- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gijon
senior tag
Lehet töltögetni a +-os tartalmakat. Rá kell keresni a címekre, magától még nem adja....
-
Mister_X
nagyúr
válasz L_YKing #26182 üzenetére
Mert mindenáron vitatkozni kell szubjektív álláspontokról
Én csak egyszer használtam huzamosabb ideig PS4-et, hangját alig lehetett hallani. X1-nél meg nem tudtam volna mondani átváltott csatornánál, hogy be van-e kapcsolva. Ehhez lehet hozzátartozik, hogy nálunk éjfélkor is van egy szolid utcazaj, ami elnyomná ezeket a gépeket. Mindenesetre a PC-m SATA3-as merevlemeze hangosabb, mint ezek a gépek.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
m.hegyi
tag
Sziasztok!
PS4-en Fifa 15 miért nem jön ki magyar felirattal? Kommentár számomra teljesen elhanyagolható, de néha jól jönne az a magyar felirat.
Köszi a választ! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz m.hegyi #26207 üzenetére
Így döntött a forgalmazó, mi sem tudjuk. Egyébként többször előfordult még PS3-Xbox 360 érában, hogy egy-egy hobbifordító, aki minőségi fordításokat csinált, INGYEN bevállalta volna egy játék honosítását, de visszautasították...Ki érti ezt.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
front3r
őstag
Bürokrácia. Szerződéssel lehet benne lett volna a cég, mert ugye content patcheknél, DLC-knél is kell a fordítás, ha már az alapjátékhoz van. Azt nem tudom, hogy a fordító végigjárta-e ezt az utat, vagy nem is akart belemenni.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
BabMester
senior tag
Na az új Plus-os játékok is mentek a kukába remélem nem megy el az Indie csak ebbe a logiai-puzzle játék irányába, szerintem vagyunk páran akik kikapcsolódás képpen játszanak, nem akarok közben gondolkodni
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hagyjuk már ezt a fasz, baromságot hogy "ennyi pénzért"
Szaros iPhone 5 telefonra zokszó nélkül kiadtok 250.000Ft-ot, amit egy év múlva lecseréltek mert jön egy újabb és az kell ahhoz hogy swag-ek meg yolo-k legyetek.
De egy konzolért sok a 120-150.000Ft? (Amit Ráadásul 6-8 évig használsz...) Annyira unalmas már ez a sírás mindenhol hogy drága a konzol. Van 1 millió más hobbi is világon. válogassatok azok közül.
Kinek nem inge ...
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
nismoka
addikt
válasz gyuribácsi88 #26214 üzenetére
Teljesen osztom a nézeted!
-
Jakesz
addikt
+1
-
Jakesz
addikt
Azért, mert már az is sok pénzt jelent, hogy egyáltalán egy nyelv rákerüljön a lemezre, amit ki kell fizetni a kiadónak a Sony és az MS részére. Ami pedig a FIFA 15-öt illeti, az új motor miatt került ki belőle a magyar nyelv, ami már FIFA 14-ben is így volt. PS3-X360-on marad a régi motor, így gyakorlatilag csak át kell másolni a korábbit minimális csiszolással, ami nem jelent költséget. Nem adták ki közleményben, hogy ez az indoklás, de a PC-s verzióból egyértelműen következtetni lehet erre, mert a 14 még a régi motort használta PC-n, és volt is benne magyar nyelv, a 15 már új motorral jön, és nem lesz benne. Az meg már több éves sztori, hogy miért nem készít az új játékokhoz lokalizációt az EA.
-
Tutu7030
veterán
Így van! (bár nem tudom, hogy mi a túró az a swag meg yolo) ez olyan, mint a hmcs?
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Tegla80
addikt
Szivembol szoltal.....
,de a "fizetos a multy" is meger egy miset....,nalam az is kedvenc.Sony® & PlayStation®
-
shunter
aktív tag
Háhá, ez nagyvolt... :-) :-) :-)
-
Tatyla
őstag
Fez ment a levesbe rég volt már 86' meg zxSpekrumom...
ennek a road to take-nek még adok egy esélyt de nem sok jóval kecsegtet....PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
gabor0077
aktív tag
iPhone-ok azért elég jól tartják az árukat. Ha megveszed 250k-ért, akkor 2 év el tudod adni 180ért kb Amúgy meg 100-szor inkább iPhone-t veszek, mint PS Vitát, mert erre legalább vannak jó játékok... PS Vitán kb a God of War-on, Uncharted-on, Killzone-on kivül számomra minden felejtős.
[ Szerkesztve ]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
addikt
válasz gabor0077 #26231 üzenetére
150-ért mennek az 5S-ek az aprón, tehát ha tavaly megvetted 250-ért akkor most ha eladod pont 100.000 forintot buksz rajta, tehát majdnem egy konzol árát buksz rajta 1 év alatt.
Ráadásul a mondandóm lényege nem ez volt, sajnálom hogy nem jött át hogy mit is próbáltam felvázolni.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
gabor0077
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #26233 üzenetére
Én 140-ért vettem használtan.. Hülye azért nem vagyok kiadni érte 200+ ezret. Egy mobil sem ér annyit. Abból már egy ütős gamer PC-t lehet építeni. Értem a mondandódat, igazad van, de ha veszel használtan egy iPhone-t, akkor az tartja az árát azért, jobban mint bármelyik Androidos csúcstelefon.. Csak ennyit akartam hozzátenni.
[ Szerkesztve ]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
tarti19
senior tag
Uraim!
Remélem mindenki fejhallgató vagy korrekt audio rendszer mellett problémázik a zaj miatt!
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
m.hegyi
tag
Sziasztok ismét!
PS3-ról Fifa 14 Ultimate Team-et átlehet vinni PS4 Fifa14/15-re?
-
Garada
őstag
Úgy gondoltam én is fűzök pár sort akkor a dologhoz ha már így belekezdett mindenki.Őszintén az én szívfájdalmam az egész konzolban egy dolog, mégpedig hogy a táp lehetett volna kívül és ezzel bizony pár gond meg is lett volna oldva.A hanggal különösebb bajom nincs. mivel használat 95%-ában fejhallgató van rajtam, meg egyébként se érzem különösebben zavarónak.Gépemnél természetes hogy halkabb, de a laptopom egy kicsit nagyobb teljesítményen már hozza ezt a zajszintet.
Más:Mint Apple kedvelő, nagyon sajnálom. hogy ebben az országban ekkora kultusz övezi ezt a márkát és sokak bizonyos emberek miatt elég erős utálatot is éreznek.Mindenkinek megvan a saját véleménye természetesen,évenkénti telefonváltást én is erősnek érzem.Példaként én nemrég váltottam még csak 4S-ről 5S-re és egy ideig nem is érzem szükségét ugrást tenni teljesen elégedett vagyok.
#26237: Nem hiszem hogy lenne erre bármiféle megoldás sajnos bele kell törődnöd hogy marad a mentésed azon a konzolon.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz gabor0077 #26234 üzenetére
kötekedés: dehát ha 140ért vetted használtan, és gondolom nem több éveset, akkor az mégse tartja olyan jól az árát, nem?
évenkénti új iPhone: fo"nököm ( osztrák) menedzser tele zsével, Rolex óra, Audi, stb, és most cserélte le a 4-es iPhone-t, mert leesett, és összetört. Neki tök elég volt az arra, amire neki kellett. Kebabárusoknál meg arany iPhone 5S villog. Nekem is 4 van, talán ha én is összetöröm, majd lecserélem 6-ra. De addig minek... Twitter, Mailek (priv/céges), Safari, Podcast, Duolingo.. ezek a legfontosabbak, ezek mennek.
[ Szerkesztve ]
-
gabor0077
aktív tag
Jobban tartja az árát, mint egy S5. Ha most megveszed az S5-öt 200-ért jövőre adhatod el 80-ért. 5s-t megveszed most 140-ért, jövőre adhatod el 110-ért. Erre akartam kilyukadni, de látom nem fogalmaztam elég világosan.
Nekem nem villogásra kell ez a telefon, az iOS miatt szeretem.
Amúgy ez a Summer Sale egész jó. Tomb Raider 9 ezerért végre reális áron van. Eleve ennyiért kellett volna árulni, mikor megjelent. Bound By Flame viszont még mindig baromi drága 9 ezerért.
[ Szerkesztve ]
-
jalicsbal
tag
Sziasztok!
Próbáltam utánaolvasni, de nem találtam erről.
Olyan hibája van a ps4-emnek, hogy folyamatosan kiadja a lemezt ami benne van.
Miután kiadta, rendszeres időközönként, (mondjuk 30mp) újra olyan hangot ad mintha ki akarná adni a lemezt, pedig már nincs is benne. Ha bele akarok tenni lemezt akkor nem veszi be. Nem húzza be.Egyszer már 1-2 hónapja volt ugyanez a gond, már akartam vinni szervizbe, de pont jött egy firmware frissítés amit lefuttattam és utána újra helyreállt, megszűnt a hiba. Akkor azt gondoltam, hogy semmi gond, biztos volt vmi javítás a frissítésben. Viszont tegnap újra előjött.
Valakinek hasonló tapasztalat? Ötlet?
-
jalicsbal
tag
Az az érzékelő ami azt érzékeli, hogy van é benne lemez?
Rajta van a legfrissebb.
Rázogatni nem akarom, inkább javíttatom gariban amíg van rá.
Legalább akkor bepróbálom a controllereket is gariztatni (analog kar fossá kopás)
Kíváncsi vagyok Iponban mennyire lesznek partnerek. -
semetka
őstag
válasz jalicsbal #26242 üzenetére
Én olvastam olyat hogy bemegy a por a kiadó gomb alá, ennek az oka az hogy bekanyarodik a gomb a gép alé. Fejrefordította a gépet és kifúvatta a port a kiadó gomb körül. Egy próbát megér
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest