- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Tegnap a Metal Gear Solid Ground Zeroes( demo) és külön a Phantom Pain is 30 ezer forintért volt fent a storeban, mondom wtf, én meg a kettőt együtt vettem vagy ezerötért.
Ha viszont számítógépen néztem, ott nem volt ez az agyament ár.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Gondoltam írni majd róla, de egyelőre most rakom a táskába a gyógyszereket, indulunk nyaralni, ps nélkül nem tudom mi lesz, kéne vmit szednem függőségre.
Lefényképeztem. Storeban(akcióban lol) 30.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Csak egy röpke gondolat.
A Days Gone-ban nem véletlenül van egy rakás fegyver, skill, ugyanis ezek segítségével megoldható bármilyen kihívás.
Ha nindzsáskodni van kedved, akkor lopakodj, nyilazz, mérgezz, fordítsd egymásnak az ellenfeleid, esetleg hangtompítóssal fektesd ki őket.Minden másra ott a rambo üzemmód.
Én volt hogy küldetésenként váltottam fegyvereket, de Lng-nek válaszolva, az MGSV-ben 16%-nál járok, mivel xbox-ról átköltözött a Sims ps-re( durva életbe már), plusz a 6 éves kislányom tapasztalata szerint a Borderlands 2 kiváló local coop, ergo csak éjjel tudnék snakeskedni AHOL (itt jön miért itt pofázok róla) szintén váltogatom a fegyvereket, volt, hogy sniperrel mentem tankra miközben Quiet altatólövedékkel fedezett.
Szomorú nap volt az mindkettőnk számára.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Most megvegyem az AC O season passt vagy ne?
De látom a pókgyerek dlc trió is akciós.
Utóbbinál nem nagyon viszket a bankkártyám, előbbinél meg.....#mélysóhaly#This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Nekem egy darab emailem nem jött az elmúlt pár napban, kivéve arról amit vettem, de ilyen kuponos semmi.
Ennek mi lehet az oka?
Plusz ha vkinek van felesleges, beváltani nem kívánt kuponja és így gondolja, hogy nekem szeretne augusztusi karácsonyt okozni, annak köszönöm!This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Játszanék és állnak a metal gear szerverek egy ideje, mi van Japánban, szökőár?
-
S e t h
nagyúr
20%-on állok, messze még a vége, kicsit már kopik az érdeklődés a sok repetitív side quest miatt, de a sztori jó.
Biztos írok majd róla, de csak ha végeztem, szerintem ez nálam hetek, hónapok kérdése.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz ProEvoFan #210791 üzenetére
Nem tudom viszont milyen taktika része, hogy ki mikor kap ilyen kupont. Ha le van írva valahová és elkerülte a figyelmemet, akkor excusez moi, de ez így kicsit szervezetlen, mert ahogy olvasom a topikban van, aki azért lepődik meg, mert kapott, valaki meg azért mert nem.
-
S e t h
nagyúr
válasz zbundy #210839 üzenetére
Én 4-5 vásárlást terveztem, amit aztán 1-2-re redukáltam, és most ott tartok, hogy egyet sem veszek.
Az idő hiánya, a korábban megvett játékok mennyisége miatt feleslegesnek tartom, kuponnal lehet engedtem volna a csábításnak, de a Sony tolja fel magának, spórolt most nekem egy pár tízest.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
100 óra játék után a Metal Gear Solid 5-ben, amikor szembesülsz vele, hogy a leghalálosabb ninja technikával felvértezett karaktered, fullon lopakodó ruházattal, altató fegyverekkel találkozik egy olyan küldetéssel, ahol a legdurvább páncélökölre, csatapáncélra van szükséged 14 tank és egy rakás katona ellen, de te ezek közül semmit sem fejlesztettél és pénzed sincs rá a lopakodásra költött milliók után.
Lehet ezért baxta ki Kojimát a Konami.
-
S e t h
nagyúr
válasz undercover #211056 üzenetére
Ahogy olvasom a kommenteket a yutun, sokan ott hagyták abba a játékot és megemlékeztek Kojima anyukájáról.
-
S e t h
nagyúr
válasz Carlos Padre #211053 üzenetére
Inkább majd a kritikákat.
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
A Clancy Tamás féle Ghost Wildlands mennyire élvezhető szólóban, ha már egyszer minden ismerősöm túl van rajta?
Grafika nagyon jól néz ki, Narcos sorozat után nekem a téma istenkirály, bírom a monotonítást a Far Cryok után, csak éppen mindenhol lehúzzák a szólót.
Viszont most elég jó árban is van és a Metal Gear Solid 5 után is kéne vmi open world ami elveszi a szabadidőmet.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Nem sikerült a küldetés Boss?
Akkor ezt az emblémát addig fogod viselni, amíg nem sikerül!
-
S e t h
nagyúr
válasz Jim74 #211402 üzenetére
Van még olyan ember, aki megrendel és nem be?
[link]117 óra.
Ennyinél fejeztem be, akarom mondani hagytam abba a Metal Gear Solid 5: The phantom paint, ennyi idő alatt a játék 49%-át teljesítettem, a főszál megvolt, mellékküldetésekből egy rakás maradt.
Méltatlanul elhanyagolt játék itt a topikban, pedig nálam a lopakodós játékok trónjára szépen fel is ült és a gyártók még ma is tanulhatnának( 2015-ös játék, úristen), hogy miként is kell az ai-t programozni, mert itt nem viselkedik agyhalott módjára az ellenség.
Ugye Bend studo és Ubisoft?
Stílszerűen most meg a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands van terítéken, és az első 10 óra mondhatni nagyon jó volt, de itt is hamar el fog jönni a monotonitásba hajló végtelen grind, megjegyzem a Metal Gear Solid befejező epizódja sem volt kutya ebből a szempontból, de ott legalább sikerült olyan történetet kanyarítani, ami nem mindennapi.
Azért a Wildlands sem lesz olyan rossz ebből a szempontból, ez a kolumbiai drogkarteles miliő nagyon állat és azt kell mondanom, hogy sikerült úgy megalkotni ezt a gémet, hogy multi hiányában ha nem lenne mellettem 3 npc társ, akkor csak szívnék annyira nehéz, a célzásom olyan mintha most vettem volna először kontrollert a kezembe.
Sokszor húztak ki a fekáliából.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Még ebből sem jött le rendesen, nem hogy a játékban.
Kazetták közül csak azokat hallgattam meg( sújtson le rám az Úr teljes haragjával) ami érdekelt és/vagy kellett a végigjátszáshoz, pedig érdemes lenne, mert a hamburger készítésénél csak vigyorogtam, hogy wtf.
Tuti időnként vissza fogok nézni pár küldetés erejéig, akkor a maradékot meghallgatom, viszont zavart, hogy nem voltam azzal tisztában, de vélhetően lopakodós küldetés közben nem célszerű hallgatni, mert ki tudja hallják-e mások is.
Volt hogy csak fél órán keresztül kazikat hallgattam és közben nem csináltam semmit.
Úgy nem volt értelme, hogy ledobott a helikopter és a célpontig való jutásig hallgattam 1 percet belőlük, aztán kikapcs.Egyébként van magyarázat amagyar szövegre?
-
S e t h
nagyúr
válasz penge111 #211521 üzenetére
Középkori körülmények között valóban így nézhetett ki a fehérnép.
Ennél durvább csak Kojima volt, amit Quiettel művelt a MGSV-ben.
Nem mondanám, hogy sikeresen cáfolta a japánok szexuális szokásait övező sztereotípiákat.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
A Greedfall nem is tűnik rossznak, van benne egy kis viccseres beütés.
A Plague Tales után újabb meglepetés készül?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Hát akkor „néhány” szó a Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands-ről.
Mindig is szerelmese voltam az open world gameknek, mondhatni csak azokat kajtatom, mert ezek adnak olyan szabadságot, ami nem szorítanak korlátok közé, hogy mikor mit csináljak.
Hogy miért is kerülte el eddig a figyelmemet ez a játék? Mert tavaly novemberben merült fel bennem ismét a gamer énem, elég sok mindent kellett pótolnom az elmúlt pár évből.
A játék értékelései alapján nem kellett felkapnom a fejemet eddig, de most olyan olcsó volt, hogy azt mondtam egy próbát megér és azt kell mondanom, hogy ez szintén azon játékok körébe tartozik, ami előtt több tucat órát fogok eltölteni.A játék Bolivíában játszódik, amit uralma alá hajtott a kábítószer és az azt termelő, elosztó, értékesítő kartell.
Mivel a kartell elkövette azt a hibát, hogy megölt egy amerikai ügynököt, így minket küldenek, hogy számoljuk fel a szervezet, ami kicsit viccesen hangzik, de miért hátrálnánk meg egy ilyen kihívástól?Rögtön le kell szögezni az elején, hogy ez coopra kihegyezett játék és abban nagyon komoly hangulatot képes nyújtani, nálam a Division fasorban sincs hozzá képest, igaz csak az első résszel játszottam. Szólóban sem annyira negatív a megítélése a játéknak, ilyenkor a gépi AI által irányított 3 npc katonatársunk fog mellettük küzdeni, aminek van előnye és hátránya is. Előny, hogy egyik utasításunk hatására vmi brutális precizitással képesek kilőni akár messziről is az ellenséget, hátrány, hogy időnként lemaradnak, elakadnak, nem szálnak be járműbe, mi meg éppen meghalunk a kartell zsoldosainak össztüze alatt.
A térkép hatalmas, muszáj járműveket vagy fast travelt használnunk, mert óriási távolságokat kell áthidalnunk. Egyébként a táj gyönyörű, elképesztő autentikusággal adja vissza a bolíviai hangulatot, ebben a zene is szerepet játszik.
Az Ubisoftra jellemző óriási szabadságot kapunk kinézetünk, tárgyaink külsejének megváltoztatását illetően, persze sokat csak pénzért adnának nekünk, ez szintén Ubisoft sajátosság.
Hatalmas választék van fegyverekből, ezeket is lehet pimpelni, plusz tulajdonságaikat változtatni a játék során megtalált alkatrészekből. A fegyverekhez kétféle módon juthatunk. A bossok eliminálásával, valamint a térékpen elszórtam található fegyverládákból. Számomra nem tűnt úgy mintha akkora jelentőségük lehetne a fegyvereknek, variálhatóság ide vagy oda. Lehet csak azért tűnik így számomra, mert nem vagyok nagy fps fan, nálam egy COD résszel a játékipar ezen része háttérbe szorult, a Far Cryok meg más kategória.
Sokat halunk, elég sokat, főleg ha rosszul választjuk meg a nehézségi fokot és itt bizony pillanatok alatt ledarálnak, ha nincsen rutinunk. A játék mintha nem is támogatná a rambozást, kivéve ha profi vagy fps-ben, de egyébként lopakodásban érhetőek el könnyebben sikerek, de ugye ez sem mindig kivitelezhető, mert vannak küldetések, amikor hullámokban jön ránk az ellen.
A fejlődési rendszerrel nem voltam kibékülve, mert látom mi volt a Ubisoft célja és hát kapják be. Pillanatok alatt egy rakás skill pontot gyűjtöttem össze, mert ezeket nem csak szintlépés során kapjuk, hanem a térképen is elérhetőek bizonyos helyeken, gondoltam nosza, van pont, fejlődjünk.
A gond az, hogy hiába van sok skill pontod, nem úgy működik ám, hogy gyorsan fel is tudod fejleszteni ezzel a csapatot, ááá, nem. Bizony kell még 3-4 külön nyersanyag, és azokból rengeteg, hogy tudjál fejlődni. Ezeket a nyersanyagokat konvojok megtámadásával, helikopterek, repülőgépek ellopásával tudjuk megszerezni, képzeljétek milyen az, amikor a sokadik konvojnak megyünk neki, csak hogy fejlődni tudjunk.
Kérdés megéri-e, mert bár van 1-2 szükségesnek tűnő skill, de alapvetően nem látom mennyiben segítene, ha fejleszteném magam orrba-szájba. Rakosgattam szorgosan a pontokat ide-oda, de a játékmenetben ezek haszna nem nagyon mutatkozott meg, számomra ugyanolyan maszatolásnak tűnik, mint a ruházat, fegyverzet változtatása, ezen még kellett volna dolgozni, de úgy érzem az Ubisoft ezzel a végtelenített grinddel akarta a játékidőt kitolni. Példaként említeném, hogy az igen jól használható drón hatótávjának növelésekor szinte alig tapasztaltam érdemi változást, kéne még egy rakás nyersanyagot gyűjtenem, további 10-15 skill pontot rádobnom, hogy legyen is eredménye.
A járművek fizikája botrányos, olvastam korábban, hogy ezen javítottak, elképzelni sem tudom milyen lehetett korábban. Művészet az úton maradni, de vajon érdemes –e egyáltalán az utakat használni, mivel bármilyen jármű bármilyen terepen szinte gond nélkül elmegy és mondhatni végtelen sérülést képes elnyelni. Életszerű? Nem. Szórakoztató? Fogjuk rá, de időnként inkább bosszantó.
Hátrányként értékelhető, hogy a játék rendkívül repetitív. Kb. 20 főnököt kell legyűrnünk a szervezet felszámolásáig, ami nagyjából 100-120 főküldetésen át vezet, a számtalan mellékküldetésről nem is beszélve.
A mellékküldetések során tudunk segíteni a lázadóknak, és azt kell mondjam ezek a küldetések időnként élvezetesebbek voltak, mint a főküldetések, bár nem kevésbé önismétlődőek. Ha sokat segítünk a lázadóknak, akkor ők komoly segítséget fognak nyújtani ezért cserében pl. élőerő küldése ha megszorulunk, tüzérségi támogatás, felderítés, elterelés, de ezekért a segítésekért azért meg kell dolgoznunk, időnként izzasztósan.Szóval a küldetések száma nagyon nagy és ezért a játék hamar unalomba fulladhat, mivel folyamatosan ugyanazt csináljuk. Mégis mivel tudná a játék fenntartani az érdeklődést? A háttérsztorival, a szervezetben elfoglalt helyük szerinti vezetők egyedi történetének dokumentarista, eligazításszerű elmesélésével, ami alapján tényleg úgy érzed, hogy egy kommandós csapat vezetője vagy, aki megkapja a célpontokról az eddig megszerzett összes infót és onnantól fogva rajtad múlik hogyan szerzed meg a hiányzó infókat és miként eliminálod a szervezet vezetőit.
Erős egy hónap múlva jön a második rész, ami a fentiek alapján nálam majd vásárlós lesz, de nem rögtön az elején, mert úgy gondolom lesz majd egy pár szépségtapasz, akarom mondani update, ráadásul a tervezett fejlesztések mindegyike sem nyerte el a tetszésemet, de azért titkon bízom benne, hogy két év alatt sikerült vmi. fejlődést eszközölniük a készítőknek.
Nem tudom feltűnt-e másoknak, de nálam a kartell , mint szervezet bemutatása erősen hajaz az Assassin Creed Odysseyben prezentált kultuszéhoz. Hogy ez hiba, vagy rókabőr-e ezt mindenki döntse el maga, nálam ár-érték arányban 3000 forintért ez a játék nagyon jó vétel volt.
-
S e t h
nagyúr
Srácok, hol tudnék megnézni vmi vásárlási előzményeket?
Próbáltam már a böngészőből ps accountban, de sehol sem találom, viszont amit találok az egy játék, amit nem tudok hová tenni.
Ez a Watchdog 2, aminek csak a demojával játszottam, de rövid időn belül le is töröltem, mert nem jött be, most viszont ott látom a vásárolt játékok között, de még csak ps+ -os játékként sem ugrik be.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Köszi srácok, így néz ki, hogy trial, csak a cseszettül informatív PS Store és/vagy PS app androidos alkalmazás ezt nekem nem tüntette fel és telefonról kb. teljesen úgy tűnt, hogy képes vagyok a most 21 ezer forintos áron szereplő játékot letölteni, holott az csak a trial lenne.
-
S e t h
nagyúr
válasz Pfiucska #212048 üzenetére
Nálam ugyanez, már megbékéltem vele, mivel 2 fő és 1 közfal van a router és konzol között.
Ha multiznék tennék ellene, így viszont sztoikusan konstatálom, ha játék közben jön az üzenet, hogy nincs net.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Azért hangulatot tud teremteni ez a játék az egyszer biztos. Mintha Bolíviában lennék valóban, hogy a kartell ellen harcoljak.
[link]Itt meg úgy éreztem meg kell állnom egy pillanatra, amikor megláttam az árnyékomat, elkapott ez a game.
Időnként GTA San Bolivia érzésem van.
De a predatort kerülöm.
[link][ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Lehetett volna még többet rakni ebbe a játékba, ez tény, sok hiányossággal küzd, de egy Narcos után nekem tud élményt okozni. Amit írsz abban is van ráció, nagyon jó sztorit lehetne kreálni egy szervezet felépítésébe, ahogyan alulról küzdve érsz fel a csúcsra.
Nem hibamentes, időnként szidom, amikor 1 órán belül harmadszor esek át a textúrán, vagy bukok el egy küldetést sokadjára, mert nem úgy indultam neki, ahogyan kellett volna.
Itt is a szabadság, ami ad egy kis pluszt, sokadjára megoldva egy küldetést jövök rá, basszus, itt egy csomó kellék, ezeket okosan használva kéne megoldani.
Pl. egy konvojt megállathatsz erővel, rambózva, komoly harcot kirobbantva. Használhatsz speciális lőszert, ami pillanatok leamortizálja a kocsikat. Használhatsz aknát, amivel a fegyveres kísérő kocsikat robbanthatod fel. C4-et ne, mert megsérül a rakomány( true story ). Használhatsz helikoptert is, mert ha az fel van fegyverezve, akkor távolról leszedheted a fegyveres kísérőket. Vagy használhatsz( most ezen kísérletezek)felfejlesztetta drónt és emp-vel lebénítod a rakományt szállító kamiont egy erdős területen, kérsz egy kis elterelést a lázadóktól, és amíg egymást osztják, addig leemeled az árut a kamionról.
Atmoszférája van a játéknak, a grafika, a zene, a sztori ami nem enged, akkor sem, ha időnként viszont nagyon önismétlőnek tűnik az egész.
De akkor is felszámolom a szervezetet.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Sosem lesz az, időnként úgy érzem.
Még csak megbecsülni sem tudom, talán rá sem merek nézni a térképre, hogy mennyi lehet még hátra, ennek ellenére cefetül élvezem. Vannak küldetések ahol karmolom az arcomat, mert checkpoint hiányában elölről lehet(kell) kezdeni egy hosszú missiont is.Egyébként azt élvezem benne különösen, hogy mint a MGSV-ben, itt is rád van bízva milyen módon hajtasz végre egy küldetést. Ha megnézed mi van az inventoryban, akkor nagyon meg tudod nehezíteni, de akár könnyíteni is a dolgodat. Fejlesztesz kicsit ezen, vagy amazon és mindjárt más a leányzó fekvése, nem kell fájnia a fejnek, nem halsz meg azonnal.
Nem gondolkodom, hogy emeljem a nehézségi fokot, normálon is sokszor találkozok komoly kihívással és bizony az AI irányította társak aranyat érnek, nélkülük tekerném szorgalmasan a szopórollert.
A történetben vannak időnként komoly fejtörést igénylő kihívások, amikor tanácstalanul nézek körül, hogy ezt most miért, hogyan, honnan jött ez a nehéz küldetés?
Hiába önismétlő, látni akarom a végét, amikorra is felszámolom az egész bűnszervezetet. Addig hosszú az út, de feldobja a rengeteg eligazítás, infó megszerzése, ahogyan próbálok közel kerülni az albossokhoz.A grafika csodálatos és a zenével együtt valóban képes elhitetni, hogy Bolíviában járok. A predatoros küldetés meg brutális hangulatú a zenével. Aki látta a Predator első részét annak libabőrös érzés, amint elindul a jól ismert traktus.
Szóval ja, 3000 forintért ez egy igen jó vétel volt számomra, sokáig leköt, második rész bétáját tuti kipróbáltam volna, ha nem most játszanék az elsővel.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Al365 #212837 üzenetére
Én ki sem próbáltam akkor és még azt sem tudom mi lökött most át a holtponton.
Láttam hogy akciós, értékelések sem lökték le a Taigetosról, farkasok sincsenek benne, youtube videók meg nem voltak csúnyák, nosza, próbáljuk ki!
Most meg rá vagyok függve, mint Lőrinc a dinnyére.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim (garanciás)
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest