Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shunter

    aktív tag

    válasz Rabbitf_24 #22961 üzenetére

    Én hitelesnek tartom magam ezen a téren, mert én is, sőt az xbox360 haveri köröm is áttért ps4 re. Sőt már adatok vannak róla, hogy a jelenlegi ps4 tulajok kicsivel tőbb mint 30% a más platformról tért át!
    A ps4 kontroller fogása nekem olyannyira tetszik, hogy már 360 on is ezzel játszanék, pedig megvoltam győződve h a világ legjobb kontrollere az x360 é, és nem... :-)

    Az exklúzívok terén, (saját véleményem szerint) a ps jobbak. Talán azért mert történet orientáltak, ami nekem fontos. Valahogy nekem az xbox os címek sosem voltak a szívem csücskei, irigyeltem is a ps3 tulajokat. Talán amit bánnék az a QuantumBreak.
    +hozzátenném hogy nekem a killzoneSF is bejött, nálam nem egyenlő a nullával, sőt picsánverte a codot, bf, de még szivesebben vittem mint a nagyrabecsűlt bioshock infinitit, amit félbehagytam... uh ez szubjektív.

    A két konzol közti erő külömbség, nem annyira számít mint az exklúzívik, de sztem akkor is számít. Ár/érték/teljesítmény arányba a ps4 a nyerő, és ez igazán hosszútávon fog meglátszódni

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák