- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Lion
senior tag
válasz headhunter86 #88144 üzenetére
Mindent nehezebb elérni, de a lényeg hogy a trophy kártyák mindig szem előtt vannak mert az a legfontosabb
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Frankye
csendes tag
válasz WhiteWalker #88152 üzenetére
Igen, sajna én is már ezt látom ott, túl jó ajánlat volt ez ennyiért.
-
saelin
veterán
Mostanában teljesen rá vagyok kattanva (már ha van időm játszani) a Riftbreaker-re. Twin stick shooter és bázis építés egyben. Ráadásul nem is teljes áras cím. Kíváncsi vagyok kap e dlc-ket, free update-eket stb.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
kevike576
senior tag
válasz headhunter86 #88144 üzenetére
Egy sör !
-
-
hombre[EU]
veterán
1 év PS Now £25 [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
ImACeltic
őstag
válasz vonSux #88167 üzenetére
Legalább Te nem az a típus vagy, aki szarozza a képregényekkel kapcsolatos játékokat. Én imádom ezeket és remélem tényleg folytatják a Marvel és DC játékok fejlesztését. MCU féle univerzumot mondjuk nem fognak tudni létrehozni, ahhoz kéne kb 5 fejlesztőcsapat, hogy évente hozzanak 2 játékot és építsék az összefüggő sztorit. De nem is kell, elég ha olyan minőségi gamek vannak lerakva, mint a Spider-Man, illetve Arkham franchise.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
-
vonSux
őstag
válasz ImACeltic #88168 üzenetére
Mindebből (és amit gyurmoj is ír) messze az Arkham Night fogott meg a legjobban. Azt a játékot akkor is végigtoltam volna ha John Smith a főhős, mert szerintem a maga kategóriájában mestermű (és nem a pc-s indulásra gondolok ). Még azt se mondom, hogy az van, hogy ami nem fogott meg gyerekkoromban, arra 42 évesen már nem leszek vevő. Mert pl állati nagy Spiderman rajongó voltam (még képregény vonalon indult), de mára valahogy nekem már nem muzsikál a dolog. Pedig játék vonalon is nagyon szép munkát rakott le az Insomniac. De rétegeiben jóval kevesebbet, mint a fent említett Arkham, és a sztorit meg inkább nem említem.
-
Ramoskaa
senior tag
Death Stranding PS4 verziót ,ha upgradelem akkor a mentés megmarad Ps5-ön? És a trófeákat hogyan számolja ? Ami meglett az marad PS4-en a többit meg Ps5-höz írja? (Tehát ,ha platinát szeretnék elölről kell kezdeni mind a borderlands 3-nál?)
köszi[ Szerkesztve ]
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Hat, ez nem csak a hardware-en mulik. Kb fel nap alatt siman tudok neked irni olyan programot, ami PS5-on es XSX-en is kb 2fps-el fut 720p-ben ugy, hogy az egesz progi annyi, hogy egy fekete hatter elott egy feher kocka forog.
Kival pelda erre amugy az "uj", ileltve felujitott GTA-k. Grafika kb 2005-os szint, maga a jatekement meg regebbi, eroforrasbol meg tobbet zabal, mint az RDR2.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
syler123
veterán
Guardians of the Galaxy - Digital Foundry
Nekem ne mondja senki, hogy nem a fejlesztők igénytelensége, hogy ez a játék 1080p 60fps-el fut a konzolokon. Már már a vicc kategória és még be be droppol.
Xbox Series S pedig 1080p 30fps... Optimalizálni luxus.
Ennyire nem szép a játék, legalábbis én nem látom annak.UI: most látom, hogy linkelték már.
És akkor ezek után jönnek majd a milyen gagyik a konzolok és magyarázd meg nekik, hogy nem a konzolok gagyik, hanem a fejlesztők tojnak a fejünkre magasról. Egyébként sem érdekelt ez a játék, de így meg pláne.
1440p dinamikus felbontás 60fps mellett, a minimumnak kellene lennie.[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
Én egyből átnyomtam még kezdés előtt quality modera. Egyáltalán nem gáz ilyen címnél a stabil 30 fps és elképesztően néz ki. Biztos később jobb lesz majd a performance mode és jönni fog RT mode is. A játék meg zseniális, ezt vegyétek inkább a sok multiszar meg a 20. skin helyett.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Elderath
őstag
válasz syler123 #88179 üzenetére
Az tény, hogy valami gebasz lehet, hogy ekkora a rés a 2 mód között, de a quality mode az egyik legszebb cím a platformon jelenleg. Brutálisan néz ki
"Egyébként sem érdekelt ez a játék, de így meg pláne." Te bajod. Sony 1st party szint a játék, utóbbi évek egyik legjobb lineáris story játéka. Igazi gyöngyszem
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Wesder
félisten
válasz Elderath #88181 üzenetére
Azt azért tegyük hozzà, hogy a 18-as Pókembert megugrani nem nagy teljesítnény, ha a csapat tudja hogyan kell bànni az adott karakter/karakterekkel. (A Crystal Dynamics nem tudta)
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz Elderath #88180 üzenetére
Nekem 1080p így is úgy is, nem volt gondom a látvánnyal és a többynire 60fps szerintem jót tett 1-2 nagyobb létszámú harcnál. A GotG kifejezetten jó játék szerintem, nagyon élveztem és idén már nincs más AAA játék PS-re amire beruháznék. Deaths Door tetszik, de azt szerintem másik platformra fogom beszerezni, ha minden jól megy sznapomra beruházok egy Switchre.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Macccy
senior tag
válasz syler123 #88179 üzenetére
Hűű, ez egyértelműen az EIDOS oldalán nem lett kipolírozva, ezt lehet majd javítják. Nagyon látványos "hiba", hogy a quality mode 4K @ 30 és magasabb részletesség, LOD, AO, shadow stb. mellett se nagyon esik le sem a felbontás, sem a framerate, tehát valószínűleg 30 fps fölött számolja folyamatosan. Eközben a performance mode csak 1080p @ 60, kisebb részletesség és mégis előfordulnak droppok ritkán, de még 50 alá is ?
Mit kapcsolhattak ott be, amit nem bír el 60 fps-el? Láthatatlan RT ? Sosem tudjuk meg, mert nem volt bent a tesztben Alex Battaglia
Ennek ellenére is figyelemmel kísérem, mert ezt tuti meg fogom venni ... Ez most max egy kibúvó, hogy ne vegyem $60 -ért[ Szerkesztve ]
-
-
Lifer092
senior tag
Sziasztok!
Egy frissen (múlthéten) leadott Alzás PS5 digitális rendelésre kb. mennyi lehet most a várakozási idő? Nem életbevágó, csak kívancsiságból kérdezem. :)
-
Wesder
félisten
válasz RangerFox #88192 üzenetére
Hogy jó legyen az adott jàték?
Spidernan 2018 se tudott valami sokat, de azt legalàbb jó.
-jól nézett ki (ma màr csak az a jàték néz ki sz@rul, amit direkt olyanra is csinàlnak kb)
-volt egy jó story
(maga a pókverzum végtelen történetet rejt magàban, nem nehéz összeollózni belőle egy jó storyt.-a fanok feneke olyan fényesre lett nyalva hogy az màr vakított.
Ez a 3 kb ami miatt azt mondom hogy jó volt, de hogy bàrmi extra lett volna, ami kiemelné nem rémlik.
Most ha az hogy ez volt a legpókemberesebb pókember jàték az pont azt bizonyítja hogy olyan csapat dolgozott a karakteren, akik tudtàk mit kell vele kezdeni.
A CD nem értett az Avengershez, vagy a SE nem engedte őket normàlisan dolgozni. Az Eidos tudta mit csinàl a GotG-val, és lehet hogy a SE is inkàbb ràjuk hagyta, nehogy mégegy hatalmas pofàraesés legyen.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Macccy
senior tag
válasz Wesder #88188 üzenetére
"On both PlayStation 5 and Xbox Series X, the game will have a 4K/30FPS mode on next-gen consoles as well as a 1080P/60FPS mode. The team is also bringing ray-tracing to next-gen consoles, which might either be at launch or very close to if not." /Press-Start AU/
Bízom a patchekben, ha jön az RT lehet helyreteszik ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest