-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz #10186752 #207699 üzenetére
(A franc, míg megírtam a kommentemet, törölték a te 700-asodat, úgyhogy válaszolok erre akkor.)
Szerintem nagyon jó volt amit írt. Én reggel óta azon a feladványon gondolkodom, hogy az a more az így more, vagy így more. És nem viccelek.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bod101
aktív tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki megvenni a STAR WARS Jedi: Fallen Order™ Deluxe Edition-t a SW BF2 főképernyőjén felajánlott 10% kedvezménnyel? Nekem sehogy se sikerült mit bénázok el?
Köszi!1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
-
.LnB
titán
válasz bod101 #207707 üzenetére
Amikor olvastam a kommentedet, esküszöm azon gondolkodtam, hogy mennyire kell ahhoz szeretni az SW-t, hogy azt valaki előrendelje. Én SW fan-nak tartom magam, de az utóbbi éveket elég nehezen éltem meg ilyen szempontból.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Access mellett meg amugy sincs ertelme szerintem elorendelni. Jon a premier elott majd a 10 oras trial, aztan annak alapja el lehet donteni, hogy kinek kell a jatek.
En azon a velemenyen vagyok h pont emiatt semmilyen EA jatekot nem erdemes elorendelni honapokkal elore.
Live-Die-Respawn
-
bod101
aktív tag
Hát szeretem, habár nem tartom magamat extra nagy fan-nak. Az utolsó pár év termése igen gyér (filmek). PS4-em a SW BF2 miatt lett egy limitált PS4 Pro amit nem bántam meg nekem nagyon bejött a játék mindenhogy. Az előrendelést meg azért akartam mert így meglenne a delux, alig valamivel drágábban mint a sima verzió és nem kellene a lemezzel se küzdeni
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
ldave
félisten
Napokban néztem, hogy mi lesz még idén PS4-en, ami érdekel annyira, hogy megvenném:
- Control: augusztus 27., előrendeltem, nagyon várom. Most épp a Prey-jel játszom, ez pedig nagyon hasonlónak ígérkezik, legalábbis a játék felépítése szempontjából: egy nagy épület, képességek, fegyverek.
- Outer Worlds: október 25., scifi RPG az Obsidian-tól, nem is kell nekem jobb ajánlólevél. Biztos bugos lesz, ahogy tőlük már megszokhattuk, de a játékélmény mindig kárpótol.
- Bard's Tale IV: szeptember 6., az inXile bár már MS tulajdon, de ez a játékuk még jön PS4-re, szintén RPG, de klasszikus körökre osztott játékmenettel, azt pedig kedvelem.
- Death Stranding: november 8., nem vagyok Kojima rajongója, az MGS játékok többsége is kimaradt nálam, de ennek a játéknak a világa, a története nagyon érdekel, eléggé egyedinek tűnik.
Persze ezeken kívül van még pár digitális játék is:
- Wargroove: július 23., körökre osztott stratégiai játék a régi GBA-as Advance Wars nyomdokain. Fura lesz TV-n játszani, de Switch-em (még) nincs, szóval marad ez a módszer.
- Steamworld Quest: még nincs dátum, az Image & Form Steamworld játékai (Dig 2, Heist) eddig mind tetszettek, ez pedig egy kártya alapú RPG lesz, szóval nincs okom, hogy ne érdekeljen
- Sky: a Thatgamecompany (Flower, Journey) új játéka, iOS-re már elérhető, de konzolokra is ígérik, első napos vétel lesz, akármikor is jön.
A Slime draws near! Command?
-
Wlac
Ármester
válasz aram01 #207693 üzenetére
Az összekapcsolás "polgári" neve account megosztás, ez országtól/store-tól független. Az öcséd magyar fiókjával simán be tudsz lépni a te gépedre és fordítva, így hozzáfértek egymás játékaihoz és tudtuk együtt is játszani (szóval a coop/multi játékokat is elég, ha az egyikőtök veszi meg, ha jól emlékszem, akkor egy-két Ubisoft játék esetében nem osztódnak csak a prémium tartalmak, de az alapjáték ott is).
Nem tudom, hogy milyenek a holland árak, de ha holland bankkártyád vagy pedig kinti feltöltőkártyát szeretnél használni, akkor érdemes olyan fiókot regisztrálni. Lehet egyébként a neten is feltöltőt venni, szóval elméletileg nem lennél a hollandhoz kötve, gyakorlatilag meg egyszerűbb besétálni a boltba és levenni a kártyát a polcról. Egyelőre nem lehet accountot migrálni, úgyhogy amilyen Store-ba regisztrálsz, abban kell maradnod. Ez hazaköltözéskor szülhetne problémát, bár az én magyar OTP kártyámat elfogadja a UK store, úgyhogy lehet nem lesz vele gond.
Amire figyelj, hogy ugyan a PS4 nem régiózáras rendszer, a játék és a DLC régiókódja meg kell, hogy egyezzen. Szóval ha kapsz egy amerikai lemezt, akkor nem tudsz hozzá a holland store-ból DLC-t vásárolni. Európán belül elméletileg egységes a piac, de ezt majd valaki megerősíti/kibővíti. Annyi fix, hogy az összes lemezem magyar és UK fiókkal tudtam venni hozzájuk DLC-t. Ha viszont valami miatt te US fiókot regisztrálnál (jobbak az akciók), akkor DLC ügyileg gondban lehetnél a holland lemezekkel.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
.LnB
titán
válasz ldave #207717 üzenetére
Ejjha. Vannak ám terveid.
Párat meg kell majd néznem, hogy mik, nem ismerős a címük. A Control ugye nálam is. Bár ahogy most áll a dolog, lehet kimarad. Annyira nem játszom manapság. Az OW az felejtős. DS már ugye megvéve. És én fejben úgy is számolok, hogy DS, aztán majd Cyberpunk. Mondjuk van egy kis idő a kettő között, de jelenleg ez a terv.
-
hombre[EU]
veterán
Blacksad preview, jól hangzik
Life, Uh, Finds A Way
-
válasz hombre[EU] #207727 üzenetére
Ez jól hangzik. A képregény is jó.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Frod
addikt
válasz ldave #207717 üzenetére
A Control-ban én is bízom nagyon, mert szeretem a Remedy játékait, szerintem nem lesz az az átütő siker, de ha már felhoztad egy Prey-hez hasonló élmény miatt imádnám (mindenki utálta, szerintem 10/10 )
Viszont mivel only single, és eleve nyomotabb áron is jön, őszre/télre lesz ez még kevesebb is, így várok vele.Viszont a Man of Medan már a lélektani 5 számjegy alatt marad, és az Until Dawn nagy kedvenc, így nálam ez landolt a kosárban, pedig kb sosem preorderelek semmit.
Do you see the white shadow?
-
kerobi
senior tag
A Days gone nektek magyarul tud?
-
-
_drk
addikt
Hivatalos infó még mindig nincs, hogy mikor jelenik meg PS5. 2020 év végére vannak tippek.
Egyesek szerint beelőzik a Microsoft-ot ezzel jól oda csapva nekik, akik vacillálnak azoknak egy jó játékkal simán eladható, ezzel elhappolva az xbox vásárlókat.
Mások szerint, annyira sikeres a Ps4, hogy még 1 év késés is belefér, majd egy még erősebb konzollal, felépítve nem is egy exkluzív megjelenéssel még mindig nem sok vásárlót buknak, mivel a OneX hiába erősebb jóval, még mindig a ps kell mindenkinek.
De ha maradunk is 2020 év végénél, 2021-ben vajmi kevés játék lesz ami teljesen kihasználja majd az új konzolokat és persze nyitó árral mind 60+ dollár.
Mindeközben ps4-re legalább 2025-ig biztos megjelenik minden, de szerintem még tovább is mert 100 millió eladott példányt nem lehet nem figyelembe venni.Tehát valakit arra biztatni, hogy várjon már a PS5-re, mikor legalább másfél év a megjelenés azért erős!
Ha bukó is lesz mennyi? 2021-ben pont annyit fog érni ami a valódi ára egy használt konzolnak gari nélkül. Kb 30-40-ért pár játékkal sokan örülni fognak neki. Ps3-akat is mai napig 30k-ért nyomják. -
törölt tag
"Mindeközben ps4-re legalább 2025-ig biztos megjelenik minden, de szerintem még tovább is mert 100 millió eladott példányt nem lehet nem figyelembe venni."
Kizárt...már most erősen kompromisszumos minden komolyabb játék az alap gépeken. Nem pro-ból kelt el 60 millió példány, hanem alap gépből és slimből.
Nagyon korán ki lesz vezetve ez a generáció az új AAA játékok terén. 2025...addigra már a következő genből is kijön a pro verzió"mert 100 millió eladott példányt nem lehet nem figyelembe venni."
Az előző genekben is hasonló eladott gép volt. Ott sem húzták sokáig az új gen után.[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
-
válasz hombre[EU] #207739 üzenetére
Neeee. Reggel elég volt egyszer ez a CGI rettenet.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
_drk
addikt
válasz #20411392 #207738 üzenetére
Lemezre megjelent Ps3-as játékok dátumai.
2018 szeptemberben jelent meg utoljára játék. Előtte sportjátékok jelentek meg,2017-ben a Persona 5.
Utolsó AAA játék: Call of Duty: Black Ops III Treyarch, Mercenary Technology November 6, 2015
Ekkor már 4. éve piacon volt a PS4. -
Zolabol
tag
Sziasztok.
PS4-et szeretnék vásárolni... egyik ismerősömtől tudnék venni, 500 Gb, fehér, fat alapgép 1 kontroller, játékok nélkül.
2017 közepén vásárolta, egy belső tisztítás ráfér, de hibátlanul működik, külső sérülés nincs rajta.HDR/4K-ban nem fogok játszani.
(Bloodborne, DS, Nioh, Sekiro)Szerintetek 50e Ft-ot megér a szerkezet?
köszi
üdv -
törölt tag
Nem látom a listán se a the ordert, se a witcher 3-t, se bloodbornet, se az ucharted 4-et...szóval jah.
Persze lehet, hogy te sportjátékokat tolsz és a rendkívül kiváló cod bo 3-t...ezekért tényleg nem érdemes rohanni a ps5-ért.
ui: A persona egy erősebb kávéfőzőn is elfutna, szóval az azért nem meglepetés . (Imádom a játékot btw, mielőtt valaki félreértené.)
[ Szerkesztve ]
-
kerobi
senior tag
válasz Kendek #207732 üzenetére
Angliában vettem a lemezt, magyar storeon is fenn vagyok, de nem akarja a frissítéssel beleintegrálni. Marha Sony. Addig magyar, míg megjelenik az akármilyen studió bemutatja, és utána angol. 3 nyelvet tartalmaz, orosz angol, és természetesen: lengyel. Mert lengyelül aztán minden játéknak tudni kell.
[ Szerkesztve ]
-
kerobi
senior tag
Vettem egy ilyen DAC-ot a ps4-hez. Teljesen jó tapasztalataim vannak vele. A nagy impedanciájú fejeseket is meg tudja hajtani, kristálytiszta hang és max hangerőn nagyon hangos. Az a jó benne, hogy usbről tudok neki tápot adni.
-
_drk
addikt
válasz #20411392 #207744 üzenetére
Nem is 4 éve volt a piacon hanem csak 2, ezt benéztem. Viszont akkor is 2 évről beszélünk, amíg megjelentek "nagyobb" játékok.
Ha ezt átfordítjuk a mostani konzolgenre, kb 2022 év végéig jelennek meg játékok. Tehát most ez egy legalább 4 éves tervnek jó ha befektetünk egy PS4-be. Arról nem beszélve, mekkora backlog-ot lehet összeszedni még addig. Na most játék fronton max akkor számolsz 4 évvel ha megveszed day1 a konzolt. Ennyi időbe még a meghibásodás is benne van, de szerencsére a mostani genre nem hallok sok panaszt.
4 év alatt PC-n legalább 2x cserélsz medium konfigot, vagy 1x csúcs konfigot.De én még most a Slim-et lecserélném Pro-ra. Főleg ha közben lett egy 4k-s tv vásárolva (már most egész jó készülékeket lehet venni 200k alatt.) Akinek meg eddig PS-e se volt meg simán kötelező, mert amilyen játékok megjelentek vétek őket kihagyni.
2021-ben mikor már lesz pár játék kint főleg akciózva lehet menni a PS5-ért, de szerintem felesleges rohanni mert mindig van mivel játszani. -
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest