- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilovedigweed
senior tag
És mikor telefon töltővel töltitek a DS4-et akkor hogy jelez a joy ha fullon van?
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer Naga Trinity -Razer Tartarus V2 -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
kovsol
titán
válasz ilovedigweed #40301 üzenetére
Úgy, hogy nem tölt már tovább. Amíg tölt sárgán villog rajta a led, ha feltöltött kikapcsol. Nem fogja túltölteni ha ettől tartasz. Szabvány micro usb van rajta, mint kb az összes tableten, telefonon, mp3 lejátszón stb.
May the Force be with you!
-
optikal
tag
válasz ilovedigweed #40301 üzenetére
Vagy játék közben megnyomod azt a kis fekete gombot az analógok közt és amikor belép a menübe ott mutatja bal oldalt fent az állapotát pár másodpercig.
PSN:Optikal89
-
haddent
addikt
Töltéshez egy tipp: ha valaki nem szereti a PS -ről tölteni (én személy szerint nem akarom, hogy kikapcsolt állapotban is USB áramkörök éljenek stb.. paranoia, de ez van), és lusta mindig cserélgetni egy telefon töltőt a telefon, headset, kontroller(ek) közt, esetleg előfordult már, hogy egyszerre kellett volna több, akkor érdemes nézni egy Anker 40W töltőt. Ügyes kis kütyü, ráadásul a világon bárhol működik és bármit tölt, gyorsan és biztonságosan (8A áll rendelkezésre, ezt úgy osztja ki ahogy tetszik, kell az eszközöknek). Nem valami olcsó, de 5 USB -és gyors és biztonságos töltés jól tud jönni a mai világban szerintem
[ Szerkesztve ]
-
ilovedigweed
senior tag
Értem, kösz mindenkinek!
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer Naga Trinity -Razer Tartarus V2 -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
-
Sztalker762
tag
Akinek kell ingyen Killzone Shadow Fall, az regeljen egy japán accountot, mivel náluk ez a decemberi ps plusos ingyenes játék. Ott a trialt beaktiváljátok (semmi bankszámla, semmilyen egyéb adat nem kell hozzá) lehúzzátok, meg ha akarjátok beaktiváljátok a japó profilt elsődlegesnek, és nyomhatjátok a többi accon. Igaz, ez így csak 14 nap lesz, de a singlehez bőven elég, meg multizni egy ideig.
-
Dexar007
veterán
-
GazRic
senior tag
Bal oldali kar elkezdett szarakodni. "Előre" nem érzékeli rendesen, pl. BF4 ben szagatva megy a tank.
Tudom ezt cserélni tisztitani házilag? Már nem garos.PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
banduk
csendes tag
Meg annyit szeretnek kerdezni hogy recordolom a jatekot kell hozza valami?
-
Gigabyga
aktív tag
tárgyalan... ala natúr beállítással bejött.
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
vajon akkor mi van, ha 3 hónapig nincs bekapcsolva a gép?
s24U+15p
-
ujhelyiferi
tag
Gondolkodok Ps Gold headset beszerzésén!Aki használja mi a véleménye róla? Megérte az árát,többet ad mint egy 5.1 es hangfalrendszer?
-
addikt
-
delibab
senior tag
Egy kis segítség kéne: megvettem a BF4 prémiumot a storeba, letöltöttem a játékot és el is indul de nincs multi azt írja, hogy campaign 100%, full game 51%, na akkor most mi van? elvileg lent van minden, de ezek szerint még sincs
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
-
delibab
senior tag
válasz hakydakillah #40324 üzenetére
Igen. ez lesz, közben megtaláltam, hogy csak a játék jött le ~8 giga, a többi ma fog este... Köszi a segítséget!
-
sittes79
addikt
Szakik, ez passzolna a ps4-esesbe?
-
bolha23
aktív tag
válasz sittes79 #40326 üzenetére
A csere HDD nem lehet magasabb 9.5 mm-nél.
What type of hard drive does PS4 use?
PS4 is equipped with a 5400 RPM SATA II hard drive. Users can choose to install a new hard drive so long as it complies with these standards, is no thicker than 9.5mm, and is larger than 160GB.[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Aki ps4en bfezik, vegyen fel nyugodtan (Rigormortiis84)
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Newyorker
addikt
válasz Rigormortiis #40330 üzenetére
Én igen, ott a nickem
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Tegla80
addikt
válasz Rigormortiis #40330 üzenetére
Only CQ/HC ,ha birod a kikepzest...... osszefoglaloban a nevem.
Sony® & PlayStation®
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Közeleg nálam a PS4 vásárlás ideje.
A kérdésem az lenne hogy van amire oda kell majd figyelnem vásárlásnál?
Az újabb és a régebbi szériás gépek közt van valami érdemleges különbség, érdemesebb az újabb gépek közül kifogni egyet,vagy tök mindegy?
Esetleg tudnátok ajánlani egy megbízható boltot?[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
delibab
senior tag
válasz hakydakillah #40324 üzenetére
Na, mégsem oldódott meg...
A teljes BF4-hez melyik részeknek kell letöltve lenniük? Már az 5.-6. részt töltöm, gondolom ezek a DLC-k, de maga a játék elvileg teljesen lejött (BF4 + update file + Final Stand) és írja is, hogy campaign 100%, de a full game 51%-ról 57%-ra ment fel amikor letöltöttem a "Final Stand" és "Dragon's Teeth" részt mellé... most töltöm még a "Second Assult" és "China Rising"-ot... mi kellhet még, hogy legyen multi is????
Előre is köszi a segítséget!
-
hakydakillah
senior tag
-
delibab
senior tag
válasz hakydakillah #40338 üzenetére
Most melózok, de ha hazamentem akkor majd megnézem a méretét, de elvileg azok le lettek töltve... Addig is köszi!
-
hakydakillah
senior tag
Most nekem lenne egy teoretikus kerdesem - ps+ ingyen jatek addig megy ugye, amig az accod ps+os, valamint ilyenkor az osszes tobbi accrol indithato. Mi van akkor, ha most lekaptam a jpn ingyenes Killzonet, ezen az accon 14nap mulva lejar a ps+, de a jatek a hdd-n lesz, es a fo accomon, amin jatszok vele azon van eves plusz. Ilyenkor mi tortenik? Megy a jatek tovabb, mivel eleg, ha a profilok egyiken van ps+, vagy a jpn acc ennek ellenere zarolja a jatekot?
-
xenom0rph
őstag
válasz hakydakillah #40340 üzenetére
Nekem volt egy ilyen jellegű kérdésem a napokban és azt mondták , hogy menne
halahala
-
ilovedigweed
senior tag
válasz delibab #40334 üzenetére
Ha letöltötted a játékot és lejött az 5 dlc akkor lesz teljes a játék!
-
sittes79
addikt
(#40327) k4rL^
(#40328) RunnyJuggler
(#40329) bolha23Köszönöm mindenkinek a válaszokat akkor nézek egy 9,5 mm magasságút.
Ha a felhőbe feltolom a mentéseket, gondolom utána le tudja szinkronizálni a profilomhoz!?
[ Szerkesztve ]
-
shunter
aktív tag
Nem fog menni! A free gémek az Acc hoz kötődnek. Tehát ha arra az Accra van ps+ előfizu akk megy, ha nincs akk nem megy. Sajna ez ilyen. Fogd fel úgy, h 14napra kölcsön kaptad egy haverodtól. 😊 Pörgessed ki, aztán egy kis multi, majd ints neki pápát 😊
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Nem. Ha primary egy acc, akkor a ps+ multi lehetőségét osztja meg más profilok felé, de magát a ps+ előfizetést nem. Azaz ha van usa ps+od pl, akkor nem tudsz a japán storeba vásárolni az ingyenes tartalomból. ugyanezen oknál fogva, ha japán ps+ lejár, nem férsz hozzá az ott vett ingyenes tartalmakhoz.
-
spawn21
veterán
Tegnap megtettem a plants vs zombies. Hogy ez mekkora game.
s24U+15p
-
lala87
csendes tag
nekem is nagyon tetszik, jól el lehet vele szórakozni...
arra egyébként van esély, hogy később vmikor jöjjön hozzá kegészítő új pályák, karakterek, esetleg játékmódok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest