-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
neato3loco
senior tag
válasz phgergo #132238 üzenetére
Na remélem itt lesz valami jó játék. Mint tavaly is a fizetésem felét játékokra fogom elverni.
A Crash szupi játék, de már végig játszottam PS1-en meg PS2-n is, szóval már a remasteredre nincs szükségem.
Szerk.: Mellesleg a Digital Discounts közt van egy jó árban lévő MGS V: The Phantom Pain - 2.490 HUF
Egyik részével se játszottam még, de gameplayek alapján egész jónak tűnik. Van valami vélemény itt a fórumon vele kapcsolatban?[ Szerkesztve ]
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
TazLeacher
nagyúr
válasz phgergo #134583 üzenetére
Mondjuk VR címeket? Amik eleve túl vannak árazva, és egy akcióval lenne kb. normál áruk? De teljesen mind1, hogy én mit szeretnék. Ez egy rohadt nagy vicc, hogy 2 héttel később leakciózzák ugyan azokat, és ez a nagy 12-es adventi naptár. Szerinted ha 2 hete megvettem, akkor most megveszem újra? Vagy ha 2 hete nem kelletr, akkor most már kell? Vagy az a lényeg, hogy idegbajt kapjon az, aki 2 hete megvett valamit drágábban?
Mondjuk tényleg mennyivel jobb így, hogy nem 5 napig akciós ugyan az a játék, hanem 2...
-
sting2
addikt
válasz phgergo #137451 üzenetére
Alapnak :
Normal mód - Film és TV, Játéknál ugyanez mehet csak Game mód-ban (de, én akkor javaslom ha multi a prioritás)
Semleges szín
élő szín - ki
színtelítettség - 50
Fényerő 18 - 20
Kontraszt 80 -85
Gamma 0
sötét részek fényerőszintje 50
sötét részek beállítása ki
kontrasztjavítás ki
Helyi képhalványítás alacsony
Reality creation ki
Kép zajcsökkentés auto
Digitális zajcsökkentés auto
sima átmenet közép
Motionflow ki
Film üzemmód alacsony
HDR mód auto
Hdmi videó tartomány auto
színtér auto
Hdmi jelformátum javított!! - ez fontos, Home menüben találodPS4 Pro .
A konzol beállítása a képernyőmérethez!
A Display menüben nyugodtan állíts mindent Auto-ra.A fázis helyes bedugást meg sem említem a falból kijövő aljzattal kezdve, mert csak megzavarlak.
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
válasz phgergo #139707 üzenetére
Én játszom vele, multit eddig inkább csak a BETA alatt toltam, a sztorira meg a trófeákra koncentráltam a teljesben eddig. Amit multiztam 3 meccset eddig megnyertem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
saelin
veterán
válasz phgergo #228166 üzenetére
Én nagyon vissza akarok térni (lévén hogy végig sem vittem az alapjátékot), de nem tudom hova bezsúfolni. Battlefront 2, No Man's Sky, ami végre nagyon elkapott... és a Death Stranding vár befejezésre. Néha tolok egy kis arcade Soulcalibur-t, ha haver hív akkor Borderlands 3. Kellene egy klón belőlem.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest