha valami finomság érkezik a kínálatba day 1.
-
WhiteWalker
nagyúr
Ezt a sok offolást lehetne mellőzni? Egy kertészkedés nem ártana ide
-
Lackooo84
nagyúr
The Truth is out there...
-
Szabi®
addikt
A Nintendo
-
zkxdn
őstag
-
Elderath
őstag
Na az új BF portal trailer tetszik. Remélem tényleg jó lesz ez a mód
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
kipser
tag
Sziasztok!
Ti hogyan szoktátok a lemezeket takarítani, portalanítani?
-
jeni
félisten
válasz kipser #88471 üzenetére
Olyanoknak tetted fel a kérdést akik a pc gépből is kiebrudalták az optikai meghajtót és digitális PS5 konzoljuk van.
Egyszerű:
Szoba hőmérsékleten,tokban tartva, többségében tiszta kézzel meg érinteni a szélét és ìgy sokáig tudod használni. Ne szórd szét az asztalon,ne pakolja rá semmit.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Willhunting #88479 üzenetére
ja+ 600Ft volt még rája
-
headhunter86
senior tag
Ps4-en ha lemerült a kontroller beraktam sleep modeba és 3 órán át töltötte majd kikaocsolt a konzol.
Na most PS5-ön tegnap óta világít. Pedig itt is csak a töltés van engedélyezve.
Ez a funkció már nem elérhető? Nem szeretném hogy 0-24-be világításon itt nekem. -
jeni
félisten
válasz headhunter86 #88481 üzenetére
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
HDR beállítást hogyan csináljátok meg? full sötét szobában a beállításokban épphogy lássad a sötét,világost? utána a játékokban is eljátszátok? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
-----------------------------------------------------------------------------------------------
^
Ez az a határvonal, amin túl a további OFF hozzászólások úgy repülnek, mint Palpatine Darth Vader kezei által. (Bocsi a spoilerért.) Köszi a megértést.Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
sxxorp
őstag
Csal emlékeztető főleg co-op szerelmeseknek: holnaptól elérhető It Takes Two az EA play-ben. (Pont pár hete néztem használtat; azóta azért nem sokkal de már 10000 alá ment ).
Én még várok vele kicsit: 1) ugyan végre sikerült X360-on befejezni a Shenmue 2-t közel 2 évtizeddel az Xbox-os végigjátszás után, előkészítendő a 3. rész elkezdését, dea 2) PS-en időszaki, időkorlátos tartalom (4. expedíció) van a No Man's Sky-ban + 3) a Halloween-es időszak alatt haladunk a párommal a Balir Witch-ben. (Nem tudom, hogy tényleg dátumfüggő-e, de a játékbeli kutyapartner Halloween napján alkalomhoz skin-t kapott:
).[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz headhunter86 #88486 üzenetére
Ha nem találtál rá opciót a beállításokban, akkor valószínűleg ez a funkció jelenleg nem érhető el PS5-ön. Ha viszont megtaláltad a szóban forgó beállítás párját, viszont nem úgy működik ahogyan elvileg kellene, akkor bizonyára hibás, és talán majd javítják egy frissítéssel.
-
rezy89
tag
Üdv! The Persistence játék, vki próbálta már pluson keresztül? Svéd vagy valami hasonló feliratozást kapok és nem találom hol lehetne átállítani [link]
[ Szerkesztve ]
-
sxxorp
őstag
válasz KaitouP #88487 üzenetére
Sokkal rosszabbat vártam. Légyszi ne lőjj le semmit (Ch17), de az erdőt nagyon atmoszférikusra megcsinálták, nekem ez félsiker. És egyelőre ez a pszichológiai nyomasztás is nagyon jól működik. A párom állandóan a horrorral kacérkodik (szombat a horror-este, most néztük a Conjuring3-at), és neki ez bőven elég ijesztő. Amennyiért most kapható, teljesen megéri.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz sxxorp #88490 üzenetére
Nem szoktam spoilerezni*, ha teszem is, tag mögé rejtem, nyugi. Atmoszférikusnak atmoszférikus, egy darabig a végtelen erdő illúziója is megvan, de kb. ennyi, ami az előnyére írható. Egyébként egyszer játszósnak abszolút megfelelő, de szerintem csak ennyi van benne.
* #88484 <--- ez más volt.Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
syler123
veterán
válasz headhunter86 #88486 üzenetére
Mi rajta a visszalépés? Nem hiszem el, hogy nincs nálad egy telefontöltő az egész házban...
Egyszer sem töltöttem a géppel a controllert se ps4-nél se ps5-nél. Nem hiszem, hogy sok embert érint a hiánya, a charging station már azért sem rossz ötlet, mert nem csak úszik valahol a controller. -
sxxorp
őstag
válasz KaitouP #88492 üzenetére
valóban!
Köszi, ha ennyit ad az bőven elég! A kritikátok miatt alacsony elvárásokkal ültem elé, de azt megugorja. Képzelj a kontroller mögé egy pici tündérkét, aki a saját árnyékától is megijed - pont jó ez neki (ő akarta megvenni, most a Little Hope-ra fáj a foga ) Ami meglepett, hogy egyes szétcsúszottabb részeknél még a Death Stranding is beugrott .(sosem fogom feledni Mads Mikkelsen creepy harctéri Bííbí-zését...) [ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz MultiDoodad #88497 üzenetére
De a töltés nem változott, csak nem megy poweroffba a gép a 3 óra után, és zavarja, hogy sárgán világít. Neki ez a gondja. Ne keverjetek már összevissza
-
KaitouP
nagyúr
válasz sxxorp #88495 üzenetére
Egyemmeg, de aranyos. Nálunk is ugyan ez a felállás van, szereti a párom a horrort, de csak ha én játszom vele.
Ha a stúdiótól nem volt még meg, akkor mutasd meg neki a Layers of Feart, az Observert, meg a legutóbbi üdvöskét, a The Mediumot. Ha csipázta a BW-t, a többit szerintem még inkább fogja.Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- BMW topik
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs