- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Resogun-ban hogy az istenbe kell megmenteni az embereket? Arra már rájöttem hogy pár ellenfelet ki kell nyírni és kinyílik az a kocka amiben benne vannak,de van hogy csak random meghalnak,hiába lövök mindent mint a hülye...
Amúgy egész jó a játék,de nekem valahogy a Super Stardust jobban tetszett. A Commando módon besírtam viszont,az Arni-s beszéd hatalmas bennehttps://psnprofiles.com/kazama001
-
oriic
HÁZIGAZDA
Teenage Mutant Ninja Turtles™: Mutants in Manhattan Announce Trailer
Nyáron jön. (mondjuk hetek óta tudunk már róla)
Live-Die-Respawn
-
manu75
aktív tag
válasz james001 #75301 üzenetére
Mikor elkezd villogni az emberke szimbólum akkor jönnek olyan "űrhajók" amik villognak vagy inkább világítanak maguk körül. Azokat kell kilőni mindet míg el nem tűnnek akkor lövi ki a kis emberkét a kockából. Ha nem veszed fel időben az emberkét akkor valami ufo féle elviszi. Vagy volt rá példa nálam egyik pályán beleesett lyukba is és elvesztettem, nem értem oda időben. A világítós hajók meg több féle módon is jönnek van amikor lefelé indulnak egy vonallal jelölt pályán körbe aztán vissza fel kimennek (nagyjából észre lehet venni úgy a háttérben a vonalat merre felé is van), aztán volt belőlük nagy űrhajó is meg kisebbek is amik támadtak meg valamikor két adag is jön egyszerre és nagyon hamar el tudnak tűnni. Olyankor talán egy bomba segít de az sem mindig jött be nálam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
gubisadam
aktív tag
Gyerekek, ez a Bloodborne istenkirály! Kevés olyan játék van amit ennyire meg lehet gyűlölni az elején, majd úgy imádni hogy alig várom mikor lesz szabadidőm újra. Hihetelen atmoszféra és hangulat jellemzi. Örülök hogy megvettem. Most nyírtam ki az első Boss-t, de ennyit még játékban sosem haltam mint ebben
-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
törölt tag
THANK YOU FOR REDEEMING YOUR BETA CODE
Before the beta starts, we will send you an access key via the email address associated with your Uplay account.A beta verzión a saját felelősségére játszik. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Madwe
nagyúr
válasz sutyesz96 #75302 üzenetére
Itt anno jól leírták a lényegét, azóta se sokat változott max az összegek (én 2014 körül csináltam hasonló konstrukcióban)
Igazából ha:
rögtön 1 összegben ki tudod fizetni a hitelt
nem félsz attól h lesz egy hitelkártyád akkor ész nélkül mint egy bolond elkezded használni, hanem mondjuk kapásból kettévágod
vagy esetleg sokszor vásárolsz nagy tételben (sokszor=évi 1 nagyobb összegű vásárlás) akkor megérheti tovább is megtartani s ésszel használniakkor ezt a 10%ot egész jól ki tudod használni! a lényeg h csak ésszel s felelősségteljesen, de ha sose akartál hitelt, nem hiszem h ezzel gondod lenne
Ettől függetlenül kicsit érdemes utánajárni naprakészebb infokért (mi a feltétele a kártya beszüntetésének ha akarod, mi a feltétele az egyösszegű, általad kiválasztott nagyságú visszafizetésnek) utánajárni, de alap esetben ezzel nem trükköztek, csak a felelőtlen pénzügyileg fogalmatlan emberek "lehúzásában" akik felvették majd alig alig fizették a minimum törlesztőt + még esetleg használták is aztán jól eladósodnak közben persze
Igen, projektoron tolom, mondjuk mostanában gondolkodtam egy hdmi mátrix beszerzésében, mert néha, ha fps-t tolok monitorra kötöm, s egyszerübb lenne ha csak 1 gombnyomással eldönteném mely hdmi-s eszközöm mely kijelzőre kerüljön
-
laragirl83
őstag
Driveclub.
Nekem maximálisan bejött, nagyon szép, remek pályák, irdatlan sok autó/motor, ütős hangok. Nekem az irányíthatóság is bejött, nem full aracde és nem is sim, kb. nfs-hez képest kevésbé arcade, de nem sokkal, szóval pont élvezhető annak, akinek nfs széria kevés, de egy rendesebb szimulátor már sok, főleg ha kontrollerről tolja. Multi része kicsit érdekes, sok kamikaze eltudja rontani a preciz köröketgigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Madwe
nagyúr
válasz laragirl83 #75322 üzenetére
Dehát pont h a sok kamikazeből csinál itt ghostot a játék. meg a nagy pingesekből. Nem játszottál eleget más autós multi címmel, esetleg a driveclub ghostosodás bevezetése elött annak multijával azt hiszem. Azóta sokkal nyugodtabb minden ám - persze így is van meglepetés, de legalább kontrolláltabban
(#75317) Shamat Csak us accal kell vigyázni, ott az előrendelésnél már ki kell fizetni a játék árát
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megjelenés májusban csak PC-re és PS4-re.
Live-Die-Respawn
-
n000rbi
senior tag
válasz james001 #75323 üzenetére
Még annyit hozzátennék, hogy bizonyos emberek "kalitkája" nem az ellenséges hajók lelövésétől nyílik, hanem pl. bizonyos pontszám-szorzókat kell elérni és megtartani. Rögtön az első pálya talán utolsó két embere is ilyen, ha jól emlékszem. Első platinám volt a gépen, jó kis cucc
-
Begi
senior tag
válasz Kakaduku #75324 üzenetére
Kipróbáltam, ahogy le van irva működik. Legalábbis elkezdte letölteni, persze ki tudja hogy sikerül-e játszani vele...
1. Pre-order Division
2. Order & Pay -> előtte én eltávolítottam a Paypal acc-om, de aztán nem akart levonni semmit.
3. Utána jöhet a béta "megvétele"
4. Töltsd le.
5. A pre-order lemondása[ Szerkesztve ]
-
Noda10
tag
Nagyon szemezek ezzel a Bloodbourne akcióval. (Alap + DLC 9e) Nem játszottam még hasonló stílusú játékkal, a kérdéseim egy része valószínűleg ebből is adódik, de annyira dicsérik, meg elvileg annyira alap, hogy csak ki kell próbálni.
Sok helyen év játéka szavazason is versenyben volt, és mondták, hogy még mindig "visszajárnak" játszani, pedig a videók alapján nekem egy abszolút lineáris játéknak tűnik, amit a legtöbben végigvisznek egyszer és annyi, hacsak nem a trófeákra hajtanak. Vagy ebben is megy a lootolás és társai?
A nehézséget mindig kiemelik, de ez mit jelent. Aki azért elboldogul a legtöbb játékkal normál fokozaton, azért ezt is végig tudja vinni, nem?
Ezen az áron megéri megvenni, vagy most már nagyrészt hasonló áron lesz a kora miatt?
-
stickles
tag
Én is töltöm a HU ps store-ból
Pre-order után ott van ,h other extra -majd beta-download és már jön is -
vg
addikt
-
marilllyo
veterán
válasz Noda10 #75333 üzenetére
Nagyon jó játék de nem való mindenkinek. Én elismerem, hogy király...de pár óra gameplay után visszaadtam a tulajdonosának a lemezt mert...nem. Nekem nem. Vagy csak nem jókor kaptam meg. Mindenki elboldogul vele.... a kérdés, hogy mennyire vagy türelmes. Képes vagy-e valaminek újra és újra és újra nekiállni és megpróbálni...akár 20x is mire egyszer nagy nehezen meglesz. Tény ott szétcsap az endorfin meg a boldogsághormon de a legtöbb ember feladja mert neki ehhez nincs idegzete.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
echterion
nagyúr
válasz marilllyo #75337 üzenetére
Így látatlanban csak azt tudom mondani, aki 20 próbát nem tud megtenni egy játéknál és feladja, az örüljön, hogy nem játszott a SNES-es időkben. Na, az akkori normál és easy fokozatok sokkal keményebbek voltak, mint a mostani ultraüberbrutálhard fokozatok. Legyen szó bármilyen játékról.
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok!
Erről tudna valaki infót adni nekem - [Crew Wild Run]Ez csak a DLC vagy tartalmazza az alapjátékot is? Email-re nem akarnak válaszolni, gondoltam megkérdezem itt, hátha már valakinek megvan.
Köszönöm.
I am a Man of Fortune, and I must seek my Fortune.
-
Kakaduku
senior tag
Köszi, de szerintem én még kivárok. Pénteknél előbb úgysem lehet vele játszani és addig hátha megkapom a kódomat. Megvettem G2A-n és azt regisztráltam be. Nem akaroom, hogy valami "baj" legyen ebből. Tudom, kicsit óvatos vagyok. Ha nem kapok csütörtök estig semmit, akkor én is eljátszom ezt, addig úgysincs mit csinálni, csak ott csücsül a gépen.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Noda10 #75333 üzenetére
Ennyi pénzt nagyon megér, de én sem ajánlom mindenkinek. Egy picit talán könnyebb, mint az eddigi Souls játékok, de ez csak a pajzsok megszűnése (ok, van 1 darab mutatóba) és a varázslatok kiherélése miatt van, ergo itt a hekkendszless-gurulás-gun parry kimeríti a teljes játékmechanikát. Ettől függetlenül nézzél róla gameplay videókat. Ha azok meggyőznek, akkor bátran vágj bele!
Btw: Az Alien Isolation normál módu végigjátszásában többet haltam egységnyi játékidőre levetítve, mint a bb-ban.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Hopsz
tag
Nem rég én is egy ps4 tulaja lettem kicsit még tanulnom kell a rendszert egy 360 után de tetszik.
Kérdésem az, hogy hogyan tudom beállítani, hogy ne a facebook-os teljes nevem legyen a kezdő képernyőn meg a többi helyen hanem a psn ID vagy pedig amit 1. megadtam a profilnévként (sajnos a psn azt nem fogadta el)
Secondary profilt be kell állítani vagy ami nem primary az alapból Secondary?Egy kis vélemény nyilvánítás:
A t-homes részletes megoldásban vettem a gépet. Az ok hogy 1 terrás de még régi fajta, igazából az mind1 (de azért reméltem az újabbat, biztosabbnak és halkabbnak tűnt) de a doboz úgy nézett ki mintha egy kutya szájából húztál volna ki. Ragasztott, karcos, kicsit szakadt volt. Nem ért ezzel kár, de azért oda figyelhetnének erre, ha már fizet érte az ember.
Azt amúgy meg lehet nézni, hogy előttem használt volt e konzol, vagy új? -
Madwe
nagyúr
válasz echterion #75338 üzenetére
Régi jó sneses idők, ahol még a hupikék törpikék játék is iszonyatosan nehéz volt, menteni nem lehetett uh előlről indult mindig, kevés életed volt s keményen büntetett, azok voltak a szép idők S mint a címből is kiderül nem épp a tizen+ éves "prokra" volt tervezve, ez csak egy könnyedebb cím volt. Egy Aladin már könnyebb volt, ott bizonyos helyeken kaptál "kódot", ami a karaketerek portréjából ált. Még mindig emlékszem a papírcetlinkre ahol fel volt írva a mentés, pl Abu jaffa aladin abu abu s az betöltött eg bizonyos állást
Mai játékokban egyáltalán nincs annyi kihívás, amiben esetleg van azt meg senki nem fogja megvenni mert rögtön kell a jutalom, mentés, autosave, mi az hogy már 60x kezdtem előlről a játékot s 10 óra után ugyanannál a bossnál elbukok mert nem értem a mechanikát? nanee. pedig régen ez volt, volt pár kazettám amit 4-5 év után vittem végig, ma még a multi játékok is ritkán élnek addig. Mondjuk időm se lenne rá...
Ettől függetlenül a Bloodborn nehéz, olyan értelemben h nem lehet rendesen menteni, csak bizonyos helyeken, sokszor kell megpróbálni bizonyos ellenfeleket, mire kitanulod s tökéletesre fejleszted a mozgásod is. Ha felidegesít h egy ellenfél csak nagyon sokadjára lesz meg (s eleve az odavezető úton van még pár sima ellenfél, aki amugy simán meg tud szintén szivatni) akkor nem a te játékod. Mindenki meg tudja csinálni, kérdés akarja e
[ Szerkesztve ]
-
varadigabor
senior tag
Valaki játszi a rainbow six siegel?
varadigabor2 accom vegye fel akinek van kedve multizniwww.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs