- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Tegnap belefutottam a The Day Before trailerébe. Addig nem is hallottam róla. Megtetszett, ezért kicsit utána jártam. Néztem, hogy ebben a topikban nem nagyon volt róla szó. Előbb az Xbox topikba összeszedtem némi infót róla. Belinkelem ide is hátha érdekel valakit.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Frod
addikt
Ez a Day Before nekem pontosan olyan, mint az Atomic Heart, meg úgy en bloc az orosz játékfejlesztés: jöhetnek nyugodtan róla a trélerek, majd megjelenés után megnézzük mi igaz belőle, mert addig nem tudom komolyan venni, hogy nem csak egy hoax az egész.
Azt meg pont a Division 1 óta tudjuk, hogy amit a trélerben látunk, na így biztosan nem fog kinézni.Do you see the white shadow?
-
MODERÁTOR
válasz hackeeeee #87759 üzenetére
Mondjuk ez olyan dolog, hogy attól is függ, hogy miért van 120 Hz. Van olyan játék aminél tök jó mert így 30 helyett 40 fps, és van hol a kompetitív játékmenet miatt előnyös, de azért hozzátartozik az is, hogy a grafika az a kárát látja ha 120 fps a target. Egyjátékos módban valószínűleg nem az lesz a jellemző.
Egyébként ha multizni akar 120-szal, akkor teljesen jó a FHD felbontás is egy monitoron. Aki akkora nagy spíler, az amúgy is leveszi PC-n is, hogy ezerrel fusson. -
-
F-ECT$
titán
válasz ggbuffon1897 #87715 üzenetére
Pár gondolat:
-Van jó pár Sony ex., ha valamelyik nem tetszik, próbáld ki a többit is, hátha köztük lelsz rá a gyöngyszemekre.
-A Last of us szerintem nem túl jó játék a játékmenet szempontjából. Viszont a sztori volt olyan jó, hogy végigvittem, majd a DLC-t, majd a Part 2-t is. Valahogy megfogott, de ha épp nem vagy nyitott az alapötletre, akkor valóban fölösleges beleölni 30 órát.
-A GoW tényleg megengedőbb, mint egy Soulslike játék, de egyrészt az előbbiben is fel lehet venni a nehézséget, másrészt a az utóbbiak is sokkal könnyebbek az első 10-20 óra szenvedés után. (Kivéve talán a Sekiro, az szemét )
-Az open world szerintem a legtöbb esetben szinte semmit sem ad hozzá az élményhez. Egyrészt egy csomószor nem is tudsz szabadon kóricálni, mert a nálad magasabb szintű lények úgyis kinyírnak, másrészt a fő sztorivonalon így is úgy is végig kell menned, harmadrészt a mellékküldetések, egyéb mini gamek-ek más játékokra is jellemzőek, szóval olyan hű de nagy hozadéka a legtöbb esetben a számomra nincs annak ha valami open.
-Ne felejtsd el az időfaktort. Pl a Last of us 2013-as játék, 8 éve sokkal nagyobb élményt adott, mint most, mert már egy csomót fejlődött azóta a játékipar.Dive ever, work never.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz bgunne #87741 üzenetére
Ízléseken nincs mit vitatkozni, bár szerintem is ha nagyon kicsontozod, annak a játéknak az a lényege, hogy
menj A-ból B-be és vidd magaddal a lányt. De ennél ez sokkal összetettebb, pont a két ember dinamikája a lényeg, az a játék java, mint ahogy a God of War-nak is rém buta a sztorija:
vidd el anyád hamvait a hegyre. De itt is az apa-fia közti dinamika, ami naggyá teszi az alapvetően faék egyszerű sztorit.
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
sxxorp
őstag
Lehet, hogy valakit érdekel: 10 alatt a Ride4 [link] (a MotoGP21 is akciós)
-
Frod
addikt
válasz Kendek #87757 üzenetére
Nyilván ízlésekről kár vitatkozni, de nekünk a társasággal van sok olyan cím, amit szívesen kipróbálnánk együtt, de pénzt sose adnánk érte, mert annyira még sem tudtak meggyőzni (lásd Predator legutóbb, a jövőben szerintem a Hood is), ezek a címek jó, ha jönnek Plus-ba.
Az akciók megint csak olyanok, hogy kinek mi az ingerküszöbe, az ilyen "Plus-gyanús" címekre szoktam várni, hogy elérhetőek legyenek. Néha bejön, viszont van az a pont amikor megunom a várakozást, és várok a következő akcióra.
Do you see the white shadow?
-
Bencus88
nagyúr
Novemberi akciók a storeban
-
w333
félisten
válasz venom8888 #87710 üzenetére
Qled TV -k is tudják ... ez most a legolcsóbb [link] (nyilván nagyobb méret = drágább)
Nekem egy 55Q6FN van és tökéletes a PS5 élmény natív 120Hz TV
Ilyen áron szvsz. jó vétel pl. az 55" is 250k, én még annak idején 400k fölött vettem !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
JanR
addikt
Ki mit vár a mai State of Play-től?
-
venom8888
őstag
HUAWEI MateView GT ez a monitor jo a PS5 hoz? Igaz csak 3K,de van HZ, es nagy meret stb.
-
noxon
őstag
Helló.
Akinek van lg c1 tvje a ps5höz az le tudná írni nekem hogyan érdemes beállítani a tv-t a legjobb kép minőség megkelenítéshez?
Köszönöm.
We live in a simulated world...
-
-
-
gurus
aktív tag
AO Tenisz 2 storen, 4000ft holnapig.valaki játszott vele?jó tesztek vannak róla
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz kill_switch #87794 üzenetére
Csak hogy pontosak legyünk:
"The show is looking to be ~20 minutes or so, and will share new looks at previously announced games, plus a few reveals from our partners around the world."
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bencus88
nagyúr
Ezt szerintem senki nem tudja miről lesz szó, de ezek a 20 perces showk nem nay eresztések, de remélem lesz valami meglepi.
Ign oldalán találtam egy képet, de gondolom csak random képet raktak be. Bár július óta nincs a játékról info elvileg akkor jelent volna meg. Little Devil inside
F-ETC: Engem is ez tart vissza, hogy azzal kezdenék, de több mint 5k másik 2 meg 2k
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest