Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztalker762

    tag

    Na a végső véleményem erről a retekről, nem fogom szépíteni (előre is bocs, csak nagyon csalódtam a Diceban most)...
    Egy casual trágya az egész, rohadtul nem élvezetes ölni, inkább egy Plants vs Zombies, mint egy Battlefield. Ha egy BF4 copy lenne, az már tökéletes lenne, de még egy Battlefront 1-2 remasterrel is jobban jártunk volna. Az egyetlen ok, hogy még nem töröltem le az egészet a francba, az az, hogy Star Wars.
    Amennyire csak tudtam, megpróbáltam élvezni, de lehetetlen. Ez a no recoil, végtelen lőszer vicc (ki lehet kempelni a pálya tetejéről az egészet), semmi skill nem kell hozzá. Hát a rotyogtatóval akár egy másik bolygóról is kilőnék akárkit, mert olyan pontos, mint 20 centiről.
    A spawn-rendszer, a járművek, a hősök (Darth Vader hangja amúgy most mutál, vagy mi?), meg már alapból ez a pick-up rendszer hulladék módon van megoldva.
    A kontent nevetségesen kevés lesz szerintem. Galactic Conquest merre? 4 bolygó, csak az eredeti trilógia... Ennek a Sullustnak sincs semmi hangulata. Nem lehet űrhajózni se normálisan meccs közben, mert vagy nem találsz, vagy semmit nem tudsz vele kezdeni, mert nincs ellenfél a levegőben.
    Squad nincs, csak ez a 2 playeres fireteam. Hárman játszottunk, egyik havert egy pillanatra se láttam 4 meccs alatt sehol, tehát csapatban se lehet játszani. Survival módot hagyjuk is...
    Sorry, ha valakit megsértettem ezzel, de ez van. Egy nagy rakás semmi ez a játék. :(
    Majd talán 30 dollárt prémiummal megér, ha akciós lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák