Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Deck

    titán

    válasz Kendek #261113 üzenetére

    Mindenkinek írom nem csak neked, de tied az utolsó hozzászólás így a tiedre válaszolok.

    Én sem örülök neki, hogy az USA store-ba már akár 6k különbség van az emelt játékok árához képest a HUN store-hoz képest (megnéztem). De attól nem lesz jobb, hogy ezzel sírom tele a fórumot. Lehet csinálni USA acc-ot és ott vásárolni de kérdéses lesz minden esetben a magyar felirat. Továbbá ha support kell nem fog tudni segíteni a magyar részleg. Ezt bele kell kalkulálni.

    Továbbra sem kel kell első nap játékot vásárolni vagy teljes áron vásárolni, mint azokat amiknél drágítottak, mindegyik volt már nem is kicsi akcióban.

    Aki szerint drága az vegyen lemezes játékokat használtan és majdnem ugyanannyiért tovább is tudja adni. Ha premierkor vesz akkor meg sietnie kell, hogy jó áron tovább tudja adni. És később veheti meg újra ha mondjuk jön SP vagy DLC és újra játszana vele. A SP meg DLC-k csak digitálisak és ehez is megfelelő régió kell.

    Én sokat vásároltam első nap (és fogok is) és akcióban is, de osztott a fiókom öcsémmel, szóval mindent amit veszünk felesbe! Egyedül biztos, hogy csak lemezeznék.

    Jó ideig nem drágítottak a játékokon de a játékfejlesztés drága és nemis a legolcsóbb hobbi. Ez van. :)

    [ Szerkesztve ]

    PS5

Új hozzászólás Aktív témák