Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exelsior24

    aktív tag

    válasz hombre[EU] #255397 üzenetére

    Hát @hombre[EU] így legyen mindig igazad :D , mondjuk azt tudtam, hogy Augusztus 4-én jelenik meg maga a játék, de sohasem gondoltam volna, hogy a Fall Guys-t kapjuk PS Plusz-ban ingyen.

    Tegnap néztem a kiírt főhíreiket Discord-on és ott írták, hogy valami "nagy" bejelentésre számíthatnak a PS4-es játékosok, de erre sohasem gondoltam volna. :) Én azt hittem kapunk valami skineket ingyen vagy ilyesmi.
    Most hétvégén 48 órás nagy béta teszt volt, de most héten hétvégére is még ígérnek egy 48 órás óriás tesztet megint, aki nem tudna augusztus 4.-ig várni, Twitter-en, Discordon, az élő Twitch channel-jükön folyamatosan osztogatják a PS4-es és Steam-es béta kódokat.

    Bár még így is sok embertől hallom hogy jelentkezett, de nem kapott e-mailben meghívót, úgyhogy érdemesebb ezeken az egyén helyeken megpróbálni lecsapni 1-1 béta kulcsra, vagy ha valaki nagyon szeretne jövő hétvégén tesztelni PS4-en még a megjelenés előtt, de sehogy se jut kulcshoz, írjon rám privátban, megpróbálok kérni a készítőktől béta kulcsot neki.

    [ Szerkesztve ]

    Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882

Új hozzászólás Aktív témák