- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
banana_joe
tag
én is a bf4et erőltetem, sose multiztam konzolon így egyenlőre iszonyú low vagyok
PSN: bananosjoe84
-
sting2
addikt
válasz xenom0rph #40495 üzenetére
Én Destiny pártoló vagyok,
De!
Simán csak játszogatok vele, felfedezek és úgy tekintek rá mint akármelyik single cuccra.
Biztos, hogy nem ebben fogok élni napi 5 órát ahhoz, hogy elhiggyem milyen jó nekem 30-as szinten klánokba verődve , második életet élni...Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
tag
válasz hakydakillah #40496 üzenetére
netflixet viszonylag egyszerűen működére lehet bírni a ps4-en(vagy bármilyen más eszközön). Csak egy olcsó router kell hozzá meg egy VPN szolgáltatás
-
j.peter65
tag
Konzol vásárlása előtt állok és szeretném megtudni hogy melyik régió a jobb US vagy UK ? és hogy hol tudom beszerezni a PSN+ előfizetést (PayPal bankkártyám van )????
-
hakydakillah
senior tag
-
j.peter65
tag
válasz hakydakillah #40508 üzenetére
Köszönöm a választ! Ezzel is okosabb vagyok! Milyen játékot ajánlotok megvételre BF4 Fifa 15 ? FarCry 4 ?
-
.VEGA.
csendes tag
Szerintetek ez mitől ilyen olcsó?
-
j.peter65
tag
Köszönöm a választ !
-
bordi10
senior tag
válasz RunnyJuggler #40513 üzenetére
01/08-ig sztem...
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
PS4-et vásárolok hamarosan, de előtte lenne pár kérdésem. Tudom, nagyon ökör kérdések lesznek, elnézéseteket kérem, de PS1 volt az első és utolsó konzolom, így nagyon nem vagyok képben.
A konzolhoz bármilyen mikrofonos fejhallgató használható?
Itt is fizetni kell az online/multi játékért, mint xboxon?
A harmadik az lett volna, hogy külföldi store-ból (US/UK) lehet-e vásárolni játékokat, de látom pár hozzászólással előrébb írták, hogy igen.
Akkor helyette +1: van valamilyen (értékelhető) megoldás, amivel egér+billentyű kombóval lehet játszani a konzolon?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz hakydakillah #40496 üzenetére
A Netflix itthoni bevezetéséhez már adtak fel álláshirdetést, valószínű már dolgoznak is rajta...
Lehet már idén már megjelenik itthon, de ezt csak én mondom.
A spotify is elég nehezen akart itthon tanyát verni, és mégis itt vannak, amit használok is. Persze nem PS4-en.
Egyébként van PS4-re? Nem tudom, nekem magyar accountom van...PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz Con Troll #40526 üzenetére
Szinte mindegyik headset jó hozzá, egyik ismerősömnek nem jó az iphone headset, de minden szokványossal működik.
Igen fizetni kell, havonta, 3 havonta, vagy évente.
Lehet venni hozzá átalakítót, ami szerintem nem éri meg, mert 20k-nél kezdődik, és még egy kis késés van, ahogy mások írták. -
N@idia
őstag
válasz RunnyJuggler #40528 üzenetére
Olyan sok azért nincs
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Dicker
őstag
Valakinek nincs kedve Driveclub clubot alakítani? Esetleg, ha van valakinek, vagy PH-s én belépnék.
-
gumikacsaa92
tag
Sziasztok!
Fizukor tervezek 1 ps4-et venni. Van most 1 samsung tv-m (ue32f5000). Ha jól tudom 28ms a válaszideje. Fogok észlelni valami problémát ha játszom? Váltsam le kisebb válaszidejő tv-re?
-
Dexar007
veterán
válasz gumikacsaa92 #40532 üzenetére
Szia!
Input lag nem egyenlo valaszidovel. Amit irtal az az input lagja,es teljesen jo lesz a tv jatekra.Give me your cum,bull!
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz gumikacsaa92 #40532 üzenetére
Nem lesz gond! Mindegyik tv-nek nagy a válaszideje. Ha nem vagy hardcore gamer, akkor bőven jó az is. A hardcore gamereknek ott vannak az 1ms-es monitorok.
-
N@idia
őstag
válasz RunnyJuggler #40531 üzenetére
Szerintem meg nem igazán van késés [link] főleg,ha logitech G502-őt használ vki ami 12000 DPI-t is tud.Viszont ebbe ne menjünk bele mert nem fair a többi játékos ellen
-
Dexar007
veterán
válasz RunnyJuggler #40534 üzenetére
A normalis tv-knek 0.001 ms a valaszidejuk. Minden masra ott az lcd.
Give me your cum,bull!
-
gumikacsaa92
tag
-
N@idia
őstag
válasz RunnyJuggler #40538 üzenetére
Igazából a gémerek mai napig CRT monitort használnak játékokhoz.
-
haddent
addikt
Látom megint téma, hogy a plazma de akár még a crt is jobb csak ne a fosszar lcd -ét
-
donceleger8
őstag
válasz haddent #40543 üzenetére
Pedig van benne valami. Nekem is plazma van es szép folyékony a játék. Körülöttem mindenkinek lcd van és amikor ott játszom, mindig megrökönyödve tapasztalom a szaggatást. Elég idegesítő dolog és még csak nem is az alapkategoriás tévékről van szó.
Sajnos plazma már nincs, viszont most vagyok tv vásárlás előtt. Kénytelen vagyok lcd-t venni. Legalább 4k-s lesz 600Hz-es frissítéssel, csak remélni tudom hogy nem lesz ez a probléma. Vagy legalábbis nem lesz annyira látványos.
Persze ott az oled tévé, ami plazma szintű minőségét ad, de arra meg nincs pénzem.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
krx21
nagyúr
válasz donceleger8 #40545 üzenetére
Szerintem meg simán lehet.... 600hz-es lcd nincsen, marketing... A 4K-t gondold végig, mert nagyobb input-lagot kapsz és 4k-s játék nincsen...
-
SnIp3r
csendes tag
válasz gyuribácsi88 #40499 üzenetére
levolution,rombolhato kornyezet. minden jarmu vezetheto.
cod egy arcade fps. mig a bf egy harci szimulatorPS4 ID : Kovee1979
-
haddent
addikt
Épp mondani akartam, hogy a másik nagy szaktekintély PS4 -hez 600Hz -es 4K tv..
Én is elgondolkodtam a 4K -án, csak aztán hallgattam olyanokra akik a TV -ket bújják napi 5 órában, utánnajártam magam is, és igazuk volt, nem szégyen az..
600Hz az szerintem úgy néz ki, hogy 3D -ben, akkor kapásból 300Hz, de ez a képsimítási technológia, hogy minden 2. fekete képkocka, akkor már csak 150Hz, de ilyen-olyan interpolált akkor már csak 100Hz és akkor eljutunk a valódi számhoz. A 4K miatt meg szvsz. a panel képminősége (nyilván NEM felbontás) gyengébb is lehet akár, az input lag meg garantáltan az egekben.
De ha már mindent bele, akkor én, ha plazmabuza lennék biztos OLED -re váltanék vagy semmire.donceleger8 még annyit, hogy a szép folyékonynak semmi köze az input laghoz egyrészt, másrész attól, hogy szép folyékony, még nem biztos, hogy az a valós. És nem az a jó, ha mindent elmost és kisimít, hanem az, ha valóban azt rakja ki eléd amit inputnak megkap 1:1 -ben. Esetleg opcionálisan persze legyen ilyen lehetőség de legyen választás.
xenom0rph egyértelműen BF4. Ráadásul elég nagy játék (32 vs. 32), ezért ha egyedül vagy is tudod élvezni magányos farkasként. De úgy az igazi, ha egy full squad tolja
[ Szerkesztve ]
-
gaebriel
tag
válasz haddent #40548 üzenetére
Nem nagyon értek a témához, ezért szeretnék kérdezni, ha lehet, mert láthatóan te képben vagy.
Szóval ha nekem most van egy 5ms válaszidejű led tévém, akkor az jónak számít, vagy pont ellenkezőleg? Illetve jól gondolom, hogy itt herzet ne keressek, mert a technológia más?
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest