-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
undercover
őstag
Visszatérve a tegnapi TV témához...
Ha tudok esetleg a telekomnál 260-ért Samsung QE55Q70 az jó lenne nem? 4K, 120hz, Free-Sync, Alacsony késleltetés, VRR...A 2020-as modell az 350,400k és annyival nem jobb, LG-ből nincs semmi csak OLED ahogyan beszéltünk, Sonynál meg tudomásom szerint nagyobb a késleltetés gaming szempontból tehát rosszabb.
Mennyire számít ez a HDMI 2.1? Mármint elvileg azt írják, hogy 4k 120fps-hez hdmi 2.1 kell, de akkor pl. ez a Samsung Q70 is, hogyan tudja támogatni a 120fps-t HDMI 2.0-al? Vagy játékokban így csak 4k 60fps-el fog futni minden?
A segítséget nagyon nagyon megköszönném
Playstation ?// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
BoneDragon
veterán
Tényleg képesek voltak kiadni újra a Mafia 3-at? Konkrétan semmit nem változtattak az eredetihez képest és ahogy olvasom redditet, ugyan azok a bugok vannak. Pofán leszakad. Az ilyen fos kiadó megérdemelné, hogy csődbe menjen.
-
hombre[EU]
veterán
válasz undercover #246401 üzenetére
Együtt nem tudja a 4K-t és 120hz-et csak külön (pl. 4k60 vagy 1440p@120hz. Szerintem nem lesz olyan nagy gond és hdmi2.1 tv-t egyhamar nem kapsz ebben az árketgóriában. A Q70 annyival jobb,amennyivel drágább...ha nem fáj inkább azt vidd
Life, Uh, Finds A Way
-
keIdor
titán
-
Neoteric
addikt
Erdemes ettol fuggetlenul megnezni a Sonyt is sztem, ott nincs kioffolva minden kepjavito feature game modeban sem, es ezert tobb picit (+8-10ms) az input lagja. Cserebe meg szebb a kep. Fejbol nem tudom az arakat.
PSN: ne0teric_sAN
-
EczkE
veterán
Last of Us Part II - Inside the Gameplay | PS4 [link]
Asszem mindenféleképpen!
-
Zoleee83
addikt
válasz BoneDragon #246402 üzenetére
"Az ilyen fos kiadó megérdemelné, hogy csődbe menjen."
Én meg az ilyen kommentek alapján mindig azt gondolom, az ilyen játékos megérdemelné, hogy soha többé ne kapjon játékot. Nem kötelező játszani vele gondolom.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
-
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #246411 üzenetére
A menjen csődbe dologgal van bajom.
Egyébként igen, pénzt fogok adni érte és nem csak a Mafia 3-ért, hanem leginkább a Mafia Trilogy kiadásért. (Merthogy' egyben megkapom az összes DLC-t, már önmagában ezért megéri, de a Mafia 3 pl HDR-t is kapott).
A bugok nagy része már rég javítva lett, amivel meg nem lehetett mit kezdeni az így járt, technikai okai vannak. Amúgy egy kezemen meg tudom számolni nálam hány jött elő a Mafia 3 100 órás végigjátszása alatt. Nem értem ezt a sírást amit mostanában a játékok/fejlesztők kapnak: bugos, gyenge a story/ismerjük a storyt előre/nem elég fordulatos a story/nincs remaster/miért van remaster, stb. Semmi se jó.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
hombre[EU]
veterán
válasz mango21 #246412 üzenetére
Nem,talán egy vagy két jelenet volt új (lehet csak nekem,mert kerülöm a videókat róla) lényegében egy összegzés a gameplay-jel kapcsolatban.
Mondjuk kiváncsi lettem volna arra,hogy a közreharcot hogyan oldották meg. A meglepetés támadás OK, de ha szemtōl szembe támadsz a nagyobb ellenfélre akkor remélem kivédi/vissza veri a támadásaid,mert túl egyszerū lenne...[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
crue
őstag
válasz hombre[EU] #246415 üzenetére
Erről pont szó van a videóban, hogy kisebb és gyengébb vagy, nem te vagy a legerősebb a terepen és ezt érezni is lehet a harcokban.
-
Zoleee83
addikt
válasz Scholes9 #246416 üzenetére
Á csak úgy eszembe jutott hogy az ND is mi mindent kapott akár ebben a topicban is, hogy rohadjanak meg, meg menjenek csődbe, mert egy idióta kiszivárogtatta idő előtt a story-t.
Ráadásul a story is milyen, mert full átlagos kiszámítható.
Azért volt odaírva mellé hogy "sarcasm", de látom nem ment át a lényeg..[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
NyMRooD
őstag
válasz Szabi® #246422 üzenetére
Hát nem tudom, hogy az ND fikázásról szólt-e a klub, de mivel itt a témában hozzászólók többsége nem fogta fel, hogy mi az a no spoiler, jól tette, hogy létrehozta.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Carlos Padre
veterán
válasz Szabi® #246332 üzenetére
Szerintem a Microsoft az új konzolt nem is a PS5 ellen küldi harcba, nem is mint nextgen pozicionálja, mint a Sony, hanem mint a szolgáltatásuk legerősebb konzolja a rangsorban. Meg sem erőltették magukat vele, nincs benne semmi forradalmi, vagy bármi, ami előrelépés lenne az Xhez képest, csak jóval erősebb, egyszerűen a lehetséges legerősebb "gamer pécét" raktak összes ami lehetséges volt, mert tényleg elengedték ezt a konzol wart a Playtationnal és inkább a saját üzletükkel foglalkoznak a rivalizálás helyett. Mondhatni a Sony modellje helyett a Nintendoé felé fordultak. Persze a szaksajtonak és a fanboyoknak megadják egy egy nyilatkozattal a betevőt, meg hátha bejön egy jó start és lehet nyomni, hogy mennyivel jobban fogy az xbox, mint a PS5, de szinte biztos, hogy megint nem fognak közölni konzol eladási adatokat, és inkább a saját bizniszükre fókuszálnak a rivalizálás helyett.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
válasz NyMRooD #246345 üzenetére
Azért azt is nézd, hogy a Nintedonak jelenleg nincs asztali vagy kézi konzolja, hanem egybe vonta a két kategóriát és így a vásárlóbázist is. Így nem igazan tudod, hogy mennyire sikeres asztali konzol, kézi konzolként nézve meg nem lesz a Nintendo legsikeresebb terméke. Szóval nehéz elhelyezi a rangsorban.
-
FunPro
őstag
válasz Carlos Padre #246430 üzenetére
Én még mindig annak az összeesküvés elméletnek vagyok híve, hogy a microsoft az apple-el küzd.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Szabi®
addikt
válasz Carlos Padre #246430 üzenetére
Pontosan,legalább a One x-nél megcsinálták volna,hogy only arra kidobnak valami ütös gamet,de még azt se,semmi hajlandóságot nem mutattak ebben a generációban ...A Nintendót nem nagyon tudják utánozni,mert ők módeflett kreativak ,generáióról-generációra mindig van valami a tarsolyukban.
(#246432) FunPro Ez nem hülyeség egyébként,Bill Gatesnek az Apple ősidők óta ellensége,néha paroláznak együtt a két cég vezetői,de azok csak formaságok.Viszont az Apple folyamatossan növekszik,minden terméküknek megvan a felvevő piaca,addig a microsoftnál ez nagyon nincs igy.Sztem ha az oprendszer biznisz és a játékokon belüli tranzakciók nem lennének,nem lenne a világ második legtöbbet érő cége,de ez is szép eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
Az idei Sony XH90 LCD és a tavalyi/idei LG C9 Oled szerintem a " legdefinitívebb " készülék minden szempontot nézve, sajnos.
A Samu Q sorozata meg elsőre is, másodjára is egy túlárazott, itt - ott "helyben toporgós" izé....Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
undercover
őstag
válasz hombre[EU] #246435 üzenetére
Jah nem 1500-ért kéne. Gondolkoztam most az 55-ösön csak az túl nagy lenne a szobámban
Akkor jöhet a kompromíszum. Mondjuk lehet kiváncsiságból megvárom mennyibe kerül majd az LG Oled 49 bár lehet simán 350-el fog nyitni. Rtings-et olvasgatva még két TV-t találtam 49-es szekcióban. Samsung QN49Q70RAFXZA vagy SONY XBR49X900F. De ezeket nálunk ilyen nével lehet kapni? Mert nem nagyon találtam. Vagy már túl régiek és kiestek? Mert igaz csak 4k 60fps de jókat írnak a többi dologgal kapcsolatban.
Playstation ?// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
NyMRooD
őstag
válasz Carlos Padre #246431 üzenetére
Ott a DS, jönnek rá tartalmak, az az igazi kézi konzol, persze most a lite bevezetése után lehet lassan elengedi azt.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
sting2
addikt
válasz hombre[EU] #246435 üzenetére
Már 260 nál jár.., és innen már lassan be is ér abba a "ligába" ahol az általa is felsorolt tulajdonságok tényleges értelmet is nyernek.
Nem fontos megjelenéskor venni a készülékeket.
A tudatos vásárló hosszú távra tervez, és nem az olcsót keresi....
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
NyMRooD
őstag
válasz Szabi® #246433 üzenetére
Gates-nek sosem volt az Apple az ellensége, az Apple-nek volt az MS amiért lenyúlta a grafikus interfész ötletét a Windows-ba (na nem mintha azt Jobs maga is nem "lopta" volna, a xerox-tol), de aztán az office elhozásával mac-re kibékültek (igaz az iPhone és iPad miattuk készült el, Jobs fricskának szánta, csak volt bennük potenciál). Az MS-nek meg a játék tranzakció bevételek még csak a top 20 bevételi forrásába sem fér be valszeg.
-
NyMRooD
őstag
válasz Carlos Padre #246442 üzenetére
Szerintem ezt még nem mondta ki a Nintendo, mármint, hogy az életciklusának a végén van (a wikipedia szerint a New Nintendo 2DS XL 2017-es), ha meg igen a Nintendo-nak nem szokása nagyon sokkal a premier előtt leleplezni a kövi gen-t, arról nem is beszélve, hogy ebből a konzolból (ds család) adták el a legtöbbet, nem hiszem, hogy csak úgy elengedik.
-
Bazsi1987
őstag
válasz Carlos Padre #246442 üzenetére
Lett utódja a switch lite
-
Scholes9
nagyúr
-
Carlos Padre
veterán
válasz NyMRooD #246443 üzenetére
Az eladások mutatják. Évek óra nem frissült és a Switch mellett már nem is érdemes sokat fektetni bele, vagy az utódjába, mikor ott a Switch Lite. Szoftveresen meg évekig támogatják majd persze, de a múltkori hacker támadás sem azt mutatta, hogy sok energiát fektetnek bele. Szóval nem mondták ki, de látszik.
-
NyMRooD
őstag
válasz Carlos Padre #246446 üzenetére
Olvasd el amit írtam, 2017-ben jött ki a legutolsó verzió, abban az évben jött a Switch is, most a Lite megjelenésével lehet, hogy leépíti a Nintendo, de a legutóbbi ismert álláspont szerint marad külön konzolnak. A Nintendo másképpen gondolkodik mint a Sony vagy az MS, ha elmegy ebből is egy 20-30 millió akkor marad, nekik a hardver is bőven nyereséges.
De szvsz ezt fejezzük itt be mert OFF, meg amúgy sem érdekel annyira a DS, meg nem is látok bele a Nintendo fejébe, csak azt akartam jelezni, hogy még nem mondták ki, hogy vége és náluk addig nincs vége. Egyébként örülnék ha vége lenne és a rá megjelent játékok is jönnének switch-re, mert az viszont nagyon is érdekel.
-
FunPro
őstag
válasz Szabi® #246433 üzenetére
Igazából ha csak ennyiről lenne szó, nem lenne "összeesküvés elmélet".
Én már nem is tudom mikor találkoztam először azzal a felvetés, hogy a microsoftnak szúrja a szemét
(jobban mondva irigyli)a mac "zárt rendszer" felállása.Ami érthető, hiszen világszinten rengeteg magán pc van, viszont a microsoftnak azokból szinte semmi bevétele nem volt (max. az os, feltéve, hogy megveszik). Az alkatrészeiket lehet cserélni, nem úgy mint az Apple termékeinek, ahol mindenki rohangál a szervizbe, ha bedöglik a cucc.
Erre lenne egy okos megoldás előrukkolni egy olyan "zárt pc-vel" (xbox), amire szép lassan átlehet terelni minden usert a normál pc-ről. A kérdés, hogy melyik gen-el sikerül ezt megoldania a Microsoftnak.
Szóval az xboxra én egy olyan gamerpc-ként tekintek, amivel előbb-utóbb az Apple nyakára sikerül nőniük, mintsem egy játékkonzolra, amivel a Sony-t vagy a Nintendo-t akarják lenyomni.
Aztán lehet tényleg csak egy sima játékkonzol, és csak bele vannak magyarázva a dolgok.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Carlos Padre
veterán
válasz NyMRooD #246447 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nem fejik a meglevő bázist amíg lehet, hanem, hogy nem fejlesztik tovább. Ez most tálaltam egyébként a wikipédián, szóval az ügy le is zárult: As of 2019, the 3DS XL, New 3DS, New 3DS XL and 2DS models have ended production in Japan
-
NyMRooD
őstag
válasz Carlos Padre #246449 üzenetére
Ez a legújabb modell: New Nintendo 2DS XL (2017), szóval nem zárult le semmi, de mind1 most már elengedem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest