- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz marilllyo #170498 üzenetére
Én se értem, hogy miért különlegesebbek a játék fejlesztők, mint bárki más. Gyakorlatilag szinte minden terméknek van használt piaca, megvetted, tiéd, továbbadhatod. Az írók se tüntetnek, hogy zárják be az antikváriumokat, pedig azért egy komolyabb regény évekig készül...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
törölt tag
Nem értem az egész témafelvetést. Ez a generáció úgy indult, hogy a ps4-et még nem is láthattuk (a videó másnapján lett bemutatva a közönségnek), de arra már pontos, hivatalos útmutatásunk, hogy miként kell adni és venni a ps4 használt játékokat.
Így.
Ezek után elég agyfasz arról lamentálni, hogy miként teszi tönkre a játékkészítést a használtjáték, ha közben a playstation vezetői arra bíztatják a játékosokat, hogy adják és vegyék./ok, a videó nem pont az adásvételről, hanem a kölcsönadásról szól, de ez most itt nem releváns. Egy kópia, több játékos.
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
Mernénk ilyet tenni egy topikgazdával?
Ez is egy nézőpont, lehet spórolni sokat, de ne vigyük már túlzásba, ne a fillérbaszó olcsójános életérzés legyen már az etalon.
Tetszik vagy sem, el kell fogadni, hogy 1 vásárlás = 1 szavazat vagy visszajelzés. Ha a kiadó/játékfejlesztő "nem érzi a törődést" akkor nem lesz folytatás. Látjuk hova vezet az "az én szavazatom úgy sem változtat semmin, szavaznak épp elegen helyettem" hozzáállas.
Itt most nem a lemezes játékok ellen beszélek, mert az utóbbi két évben teljes árú játékot csak úgy vettem, Ubisoft játékot meg kizárólag használtan a minőségük miatt, viszont ha bejön a játék én mindig becserélem digitálisra egy jó akcióban, mert a rövidtávú érdekeimet felülírják a hosszútávúak.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Petya2900XT
aktív tag
Teljesen jó példa a Witcher, mennyi tartalmat adtak ennyi pénzért és érdekes megérte nekik...
izd6583sawoe:
Az meg,hogy használt játékból nem kap a fejlesztő is baromság, a játékosok nagyja mit csinál? Vesz egy játékot újonnan 3nap múlva fent van aprón és köszöni neki megérte 3-4K-ból kijátszani egy játékot. Ha nem tudná eladni biztos rohanna minden hónapba 2-3 teljes árú játékért a boltba..Akkor még kevesebb játék fogyna az nem hatna az eladásokra negatívan mi?[ Szerkesztve ]
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyomtató topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs