- Blu-ray lejátszók
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpmex
tag
Ha PS Plus-ra elő akarok fizetni bankkártyával akkor ez mennyire biztonságos? Paypallal szerettem volna de az nem elérhető a szlovák régióból.
Ti mivel szoktatok fizetni store-on? Új vagyok és most először szereznék a boltból vásárolni. Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Beri78
őstag
dobozkép alapján a régi, de ez nem jelent semmit
egy telefont megér"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
lockdown90
senior tag
mostani store akcioba akkor ha belerakok 2 jatekot a kosarba csak az egyiket kell kifizetni? egyik ingyen van?
until dawn + last of us megeri, dobozosan olyan 19-20k-ra jonne ki..
[ Szerkesztve ]
i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
marilllyo
veterán
Bundle csomagokkal is vigyázni kell. Simán rádsóznak egy régi szériás gépet mellé a polcról meg leveszik a játékot.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
N@idia
őstag
Csináltam egy kis videót és ahhoz képest, hogy nem ismerem a pályákat elég sokat öltem Ilyen könnyű játékkal még nem volt dolgom SW BF
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Nescafé
őstag
Déltől akkor lehet multizni akinek nincs ps előfizetése?
Elvileg ma déltől vasárnap éjfélig.
Ingyen hétvége lesz.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz Rigormortiis #70954 üzenetére
Rendben, köszi. Megvettem.
Kérdés még az, hogy akkor az eddig összes DLC-t elérem (kivétel Bikes) ha jól értem? Ha igen, akkor a sok DLC-t egyesével kell összekattintanom, vagy lejön ezzel a packkal minden egyben?
Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
Noda10
tag
válasz Rigormortiis #70954 üzenetére
Lehet, hogy rookie kérdés, de ha ezt megveszem most az ingyenes hétvége alkalmával, akkor később csak akkor tudom használni, ha lesz plus előfizetésem? Vagy az csak az ingyenes játékokra vonatkozik?
-
cross56
senior tag
Csak nekem nem működik még az állítólagos ingyenes hétvégi multiplayer?
-
-
A`rpi
addikt
-
Vasy09
őstag
válasz lockdown90 #70955 üzenetére
Inkább 15 max a kettő, mivel 7-8ezer körül már van mind a kettő használtban! A TLoU meg lehet még olcsóbban is!
Gamertag: Vasy09
-
Noda10
tag
köszönöm a válaszaitokat. Még annyit kérdeznék, hogy ha nekem megvolt kölcsönben a Driveclub lemezes változat, és már haladtam benne, mi lesz az eredményeimmel a letöltés után? Tehát törlöm a jelenleg gépen lévő változatot, és felrakom ezt a digitálisat, akkor megmaradnak az eredményeim, és onnan folytathatom, ahol abbahagytam? (Gondolom igen, mivel a profilomhoz kötődik.)
-
Kojil
csendes tag
Storeban dec.11-15.-ig Destiny: The Taken King Legendary Edition 9000.-
Erre vártam.
We have greatness within us.
-
neato3loco
senior tag
Na Fallout 4 beszerezve!
(#70974) Kojil: b*zdmeg, ha ezt tudom..
[ Szerkesztve ]
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
Neoteric
addikt
Driveclubban klub engem is érdekelne, mert a mostaniba kb csak én húzom az igát. Vagy igazából annyi is elég h szóltok előre ha terveztek közös játékot. Már az is sokat lendít a játékélményen, ha nem dodgem komplexusos dilettánsokkal vagyok körülvéve.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Tutu7030
veterán
Megleptem magam egy t150 kormánnyal... lehet, hogy csak nézni fogom. Ezt nagyon szokni kell.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Tegla80
addikt
válasz Tutu7030 #70981 üzenetére
A kormanynak egy titka van, ez a gyakorlas-gyakorlas-gyakorlas....
En anno ugyan igy voltam,mert kb sehol sem voltam a joy-os idomhoz a gt-ben....orultem ha hiba nelkul vegigmentem....aztan teltek az uzemorak es kezdtem elvezni es gyorsulni.
Szoval jo lesz az,ha nem adod fel.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tuomas
addikt
válasz lockdown90 #70982 üzenetére
A postaköltség 500 ft. A kezed meg el ne törjön abba a kényes mozdulatba ahogy a lemezeket pakolod
A digitálisat nem tudod eladni. Ha mégse tetszik a játék nem tudod továbbadni, kidobtál rá x ezer ft-t.We were here
-
DEJVID
őstag
Filózom még, hogy melyik gépet/bundle-t is akarjam. Legjobban a limitált Battlefront-os tetszene, de nem tudom, kell-e az 1tb, illetve mekkora a felár rajta (nem vagyok tisztában, melyik széria az aktuális).
-
Noda10
tag
Akkor kihasználom a lehetőséget. Szted mi legyen a procedúra? Töröljem le a most fent lévő lemezes változatot, majd vegyem meg és töltsem le a digitálisat, vagy egyszerűen vegyem meg a csomagot és a plusz tartalmak hozzáadódnak a mostani állapothoz?
Több helyen fórumokon azt írják, hogy először törölni kell a lemezes verziót és csak utána lehet és kell letölteni a digitálisat. 2015 bravó.
[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
válasz DEJVID #70988 üzenetére
Ha érdekel a játék, akkor jó áron van a bundle. Az 500 GB/1 TB tekintetében megoszlanak a vélemények. Szerintem elég az 500 giga is, más meg hamar belakja. Igazából ártani nem árt az 1 tera.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
kevepapa
aktív tag
Hahó! Szerintetek ha eladom a ps3-am,elég a quick format vagy menjen a full? Ezek időben mennyit jelentenek?
-
Wlac
Ármester
válasz DEJVID #70991 üzenetére
Esetleg még ez a pakk is jó lehet neked, amennyiben kimaradtak az előző generációs húzócímek. Mivel lemezen vannak, végigjátszás után eladhatod őket, és azért mégiscsak öt játékot kapsz +10 ezer forintért. Ha jól tudom, ez a gép is már 1216B-s.
Egyébként nem tudom, hogy van-e Season Pass a Battlefront-os Bundle-ban, és állítólag a játék majd úgy lesz teljes értékű, szóval érdemes még azzal is számolni, hogy arra is be kell ruházni (az első DLC jövő év elején jön).
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
félisten
Lehet nem kéne nekem olvasni ezt a topikot.
10eFt akciósan a játék és ez már jó?
RLY?
Ennyit szerintem 2015-ben összesen nem költöttem ilyesmire...MOD: Na jó, f2p játékokban elvertem egy kis pénzt, de akkoris.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
gubisadam
aktív tag
Sziasztok,
új vagyok itt, pár napja lett meg a gépem.
Mivel én is meg asszony is játszunk az lenne a kérdésem hogy lehet kezelni a fiókokat a leghatékonyabban hogy a barátok és mentések ne keveredjenek.Nekem van aktív plus előfizetésem és néhány online vett játék.
Ha csinálok neki egy saját profile-t, akkor tudja használni az én store fiókomat, előfizetésemet és játékaimat?-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
Beri78
őstag
Adva van egy magyar és egy angol psn fiók.
Most vettem egy csomó játékot(lemezes) USA-ból, és szeretnék majd DLC-t is - ahogy nézem erre akkor van lehetőség, ha USA psn fiókom van.Az angol fiókomat nem használom. Ha ott átírom a címet az USA címemre (valós), akkor az már USA acc-nak számít? (nem szeretnék egy harmadik fiókot is csinálni - új email cím..., és az angol-t nem is használom...)
Köszi a segítséget
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Mercedes topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Opel topik
- Külpolitika
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest