-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
Enlisted (elvileg open beta)
[link]Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Snike
aktív tag
Találkozott valaki ilyennel?
- tegnap este indítom a Demon Soul játékot,
- elindul a betöltőkép és ennyi,
- kilépek (engedte) újraindítom, ugyanúgy befagy,
- újraindítom a gépet majd a játékot, újra befagy az indítóképnél (kilépni kienged),Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
PS5, mert az jó! :)
-
eisento
addikt
válasz KaitouP #61406 üzenetére
Most azon gondolkodom, hogy ez mar lehet nem is lehet open betanak nevezni mert ugye free game lesz es psnprofiles-en is latok mar trofeakat akik szedtek ki belole.
hmm eltunt az open beta felirat.... akkor sztem ez vegleges
szerk: ez mi? "Gaijin Distribution KFT" magyarok csinaltak vagy mi?
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
-
3L1T3
addikt
válasz varjupalink #61411 üzenetére
Semmi köze hozzá magyaroknak. Más szempontokból árulják magyar cégről.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Eliott
tag
Metin2 is the best game ever. Change my mind.
-
Blaze_
aktív tag
Ha épp olyan kedvem van elő szoktam venni egy-egy órára ps5-ön is. Az irányítás meglepően jó azoknál a skilleknél amiket én használok, nem tudom minden esetben igaz-e. Töltési idők nem vészesek. A játék maga jól futna, de az always online miatt és a pc-s verzióhoz hasonlóan botrányos netes kód következtében vannak zavaró lagok időnként. Wifin lóg a ps5, de nem hinném hogy nálam van a gond, mert más játéknál nem tapasztalok ilyet.
Nem nagyon van alternatíva konzolon (diablo 3at erre már nem veszem meg, majd talán a 2 remastert) úgyhogy azért tudom ajánlani.
Egyébként meg free, töltsd le és próbáld ki :)[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Nálam a b*szdmegelés sem működik, kicsit sem tesz hozzá a "mondanivalóhoz". De biztos ettől komolyabb lesz a vélemény.... kb. a TheVR-hoz tudom hasonlítani, azt is kerülöm ahol tudom, mint az összes ilyen magyar YT-ost. Ez a csatorna is kiérdemelte ezt. Főleg mert irritáló a hanga.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Eliott #61416 üzenetére
Ennyire nem volt gàz ez a jàték, bàr ingyen nem panaszkodhatok. A szervergondokat meg eltudom nézni nekik, még úgy is hogy igen bosszantó volt. Minden platformon nagyot ment eladàsokban + ugye Day1 GamePass is volt, erre lehet hogy szerverileg nem voltak felkészülve, ami a "Felkészültünk a télre, de hóra nem szàmítottunk" tipikus esete.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
kzoli420
tag
Az hagyjan, hogy irritalo ez az affektalas, de az allando, oda nem illo es tartalomhoz semmit hozza nem tevo karomkodastol en teljesen kikeszulok. Addig tudtam elviselni, meg a borzalmas megjelenesi allapotrol meselt, amirol a PCF tegnap kiadott egy kis ismeretterjsztot is, hogy miert tortent. Nyilvan el sem lett olvasva (vagy korabban keszult a video), vagy csak nincs az emebrunk mogott egy elvarhato, alapszintu szakmai hozzaertes. Whatever
The greatest conqueror only conquers himself. With that conquest completed, the conquest of anything external is the play of children. // PSN: Sir_Zoltan
-
Wesder
félisten
"Bloomberg: Naughty Dog is apparently working on a The Last Of Us remake for PS5"
Ha ez igaz lesz, az lesz az év vicce.
Megvan a Sony GTAV-je, csak feleannyira sem sikeres.Szerk.
"According to Schreier's Bloomberg piece, Days Gone - despite being profitable - will not receive a sequel, possibly due to production issues and the critical reception"
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Hát a szervergondok és az azokhoz tartozó problémák sajnos jelen vannak, de azon felül rengeteg téves vagy elferdített információ van a videóban. Ráadásul nyitott könyv volt a játék megjelenés előtt, rengeteg stream volt és bemutattak mindent, ezzel szemben lövése nincs sok dologról amiket kb. letol a játék az ember torkán. Mi ketten játszottuk végig a sztorit 1-1 kaszttal, 36órát mutatott a PS5 amikor a stáblista legördült, utána még ott az endgame amivel most foglalkozunk.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
ImACeltic
őstag
[Sony’s Obsession With Blockbusters Is Stirring Unrest Within PlayStation Empire]
Sok érdekes dolog van a cikkben.
Viszont nekem Jason Schreier nem szimpi. Nem hogy csak leírni a tényeket, Ő úgy fogalmaz, olyan stílusban ír, hogy az rossz fényt vessen az adott cikkben található cégekre, csapatokra. Ha simán leírná a tényeket, akkor sok embernek eszébe sem jutna, hogy császárságként tekintsen a Playstation brandre, de így kb uszítja a népet.
Kezdem megérteni, hogy mért vagyok letiltva nála Twitteren, biztos beszóltam neki ezért korábban.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Deck
titán
Na a sok megmondó ember... De persze itt, mindenki jobban tud mindenkinél mindent IS.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
keIdor
titán
Otherworld Zoli tényleg egy negatív ember, nem arról van szó, hogy mindenki megmondó ember.
A csávó szerintem is teljesen ki van égve, ennyi erővel simán belekezdhetne másba is, nem csak videójátékokról lehet YT csatornát csinálni.Én ha kiégek valamiben és már csak a rosszat látom, váltok másra. Ez ennyi... kéne legyen.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Moby
addikt
válasz keIdor #61438 üzenetére
De miben égett ki? A videójátékokban? Én nem annyira tudom ki ez, de ezerintem ő nem játszik(vagy ha igen, hát nagyon nem való neki). Olyan gecibénán nyomja a videóban, hogy ha a feleségem kezébe adom a kontrollert, szerintem ezen a szinten erre ő is képes.
Egy olyan személy beszél a videóban arról, hogy milyennek kellene lennie a videójátékoknak, aki totál tufa hozzájuk.
Miért nem csinál videót olyanról, amihez ért? Biztos van olyan. Gondolom. -
Wesder
félisten
Ne legyél fanboi pls. Nyílvàn ha fizetnem kellett volna érte akkor lehet én is morcos lennék hogy rossz helyre ment a pénzem. Így hogy nem kellett fizetnem végigjàtszàsért, azt mondom nem volt olyan rossz. Az àtvezetök, és a pàrbeszédek kínosak, a rengeteg rövid töltőképernyő zavaró, de a gameplay az egész jó, és a lootrendszer sem rossz. Crafting is jól lett szerintem megoldva és a szintezés is elfogadható. A Gears fedezékrendszer teljesen felesleges a jàtékban, mert az ellen kb tűpontosan céloz, és a kasztok is úgy vannak felépítve hogy folyton heal-eled magad, ha osztod az ellent és nem tudnak leszedni ha naprakész a szetted.
-
Moby
addikt
Nem értem miért kérdeztél tőlem ilyet. Szertintem aki béna, az játszon, ha érdekli a játék. Másképp nem fog elmúlni a bénasága.
Bár ez nem értem miként kapcsolódik a videóhoz. Az ember a videóban rettenetesen béna, de őt nem is érdekli a játék(sem), amennyit én levettem abból, amit elmond. Neki inkább csak felesleges közléskényszere van. Olyan témában, amihez láthatóan nem sok köze van. De ezt már leírtam.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Persze, én is szoktam ezt mondani, mert nàr nagyon megvàlogatom hogy egyàltalàn mit veszek meg.
Egyébként kellett neki egy màsodik nekifutàs, mert a Technomancer nem adta, ma újra kezdem egy Pyro-val.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest