-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Miről maradtam le? Régen a store weboldalán rákattintintottam az előfizetésekre és mutatta, hogy mikor jár le a PS Plus-om. Most ha rámegyek, akkor ezt látom:
"Subscriptions ManagementYou currently don't have any subscriptions. When you do, they'll show up here."
Júniusban vettem a 12 havit. Nem lehet már megnézni böngészőben vagy csak pillanatnyi elmezavara van az oldalnak? Need for Speed™ Payback-et és Vampyr-t simán engedte library-be tenni és most már azt írja mindkettőre, hogy purchased.
-
BoneDragon
veterán
-
Moby
addikt
Ma kettőtől jönnek a DeS preview-k
-
.LnB
titán
válasz BoneDragon #25853 üzenetére
Ez csak nálam 720p-s?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Steve1207
veterán
válasz RangerFox #25859 üzenetére
Szeptember eleje óta nem megy sokunknál, azóta kezdődtek a hibák. Magyar acc? Teszteltem C, FF, E és O-ban is, valamint mobilon is és sehol se írja, csak az említett hibaüzenetet.
(#25865) Kendek: de jó, hogy ránéztem erre, köszi! Előfizu után mindig ki szoktam kapcsolni az auto megújítást (igen, emlékszem, hogy kikapcsoltam mindkétszer az éves előfizu érvényesítésné, plusz nyáron az EA próbánál is oké volt minden), viszont most itt be volt kapcsolva.
.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #25866 üzenetére
-
Tuomas
addikt
-
Wesder
félisten
válasz LendvaiFeri1 #25874 üzenetére
Milyen igénytelen egy raklap. Az alsó részen egy doboz még sérült is.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Dvix
senior tag
Szóval ez a jövő havi PS Plus collection az fönt marad örökké a kínálatban valszeg de csak PS5 tulajoknak PS plus előfizetéssel? Ez lenne a lényeg? Gondolom, hogy az Xbox Game pass-nak legyen valami mondvacsinált konkurenciája jah. A sima PS4 el rendelkezőknek meg lesz Bugsnax jövő hónapban nem gond
[ Szerkesztve ]
-
Anti-Hero
aktív tag
Demon's Souls gameplay #02 [link]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
Zoleee83
addikt
válasz LendvaiFeri1 #25874 üzenetére
LOL, direkt fejjel lefelé van pakolva egy egész raklapnyi PS5? Ezigen!
RaktárosPisti' jól végzi a munkáját akárhol is készült a kép..* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Elderath
őstag
Csak egy "szaros" remake mit izgultok
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Elderath
őstag
"“Everything that was in the original PlayStation 3 version is in the standard edition of the game,” Moore said, when asked about new items and equipment coming to Demon’s Souls as part of the game’s digital deluxe edition. “So nobody’s missing out on anything. There’s a lot of new content that we’ve added to the game and for fans to find and enjoy. And there are lots of things that I think fans are going to go, ‘Oh, that’s amazing. Great. You know, I didn’t know they put that in the game.’ I’m not going to tell you any more than that, because [I don’t want] to spoil anything.”
-
Elderath
őstag
“If you like the starkness and the despair of the original PlayStation 3 version, then we have a bunch of filters that you can choose from and play the game [that way],” Moore said. “So if you want to play the game in what we call the classic filter, which harkens back to the days of the PlayStation 3 and the look at that title, then put that filter on. If you want to play in black and white, play in the noir filter. It’s all there in the options. If you don’t want to play with our camera, you want to play with the original camera, turn the original camera back on. […] I would say with the filters though, if the fans could just play the game the way that we made it so you can see how we take advantage of the power of the PlayStation 5, then I would ask that they would do that. I’d be very grateful. Though after that, play the game how you like to play it, please.”
-
sp8787
addikt
-
-
.LnB
titán
Tényleg, egyébként erről a Playstaton Collection-ről van valami konkrét infó Ps5-re? Mennyi lesz az ára? Vagy PS+ elég hozzá?Ja megvan, tegnapi blogbejegyzés.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
válasz Wesder #25898 üzenetére
Jó, hát aki még a PS5 paletta raklapjába is beleköt, az ne csodálkozzon. Ultimate hater!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest