Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    Nos srácok kijelenthetem, hogy a legnagyobb nyomot eddig a Murdered Soul Suspect hagyta bennem.

    Miután megvettem végig is pörgettem, jó a sztori, kellemes a kezelés és a helyszínek is változatosak szerintem. Szinte annyira olcsó szokott lenni, hogy leárazáskor simán megéri. A játék maga nem hosszú, de a gyűjtögetés kitolja az egészet.

    Szóval, 3x vittem eddig végig. Első alkalommal szép komótosan, mindent gyűjtögetve ahogy jön, viszont bug-os lett és az egyik jelenetnél nem tudtam előszedni a nyomokat. Gondoltam majd megjavul, ha betöltődik vagy tovább lépek, de nem javult.

    Tegnapelőtt ismét előszedtem, végigtoltam másodjára, minden klasszul ment, viszont egy egy graffitit nem szedtem be a múzeumban, így a sztori miatt vissza se tudtam menni, pedig minden megvolt. Megint kuka lett a platina, pedig tüzetesen begyűjtöttem minden mást :D

    Most annyira felidegesített már, hogy az összes megszerzett trófeát csak akkor adja be, ha minden egyszerre a játékban van meg (nem pedig végigjátszásonként ez is meg az is). Szóval nekivágtam harmadjára, gyorsan áttolom a főszál egy részéig, összeszedem, amit kell és minden király. Erre megint történet függő lett egy helyen a sztoriban, csak most máshol, így most egy nyom begyűjtésével maradtam le. Utána olvasva ezt is korábban kell megcsinálni.

    Ha esetleg negyedjére belevágnék tuti walktroughzok mostmár, de egyelőre hagyom a fenébe. Szép volt, jó volt, de minden tiszteletem azoknak, akik végigjátszás nélkül csinálták végig az egészet, én eddig bírtam :DDD

    .

Új hozzászólás Aktív témák