Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Marky18 #49836 üzenetére

    Ne haragudj, hogy ezt írom. Nem rosszindulat, de te nem vagy tisztában a "pro" valódi fogalmával. Vannak játékosok akik jól játszanak, akár kontrollerrel is. Ők a saját kis kontrolleres sub kultúrájukban, lehet, hogy jók. De igazából, globálisan, amiről opr is írt, meg sem közelítik a pro szintet.

    Egy egér+bill-es pro skill-t, soha, senki nem fog elérni kontrollerrel. Mutatok példát: [link] Figyeld a dumát az elején. Mondják neki, hogy one tap legyen. Kinéz one tap kill. Direkt. Nem mákból. Direkt. Fizikai képtelenség ezt kontrollerrel, ilyen konstansan megcsinálni.
    Én aktívan követem az esport-okat, de még sose hallottam olyanról, hogy egér+bill competitív eseményen, bárki controller-rel induljon, nem, hogy érvényesüljön.
    Beszélhetnénk a COD, Halo versenyekről. Ott mindenki csak kontroller-rel játszik. És az se véletlen, hogy a COD nagy események kontrolleres versenyek.
    Fel tudnék neked sorolni akármennyi R6, Quake, CS, OW, profi játékost, akik valóban azok egyik se kontrollerrel játszik. :)

    GhostPetya
    Akkor félreértettelek. Szerencsére. :)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák