Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz #73040384 #40790 üzenetére

    Azért az engedtessék már meg h ne te döntsd el hogy NEKEM mi az év játéka, köszi.
    35h alatt 2 bug. 1 glitch s 4 crash (azok 1 napon jöttel 2 óránként, az így zavaró volt) így az h buhos az engem nem zavar mert ÉN nem fitottam bele sokba. Sőt, ez inkább átlagosan jó - a crasheket leszámítva.
    a felbontás lehetne magasabb, de ez nekem nem immersion braking, nem érdekel, majd második netrunner nekifutásomra már next gen patchhel megyek...
    a játékmenet, sztori, pacing, miliő iszonyatosan tetszik.

    persze egy jobb fizika s ai nem ártana mert jelenleg ez immersion brakimg - de pl tekintve h esetek 99%ban küldetéseket csinálok s ow autós játékokban mindig igyekeztem “helyesen” közlekedni mert nekem az is egy minigame h ne rommá törve mindenbe belehajtva vezessek, ezért ez annyira megintcsak nem érint.

    lassan 40h van benne, a sztori harmadánál se vagyok, rengeteg teendő van még.

    Idén engem ennyire semmi nem rántott be, MM platina megvolt de az egynek el,ent, szép jó de ennyi.

    tlou 2 még ami idén volt, az mint játék, gameplay ennyire nem rántott be. Az egész történet, mondanivaló stb ott tetszett, imádtam, de egyszer ,egvolt a sztori s annyi. Itt meg folyamat vissza akarok menni night citybe, ha nem vele játszom akkor is sokszor járatom agya, rajta mit hogy szeretnék majd legközelebb stb. Szóval berántott. A hibái ellenére is.

Új hozzászólás Aktív témák