- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz 30z.Samu #148639 üzenetére
Még csak péntek óta vagyok boldog tulaja egy PS4 Pro-nak (első konzolom ), így nekem is lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem. A játék lemezek idővel nem vállnak nehezen olvashatóvá? Bár inkább én is a digitális verziókat preferálom, de most a GoW és a The Last of Us lemezesen van meg, és jó lenne évek múlva is visszatérni hozzájuk.
Illetve ha most aktiválnám az ingyenes 14 napos PS+ -t, akkor megkapom az áprilisi és a májusi játékokat is?Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Köszönöm a válaszokat! Megvárom azért, mi lesz a májusi csomag, mivel mostaniból a Mad Max ami érdekel, de annyira az se, hogy ne engedjem el, ha a májusi nem jön be.
Van pár játék a listámon amiket be akarok szerezni, mostani akció felhozatalból a Gravity Rush 1-2-n akadt meg a szemem, esetleg még a Last Guardian.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz 30z.Samu #148649 üzenetére
Igen, én is tervezem, hogy előfizetek majd, de jelenleg úgyse tudnám kihasználni. Nagyon el vagyok maradva játékokkal, most a hosszú hétvégén tolom gow-ot és last of us-t, de pc-n még ott a Nier, Rise of the Tomb Raider, Witcher 1-3, DS3 és még sorolhatnám amiket elkezdtem, vagy csak tervezem. (és ezek mellett bármikor ellophat előlem pár órát a lol, hots vagy ow)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz prokxy #148651 üzenetére
Na ezt nem is tudtam, hogy cloud save csak PS+ esetén van. Viszont most az a kérdés merült fel bennem, hogy ha aktiválom a 14 napos ingyen próbát, aztán befizetek 12 hónapra (ami most ugye 15) ez hozzáadódik? Mert így meggondolandó a dolog.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz SH4D0W2011 #148682 üzenetére
Terveztem csomagban megvenni a Beyond: Two souls-t a Heavy rain-el, de utóbbi annyira nem is érdekelt. Így, hogy ingyen jár, megspóroltam egy kis pénzt. És a Raymen Legends se rossz.
-
Sordoran
addikt
válasz SH4D0W2011 #148689 üzenetére
Most szedem le a Demo-t, de még ha nagyon meg is tetszene se hiszem, hogy most megveszem. Hozzá vagyok szokva a steam sale-es vásárláshoz, már a 20 euro is sok nekem.
-
Sordoran
addikt
válasz gianni85 #148924 üzenetére
Nekem pont fordítva van velük tapasztalatom: múlt hét csütörtökön rendeltem meg ps4-t tőlük, azt írták oldalon nincs raktáron (ahol átvenném). Másnap jött reggel e-mail, hogy mehetek érte, és még 2 másik volt pult mögött este 7kor. Vasárnap este TLoU-t rendeltem, azt is csak rendelhetőnek írták, mégis mehettem hétfőn érte. 2 héttel korábban PC-re az OW ugyanígy.
-
Sordoran
addikt
A PS5 visszafele kompatibilitása azért nem ennyire egyszerű dolog. Nem technikai problémák fognak itt dönteni, hanem a Sony fejesei. Megoldani megtudják majd, ha akarják. Egy nagy kérdésre kell választ találniuk:
Melyik jövedelmezőbb?
- Kompatibilis legyen a PS5 a PS4 játékokkal, ezzel elégedettebb, több vásárlót nyernek meg.
vagy
- Ne legyen kompatibilis, de a régebbi nagy sikerű címeket remastered kiadásban elérhetővé teszik PS5-re.
Mivel jelenleg a Sony tarol a konzol piacon, így viszont az első opció lehet nem érdekük, mert nagy előnnyel futnak neki az új generációnak. Remastered kiadások elkészítése minimális költségekkel jár, és busás haszonnal tudják eladni ezen játékokat. Az is lehet, hogy fel lesz készítve a PS5 a PS4 játékok futtatására, csak nem teszik lehetővé, ha enélkül is nyerik majd az új generációt. (persze itt meg ott van, hogy ha erre rájönnek a felhasználók, abból nagy botrány lenne)
Hiába gondoljuk, hogy mi lenne jó nekünk játékosoknak, a videójáték ipar akkor is üzlet, és a cél az, hogy maximalizálni tudják a profitot.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz discrate #149444 üzenetére
Javaslom az árukereső, árgép, és társait, ahol összehasonlítva vannak a különböző üzletekből az árak. A megbízható bolt relatív, 1 év gyártói garit kapsz készülékre, megtartod jótállási jegy mellé a blokkot/számlát és ha baj van boltot kikerülve viheted közvetlen a hivatalos szervizbe.
-
Sordoran
addikt
Nem technikai okokból és nem igénytelenség miatt nem törnek az autók (legalábbis nem ez(ek) a kizáró ok(ok)). Simán az autógyártók nem szívesen engedik törni az autóikat. Persze van gyártó akinek ez nem probléma, de nem lehet felosztani az autókat a törhető és nem törhetők csoportjába. Vagy mindegyik, vagy egyik se.
Én is berendeltem most, enyit megér, még ha nem is fogok sokat játszani vele. Régen sokat toltam autós játékokkal, mostanra viszont már csak mobilon tolom a Real Racing 3-at, így egy hasonló stílusú (fél-szimulátor), de szebb játék jól jön.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Bogyi007 #149572 üzenetére
Ma meg is jött nekem is. Még postaköltséggel együtt is megért ennyit, és kaptam szép köszönő levelet tőlük.
Mondjuk hétvégén kipróbáltam Project Cars 2 demo-t, és azt hiszem lesz mit megszokni kontrolleres irányításban itt is.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Mennyire bosszantó már, hogy vártam, hogy akciós legyen a HZD, és mégse lett. Kínomban megnéztem psprice-on mennyi idő telt el 2 akció között, és eddig 48 nap volt a csúcs. Most a legutóbbi akció óta 50 nap telt el. Új csúcs!
-
Sordoran
addikt
válasz Hunner #150425 üzenetére
Inkább digitálisan akarom megvenni a complete edition-t. Nem akarok nagyon lemezekkel vesződni, max. ha több ezerrel olcsóbb. Eladni meg nem akarom ha végeztem vele, így ez se előny nekem.
Kivárom, gondolom 1-2 héten belül le lesz akciózva a complete edition 9ezerre.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz #42308056 #150721 üzenetére
Autós játékot évek óta csak mobilon tolok: a Real Racing 3-at, így nekem hamar kézre állt a kontroller döntögetésével való kormányzás. Biztos kis gyakorlással belejöttem volna az analóg karral való irányításba is, de ezt biztosabbnak éreztem, és lazán megy vele.
Látszik mennyire nem néztem utáni a DS4-nek vásárlás előtt, nekem ez is meglepetés volt, meg a kis hangszóró is benne. Pár éve van Xbox one konrtollerem pc-hez, na de az ilyeneket nem tud, pedig egy árban vannak.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz wierra #151159 üzenetére
Digitális verzió olcsóbb picivel újonnan, de a lemezes eladható. Illetve utóbbi talán használtan beszerezhető olcsóbban is. Én behúztam tegnap digitálisan, bár elindítani még nem volt időm.
-
Sordoran
addikt
válasz wierra #151255 üzenetére
Igen, lehet innen is, onnan is fizetni. Steamen is így van, ha van wallet-ban pénz, először onnan vonja le, maradékot paypal-ról. PSN-en nem közvetlen a termékért fizetsz paypal-ról, hanem a wallet-odat töltöd fel. Pl. most a HZD nekem, 2 e-mail, egyik arról hogy feltöltöttem a walletomat 8990 Ft-al, másik pedig, hogy a játékot megvettem.
-
Sordoran
addikt
válasz wierra #151502 üzenetére
Nagyjából 2 havonta akciózzák le, szóval július/augusztus környékén várható ismét. Érdemes itt regisztrálni, és kívánságlistára rakni. Így kaptam én is e-mail róla, hogy akciós.
-
Sordoran
addikt
válasz RangerFox #152875 üzenetére
Most hirtelen elgondolkoztam ezen én is, 19k-ért nem lesz rossz. Van egy Logitech G230-asom, de már hosszú ideje nem használom, pont a kábeles mivolta miatt. Kérdés, hogy ez kompromisszum mentesen használható PC-n is? (ha jól látom 7.1 csak ps3 és 4 esetén van, de inkább a hangminőség, és mikrofon érdekel)
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz CsonkaImo #152879 üzenetére
Köszi, akkor lehet beruházok rá, a logit meg eladom.
90%-ra veszem, hogy az Uncharted is akciós lesz, szóval egész szériát bezsákolom. Detroiton is rengeteget rágódtam, de inkább kivárok egy akciót rá. Sajna youttube arcomba vágott ma is egy spoilert belőle (videó címe: , pedig kerülök minden videót már róla.kara kills connor Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz #20844032 #152883 üzenetére
Persze ez érthető, de maga az, hogy ez megtörténhet, már spoiler nekem. Nem akarok előre tudni, lelőni egy dolgot se a sztoriból, a lehetőségekből. Bosszantó inkább a dolog.
-
Sordoran
addikt
válasz RangerFox #152972 üzenetére
Nem a dátum helyessége a probléma, hanem nem fogadja el a "formátumot": ,,Kérjük, a támogatott formátumban add meg a születési dátumodat (NN, HH, ÉÉÉÉ)"
Nekem is ezt írja ki, és nem rontom el. Nap, hónap, év. Esetleg rosszul van írva, és hónap, nap, év kell neki idióta amcsi rendszer szerint, akkor érthető a hiba üzenet. Itt viszont kérdés, hogy ha úgy adnánk meg, lehet később kötnek bele, hogy rossz a dátum. Vagy ez már túlgondolás?30z.Samu: Ezt jó lenne kideríteni, mivel nekem földrajzilag ők vannak legközelebb, és ha tudom boltba rendelni, minek venném házhoz szállítással?
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz 30z.Samu #153112 üzenetére
És hol lehet megvenni őket? Hivatalos partnerek oldalán átnézve a platinumshop-nál van, konzolokszervizénél régi képe van kinn, többi boltnál semmi. Konzolvilágnak írtam, ők azt írták bizonytalan az elérhetősége a beszállítónál, magyarán náluk se számítsunk rá.
De ha bárhol belefutok pénteken akciósan, akkor az az új lesz, nem hivatalos partnernél is ezek szerint? Még ha a képe nem is stimmel.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz 30z.Samu #153145 üzenetére
Nem akciósan, hanem konkrétan az új 2018-as fejhallgató alig kapható pár helyen. Jelenlegi ár lényegtelen, partnereknél tuti akciós lesz, kérdés inkább az, hogy kapható lesz-e náluk. Vidéki life, hard life.
-
Sordoran
addikt
Viszont az csak egy hétvégi akció volt, páran elszalasztották. Most is akciós lesz, gondolom ugyanannyiért, 8990 Ft. Én az Uncharted szériát zsákolom majd be most, illetve a Gold fülest. És remélem, csak remélem, hogy itt meg fogok tudni állni. (azért önmagában ez is elég idő, plusz a HZD, a God of war is vár sorára, és még PC-n is van jó pár játék amiket be kéne fejeznem, vagy akár elkezdeni)
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Csak kis megjegyzés, platinumshop-on és konzolokszervizénél elindult a Days of play akció, lehet olcsóbban rendelni a "cuccokat". (előbbinél 17.990 Ft a Gold fejes )
-
Sordoran
addikt
Nekem egyedül a Gold füles kellett, azt megrendeltem, ez tényleg olcsóbb. Többi személy szerint engem nem érint, csodát nem kellett várni. Ott van sony honlapján mit mennyiért akcióznak, annál többet felesleges volt vári, csak csalódás lehet a vége. Játékok pedig majd holnap store-ban lesznek, de az is csak szokásos szintre lesznek szerintem akciózva. Uncharted szériát bezsákolom és ennyi. Magyarországon black friday pedig ritkább mint a fehér holló.
ui.: Mikor megvettem a ps-t másfél hónapja, láttam akcióban tlou remasteredet "akciósan" 6500-ért. Pár nap volt hátra, lecsaptam naivan rá. Azóta eltelt hetekben is végig akciózva van 6500 Ft-ért, folyamat megújítva mellette a számláló. Na most akkor ez miért akciós ár, ha soha nem drágább?
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Rigormortiis #153701 üzenetére
Kinek a pap, kinek a papné. Régen én is jobban élveztem a NFS (Most Wanted, Underground 2 stb.), Test Drive Unlimited 1-2 és hasonló arcade-osabb autós játékokat. Zárt pályán körözni nem tűnt élvezetesnek. Aztán lassan változott az ízlésem, 5 éve tolom mobilon Real Racing 3-at, az is ilyen zárt pályás körözős, most meg a GT Sportot, és élvezem. The Crew 2 bétába letoltam míg megkaptam első autót, kimentem a városból, aztán kiléptem. 10 éve lehet le se tettem volna.
-
Sordoran
addikt
válasz Birki #154102 üzenetére
Kizárt, tuti van benne angol is. Amúgy meg az alza egy cseh bolt, az hogy Magyarországra is szállít egy dolog. Lényegében olyan mint eMag, csak nyugatiasabb, én nem rendelnék onnan se nagy értékben semmit inkább. Persze emag-ot sokan dicsérik, de rengeteg a panasz is garanciás ügyeket tekintve.
-
Sordoran
addikt
válasz ProEvoFan #155077 üzenetére
A történet a lényege annak a játéknak, így ha nem érted, nem fogod kiélvezni valódi valóját. Ugyanakkor mivel egy lineáris játékról van szó, így el leszel anélkül is, vagyis elakadni nem fogsz azért, mert nem tudod mit kell csinálni. És végül is nem is vészes a szöveg se.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
-
Sordoran
addikt
válasz BornToBePuli #155473 üzenetére
Ez már súrolja a reklámozás határát, lévén MINDEN boltban kapható PS+ kártyát lehet később aktiválni, ne szűkítsük le a dolgot egy boltra.
Nekem egy hónapja lett vásárolva store-ból, és akkor a 14 napos trial idejéhez adódott hozzá a 15 hónap (akkor +3 ajándék hónap volt, igaz 18ezerért), szóval meg lehet online vásárlással is oldani. Persze garanciát nem vállalok érte, mert van akinek nem adódott hozzá.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz oriic #156128 üzenetére
Annyira csalódott voltam, hogy az E3-on nem jelentették be. De most nagy az öröm, erős lesz ez az őszi játékfelhozatal.
-
Sordoran
addikt
válasz Nayrobi #156711 üzenetére
Ha a Gravity rush esélyes, akkor várok vele. Következő akciózásánál lecsaptam volna rá, de tudok mással játszani addig is.
Júliusi nekem tetszik, lévén nincs meg a Heavy rain. De gondolom többségnek már régóta megvan, vagy volt. Lehet Detroit-ot se veszem meg, majd 6 év múlva PS5-re a remastered lesz PS Plus-ban.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Pubilol #157360 üzenetére
A Horizon mindig 10k, de a Detroit friss, szóval annak várható még áresés.
-
Sordoran
addikt
válasz CsonkaImo #158981 üzenetére
Amikor le van árazva a Collection, picit olcsóbb. Legalacsonyabb ár: 5245 Ft, PS+: 4941 Ft . Ezt azért csak megemlíteném, mert itt bár csak pár száz forintról van szó, más játéknál több is lehet. ITT érdemes mindig rákeresni melyik játék mennyi szokott lenni leakciózva.
-
Sordoran
addikt
válasz Gigicuci #159155 üzenetére
Detroit-al kezdeném helyedben. Rövidebb idő alatt végigjátszod elsőre, utána kitolod a GOW-t, és jöhet újra a Detroit. Én legalábbis így tettem, csak a GOW előtt még kitolom az Uncharted szériát és a Horizon-t is majd.
-
Sordoran
addikt
válasz SH4D0W2011 #159266 üzenetére
Engem szerencsére nem ért váratlanul, azaz nem vártam rá. Teljesen logikus, hónap első keddjén van új játék, és előtte szerdán a bejelentés. Mivel most pont szerdán kezdődik új hónap, így kicsit fura, de hónap első szerdájára esik majd a bejelentés. Lehet várok akkor ezzel a Summer sale-el, hátha pont olyan játék lesz most. Mondjuk csak a Gravity Rush 1-2-t tervezem megvenni. (verem fejem a falba, hogy múltkor pont lemaradtam a lemezesről 2ezerért )
-
Sordoran
addikt
válasz james001 #159668 üzenetére
Nem mondhatom azt, hogy ez meglepetésként ért. A Sony próbál e-sport játékot csinálni belőle, és ennek első részeként hogy többen játszanak vele lenyomták az árát. Így viszont (főleg ha most nem akarnak pár évig új részt kiadni) kell valami mód fenntartani az anyagi nyereségességét, ennek pedig ez a legjobb módja manapság. Vagy fizetős DLC-k. Addig viszont amíg csak gyorsítja a haladásunkat, autók megszerzését, és nem ad olyan exkluzív pluszt ami amúgy nem lenne elérhető, engem személy szerint nem zavar.
-
Sordoran
addikt
válasz KaitouP #159758 üzenetére
Ha már a grafika fejlődésével akarsz példálózni, akkor ne két olyan játékot hasonlítsd össze amik között egy évtized van, illetve egyik a másik felújított változata.
Én amúgy nem mondom azt, hogy a cod nem lett szebb, de az tény, hogy nincs olyan nagy fejlődés. Látva mire képes a BF1, vagy a Battlefront 2 grafikailag, és emellett szépen futnak, inkább az lehet a helyzet, hogy az activision-nek nem áll érdekében pénzt és erőforrást költenie erre. Évente jönnek ki az új részek (persze nem 1 évig fejlesztik őket), és így is rekordokat döntenek az eladások minimális fejlődés mellett. A játékmenetbe jobban belenyúlnak, néha kisebb sikerrel. Addig amíg van elégedett játékosbázis, és üzletileg is sikeres, ez így marad, el kell fogadni. Pörgős, folyamatos akció, eközben nincs idő gyönyörködni a látványba ez tény.
Akinek ez kell, ez jön be, élvezze ki. Nekem sose volt szívem csücske, így én továbbra is kihagyom. Ilyen egyszerű a dolog. Kinek a pap, kinek a papné.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Theory66 #159838 üzenetére
Nagyon remélem, hogy így van. Nem rossz ez az első rész se, de engem már kezd itt a vége felé idegelni. Nem vagyok jó a kontrolleres lövöldözésben, szóval inkább easy-n futottam neki.
Még hátravan egy kevés, de tegnap a vihar miatt (és amúgy se bántam annyira) félbehagytam mára. Remélem a következő részek jobban magukba tudnak szívni. Itt olvasottak alapján biztos így is lesz.Viszont most a végén mikor megjöttek ezek a ghoulok/zombik és őket kell aprítani hát majdnem eldobtam párszor a kontrollert. Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Nayrobi #159863 üzenetére
Ez egész jó, a Dead by daylight streamek alapján szórakoztatónak tűnt anno. Mafia 3 elég vegyes értékeléseket kapott, de végigjátszást megér.
-
Sordoran
addikt
válasz NyMRooD #159866 üzenetére
Igen, egy asszimetrikus online játék mint az evolve. Egy horrorfilmes gyilkos, és 4 túlélő. A gyilkosnak végeznie kell a túlélőkkel, a túlélőknek pedig ki kell jutniuk a szabadba.
-
Sordoran
addikt
válasz james001 #159884 üzenetére
Attól a "sokktól" amit beleírtak a cikkbe, de az égadta világon semmi alapja nem volt, csak a clickbait erejét szolgálta? Jah, attól távol, de amúgy nem is volt ígérve semmi. Újságírás 2018 már csak ilyen, tele van minden ilyen online portál 0 információs cikkekkel.
-
Sordoran
addikt
válasz ProEvoFan #159971 üzenetére
Kerülnöm kéne az ilyen cikkeket, már előrendeltem a Tomb Raider-t, nem kéne túlzásba vinnem.
Biztos beszerzem majd én is, de így is van mivel játszanom, később meg csak olcsóbban hozzájutok majd.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz goodluck #161489 üzenetére
Lehet venni PS Plus előfizetést, és feltöltő kártyát is üzletekben. Annyi hogy ez macerásabb, de megoldja a problémádat, ha a bankkártya nem opció.
-
Sordoran
addikt
válasz penge111 #162652 üzenetére
Ezt alá tudom írni én is. Nem feltétlen venném meg ezeket a játékokat, mivel még bőven van mivel játszanom 4 hónapos PS4 tulajként, de ha most leállnék új játék vásárlásával, a meglévőkkel, és a PS+ címekkel is simán ellennék karácsonyig.
-
Sordoran
addikt
válasz pethYeti #163059 üzenetére
"Imádom" a konzolvilág "akcióit". Mikor meglett a PS-em, láttam náluk "akciós" a TLoU, így megvettem. Azóta MINDIG mikor ránézek az oldalukra ott van ennyiért akciósan. Miért akciós valami, ami már 4 hónapja ugyanannyi? Ami máshol akció nélkül is ennyi, vagy olcsóbb.
-
Sordoran
addikt
válasz Imilenni #163285 üzenetére
Mindenképpen a supportal kéne felvenned a kapcsolatot, csak ők fognak tudni szerintem segíteni. Rákeresve google nem ad választ ilyen helyzetre ezen kívül.
-
Sordoran
addikt
válasz bagyulajuve #164072 üzenetére
Én is így állok vele, de próbálom türtőztetni magamat. Nekem is áll a HZD és a GoW is elkezdve, az Uncharted 2. része is félbe van hagyva, nem beszélve a Nier-ről, és a Shadow of the Tomb Raider elő is van rendelve, szóval 6 napom van befejezni a Rise of the Tomb Raider-t. (30%-nál járok) So many game, so little time.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Carlos Padre #164089 üzenetére
Alapból én is így vagyok vele, most a Tomb Raider kivétel, de csak mert első 2 rész is tetszik, így tudom mit kapok, valamint a Steelbook jól néz ki hozzá. Spiderman is tetszik eddigiek alapján, de nem vagyok akkora Marvel, vagy képregény fan, hogy ne bírjak várni rá pár hónapot, fél évet.
Jelenleg 3 játék van amit terv szerint előrendelek még: Red dead redemption 2, és majd ha érkezik a Cyberpunk 2077 és a Last of us 2. Döntésem változtatásának jogát fenntartom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest