-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Hát igazából lehet, hogy nem akció, hanem véglegesen vágták meg az árát: [link] Gondolom már hozott 200-250 millió dollárt, ezért lecsökkentették, nem kapzsik, szeretnék ha mindenki játszhatna vele.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saelin
veterán
A Kill la kill demó meggyőző volt! Mostmár biztos nem veszem meg ezt a szutykot....
Hihetetlen hogy mennyire nem képesek mit kezdeni a japán stúdiók az anime IP-kel. Eddig pár Dragonball és Naruto játékon kívül semmi jóval nem találkoztam még. A gond valahol szerintem ott lehet, hogy mindig ugyan azok a stúdiók csinálják ezeket és direkt nem lövik magasra a lécet, mert az elvakult rajongók vagy gyűjtők úgyis megveszik.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Zoli_2010
tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, PS4 témában, ezért kérdeznék:
3 hete vettem egy (Days of Play kiadású) akciós PS4-et, 1TB-os. Alig használjuk, -- így nyáron -- de már többször lefagyott, kiakadt. Persze volt frissítve a legújabb SW-re. 349GB játék 8-10db van már telepítve. Szép meg jó, de -- ami nagyon nem tetszik:
Kétszer írt már ki SW hibát bekapcsoláskor(?), egyszer úgy fagyott, hogy csak hosszú gombnyomással tudtam kikapcsolni, legutóbb kék halál (üres kék képernyő), semmire nem reagált... egy jó óra múlva húztam ki a tápot. Ezután persze ezt szóvá tette, ellenőrizte a háttértárat stb.
A kérdésem: ez normális (3)2 hét alatt (-1 hét Balcsi) kétnaponta 2-3 óra használatnál? Vagy vigyem szervizbe? (Alza online beszerzés)
Köszönöm! -
Wlac
Ármester
-
Zoli_2010
tag
Köszönöm a sok gyors választ és jó tapasztalatot! Akkor jövő héten még nyüstölik a fiaim, -- pont holnap jönnek haza -- aztán a következő héten szerviz, ha addig még 1-2 ilyen eset előjön..
-
chris0000
őstag
hi.
tudtok vmi gyors helpet adni,h miért nem indul el a PS4 gép.nem az enyém,én nem értek hozzá...
annyit csinál,h villan 1-et kéken,mikor bekapcsolnám...aztán semmi...se kép se hang...thx.üdv. -
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
ldave
félisten
válasz hombre[EU] #207179 üzenetére
Tegnap láttam, nálam tuti vétel, de megvárom a lemezes kiadást, augusztus végén úgyis a Control lesz a főszerepben.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
válasz hombre[EU] #207181 üzenetére
Csend volt róla, főleg amióta az MS-nél van az Inxlie, de szerencsére ezt még úgy látszik kiadják PS4-re is. A Torment idén év elején ment nálam, egész jó PS4 port volt (leszámítva a lassú töltést, de az a PoE engine gyengesége), remélem ezzel sem lesz gond.
A Slime draws near! Command?
-
.LnB
titán
válasz Kendek #207187 üzenetére
Azóta linkeltem a psprices.com-ot is. Ott jelzi. Azt szoktam nézni, nem is figyeltem akkor, hogy a store oldal nem is akciónak jelzi.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
penge111
addikt
Na, ma vègére értem a The Surge című játéknak. Szerintem elég kellemes játék. Szép scifi környezetben játszódik, nekem tetszett a sztori is. Nem olyan mint a Ds sorozat loréja, de legalább könnyen megérthető, nem tárgyakból kell kibogarászni. Itt is sokszor fogunk meghalni, de lényegesen könnyebb mint az ismertebb souls játékok. Tetszett az, hogy lehetet drónunk, az implantátumok. Jók a fegyverek, a páncélok is. Sokkal könnyebb a seteket megszerezni, jól néznek ki a kivégző mozdulatok. Sajnos kevés boss van az alap játékban, viszonylag könnyen le is győzhetőek. Ami nem nyerte el a tetszésemet, az az egyes pályák kialakítása volt. Sokszor bolyongtam, mert nem tudtam merre juthatok tovább. Zene kevés van, a játék atmoszférája jó. Összeségében egy 7/10-es játék nálam. Azt írták rövid, nekem 35 óra volt, de én minden audifájlt próbáltam felkutatni a sztori miatt, mindent igyekeztem felfedezni, nem csak végigrohanni rajta. Illetve picit farmoltam is, hogy a végére a lehetséges legjobb setet maxra tudjam fejlrszteni, a fegyverekkel együtt.
Más a Surge alatt fedeztem fel, hogy a joy kezd mrghalni, 6 hónap után. A bal analóg mintha önálló életet élne, a kari szép lassan mozog előre, ha nem nyulok a joyhoz. Reggel bekapcsolva a menuben is automatán felfele lépked. Kicsit erősebben megnyomkodtam, és körözgettem a bal analógal így megszűnt az anomália. Meg fog halni a joy, mit lehet ezzel kezdeni ha előjön megint, volt ilyen valakinek már?
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest