-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom én egy csomagolós videót se néztem meg és nem is várok egyet sem. A Sonys arc múltkor darabjaira szedte a gépet, milyen extra információ lehet még amit nem tudunk? Semmi. Nem is értem miért robbant fel most a net erre hogy húha, a nagy Youtuberek kicsomagolják a PS5-öt.
Egy DF tesztet viszont megnéznék már.
-
hyggelig
senior tag
Szerintem szórakoztató csatorna a VR. Igyekeznek igényes tartalmat gyártani, látszik, hogy nagyon komolyan veszik, mert a sok pénzt, amit ezzel kerestek, szépen visszaforgatták a csatornába (egy kis panellakásból indulva most már egy sokkal nagyobb stúdióban dolgoznak)
A közönségük viszont elég vegyes, de ennek még ők is hangot adnak sokszor.Volt, hogy teszteltek egy B&O fülhallgatót, el voltak tőle ájulva (teljesen jogosan) majd lent a kommentek: "Hö! Minek ilyen drága, teszteljetek JBL-t"
Na, én itt adtam fel.
Itthon sajna erre van igény. Ez vonza a tömegeket.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Steve1207 #25550 üzenetére
Felnőttekre talán igaz is amit írsz. Bár az se szerintem.
De ennél komolyabb a helyzet. Én elég sok gyerekkel találkozok, és beszélgetek. Alapból tetszik nekik, hogy én felnőtt (az ismerősük, barátjuk apukájaként) létemre értem amit a játékokról beszélnek. Mert a szüleiknek fingjuk sincs semmiről. És elég aggasztó, hogy mennyien függnek ezektől a videósoktól. 7-12 éves gyerekekről beszélek. Ezen felül pedig írtam (PS4 topik), és tudok még írni nagyon aggasztó, extrém eseteket is ebben a témában.
Azt gondolom, hogy te nem látsz rá erre az egészre. És a véleményed, annak fényében oké is, amit te a saját környezetedből leszűrtél.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz ImACeltic #25555 üzenetére
Bocsi, én abból nem igazán tudtam sok mondandót kiszűrni, azon kívül, hogy sznob, homofób youtuber hater vagyok. Kihagytam valamit?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz Steve1207 #25550 üzenetére
Ha szórakozni szeretnék, leveszek egy könyvet a polcról, semmint, hogy teljesen idegen emberek hülyeségét nézzem, akik leginkább exhibicionista ripacsok.
Egész más, ha megkérdezem egy barátom, vagy családtagom véleményét, olyanokét, akik számítanak, fontosak nekem. De teljesen idegenekét...
[ Szerkesztve ]
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
Moby
addikt
Mindeközben Marques Brownlee-nek 7.5 millió megtekintés hozott a PS5 unboxing videó egyetlen nap leforgása alatt.
-
Szilágyi84
senior tag
Azt lehet tudni hogy a joy töltőkábel milyen hosszú ? Jó lenne ha nem kb 1,5 m lenne mint a mostani Ps4-hez. Én egy kicsomagolót néztem elég is volt de a kábel csak összetekerve volt. Esetleg aki jópárat nézett vagy tudja annak köszönöm.
-
karmaresz
senior tag
Amint oviba megy a gyerek, kikerül az állandó felügyeleted alól és nem tudod megválogatni, hogy kivel van jóban és kivel nem. Elviheted másik oviba, suliba, de a legjobb környezetben is keveredhet rossz társaságba.
Útmutatást, értékeket nyilván adhatsz neki, de koránt sem biztos hogy 14 évesen te leszel az akire elsősorban hallgat.
Egy éves példa ismeretségi körből: decens, orvos/jogász-közgazdász család, okos, ügyes, szuperül tanuló gyerek (lány) az egyik neves gimnáziumban. Harmadik évben bekattan: lop, csal, verekszik kimarad a suliból, napokra eltűnik, orvosi igazolást hamisít. Mindent megtesznek érte, de nincs változás. Ennek eredményeként harmadik év végén kicsapják. A szülők meg állnak megsemmisülve és keresik magukban a kiváltó okokat.
Saját esetünk: harmadikos kislányom nehezen fogadja, hogy rajta kívül szinte minden évfolyamtársa úgy tolja fel magáról a TikTok videókat, mintha nem lenne holnap. Leülünk, elmagyarázzuk, de látjuk, hogy fáj neki, mert úgy érzi, kimarad a közösségből.[ Szerkesztve ]
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
törölt tag
válasz Szilágyi84 #25560 üzenetére
Fogadok hogy spóroltak a hosszán.
-
Moby
addikt
válasz Szilágyi84 #25560 üzenetére
Sokkal-sokkal jobb megoldás ez a bölcsős-toltő. Én évek óta ilyet használok a ps4-hez is. Kiválthatatlan bármivel. Egyszerűen nincs olyan, hogy lemerült kontroller ezekkel. Ami mondjuk elég jót tesz az akksinak is. Tökéletes állapotban is vannak, 4 év után is bírják sokáig.
-
hyggelig
senior tag
válasz karmaresz #25561 üzenetére
"Egy éves példa ismeretségi körből: decens, orvos/jogász-közgazdász család, okos, ügyes, szuperül tanuló gyerek (lány) az egyik neves gimnáziumban. Harmadik évben bekattan: lop, csal, verekszik kimarad a suliból, napokra eltűnik, orvosi igazolást hamisít. Mindent megtesznek érte, de nincs változás."
Nem állhat valami súlyos, mentális zavar a háttérben? Nem hiszem, hogy ezt kizárólag a rossza társaság okozná.
De ez már nagyon off.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz ImACeltic #25568 üzenetére
drog. Nem. Az oka nem a drog.
Ez tinédzserkori lázadás, plusz rossz társaság. Mondjuk ennek a kettőnek, egy elég rossz kombinációja. De van ilyen. A drog ilyen esetben lehet eszköz, de nem ok.
Menjél fel a WestEnd tetőre, aztán nézd meg az ott csövező punk gyerekeket. Lázadnak. Most nekik ez a jó, de legtöbbjüknél ez később nagyon vissza fog ütni.[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz hyggelig #25567 üzenetére
Az ilyet mindig a családi háttér okozza. Kívülről minden tökéletesnek látszik, de a látszat mögött ott a nyomás, az elvárások, a szigor mert soha nem azt nézik, hogy mi a jó a gyereknek, hanem, hogy jajj mit szólnak a szomszédok/ismerősök, nem kérdezik, hogy mit szeretne hanem megmondják neki, aztán ez lesz a vége. A fenti példában nem a gyerek rossz, ő csak megpróbálja felhívni a figyelmet magára, hogy ami vele történik az rossz.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz Carlos Padre #25573 üzenetére
Karlosz A(t)ty(l)a klinikai szakpszichológust hallották. LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
ImACeltic
őstag
[lOver the next two hours, we're going to be dropping updates on five upcoming #PS5 games at http://PlayStation.Blog.]
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
hyggelig
senior tag
válasz Carlos Padre #25573 üzenetére
Simán lehet benne valami. Van egy barátom, akinek a szülei jogászok, közgazdászok. látszólag nagyon kedves, megértő emberek, jól szituáltak, gyereknek egyetem alatt háromszobás 13. kerületi, teljesen új lakást vettek.
Persze, amikor a gyereknek szuicid gondolatai voltak, mert nem akarta a jogi egyetemet tovább csinálni, akkor is azt mondták neki, hogy "ha nekünk ment, neked is mennie kell és csak nem akarsz tanulni"
Ez odáig fajult, hogy a csaj teljesen életképtelen, 38 évesen még mindig otthon él, egy percre nem volt még normális állása (az apja irodájában "besegít"), közben mindenféle gyógyszereket szed és még annyira nem volt pasija sem, hogy egyáltalán nem is csókolózott még senkivel sem.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Szilágyi84 #25575 üzenetére
Pedig az 1,5m lesz.
-
ldave
félisten
válasz hombre[EU] #25580 üzenetére
Remek, nagyobb update-k után mindig előveszem ezt a játékot, akkor olyan 10-15 órára mindig leköt
A Slime draws near! Command?
-
hombre[EU]
veterán
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
ProEvoFan
nagyúr
A topik lassan követhetetlenebb, mint a Koronavírus topik....
-
-
csabi0805
senior tag
Írtak az Euronicstől és törlésre került valóban a rendelésem.Írták,hogy vegyem figyelmen kívűl a kiküldött emailt.
-
hombre[EU]
veterán
na még van 3 esély egy nextgen Bloodborne-ra
Life, Uh, Finds A Way
-
Bluverkill
tag
-
ldave
félisten
válasz hombre[EU] #25582 üzenetére
PC-n próbáltam a demóját, jó kis játéknak tűnt, kicsit a Valerianra emlékeztetett a két szereplő.
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs