-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz 30z.Samu #204948 üzenetére
Körbenézek, ha úgy van majd mehetünk pár meccset egymás ellen (: Kakarot tetszik be kéne szereznem pár másik karakterrel együtt.. Amik alapból lockolva vannak a játékban, azokat a sztori mode-ban lehet unlockolni, vagy azokat is meg kell venni kp?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
.LnB
titán
válasz S e t h #204954 üzenetére
A fele szerintem nekem menne. Mármint ha nekiállnék az Origins-nek, akkor csak befejezném. Hogy ha írok róla véleményt akkor ne az a vád érjen, hogy "persze mert végig se játszottad".
Mondjuk most megnéztem, a hltb szerint csak 30 óra a sztori. Szóval nagyon max csak 50h lenne az. Az meg csak a negyede.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
Én a black flag-ig játszottam az AC sorozattal, utána abbahagytam, nagyon nem mozgatott. Most ha neki akar állni az ember a két új játék közül melyiket ajánlanátok Origins vagy Odyssey?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
30z.Samu
félisten
válasz Tyler Durden #204952 üzenetére
Én az új játékra gondoltam, ami Kakarot néven fog jönni. Igen, a karaktereket sajnos pénzért lehet unlock-olni, kivéve hármat. Android 21-et a story végigjátszásával tudod feloldani, SSJ Blue Goku és SSJ Blue Vegeta pedig 500e Zeni. Persze, öklözhetünk majd a későbbiekben, ha gondolod. Nekem is vissza kell rázódni, szerintem vagy négy-öt hónapja nem játszottam vele.
Sic Parvis Magna
-
addikt
válasz 30z.Samu #204957 üzenetére
Hja az rpg style game? Atomvárós részemről, simán instabuy lesz nálam, ha nem baltázzák el (: Most, hogy ennyire beszippantott a game, gondolkozom rajta, hogy a sorozatot is elkezdem nézni megint
-
Deck
titán
válasz Tyler Durden #204956 üzenetére
Nekem az Odyssey sokkal jobban bejött a Görög téma miatt. De kinek ez kinek az. Mindegyik jó
[ Szerkesztve ]
PS5
-
30z.Samu
félisten
válasz Tyler Durden #204958 üzenetére
Őszintén szólva nekem annyira nem jön be a Xenoverse sem, de a Kakarot valahogy böki a csőröm. Vicces, de én is azon filóztam, hogy megint végigseggelem a Kai-t meg a Super-t.
Sic Parvis Magna
-
S e t h
nagyúr
válasz Tyler Durden #204956 üzenetére
Nézzél YouTube videókat, hátha segítenek.
Én sorrendben játszanám, mindegyiknek megvannak az előnyei, hátrányai.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
addikt
válasz S e t h #204961 üzenetére
Videókat néztem már mindkettőről, azok alapján nálam az Odyssey lenne a befutó. Köv leárazásnál asszem teszek vele egy próbát.
30z.Samu: Xeno nekem se jön be, de szerintem nem lehet egy lapon emlegetni a kettőt. Ez most érzésem szerint odab@sz majd
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz RangerFox #204953 üzenetére
Ez is igaz, nyilván nekem megszépíti az idő már ezeket az emlékeket.
Nekem az új vonalból az Origins sokkal jobban tetszett, de ehhez sokat tesz az is, hogy sokkal jobban lehetett érezni rajta a ráfordított időt, és szebb is volt (PC-n játszottam mindkettővel)
Az Odyssey-t nagyon RPG-re akarták csinálni, csak annak elég sovánka lett, AC-nek meg megint csak nem mondanám, mert a lopakodós történet eléggé háttérbe lett szorítva, el lett nagyolva.Persze ez szubjektív, sokan vannak, akiknek nagyon tetszik, és 2-300 órákat pakoltak bele.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
30z.Samu
félisten
válasz Tyler Durden #204962 üzenetére
Jaja, böki a csőrömet nekem is rendesen, pláne amióta közzétették a képeket a játékból. Te jó ég...nosztalgia faktor is ON
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
E3 kinek mennyire jött be? Doom-ot várja valaki? Esetleg mást? Platformtól függetlenül persze, mert a Sony ott sem volt sajnos. Nekem momentán a Doom, Gears 5, Halo, Cyberpunk, Zelda, Luigi's Mansion 3 várós, de nagyon.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
penge111
addikt
válasz saelin #204864 üzenetére
100%, hogy nem veszek Ps5-öt első körben. Az is igaz nekem nagy előnyöm van veled szemben, mivel csak picit több mint egy éve van Ps4 konzolom. Kb 2 évre elegendő játékom van/lesz. Mivel szinte mindig voltak kezdeti nehézségek, én inkább megvárok egy ránc felvarrott Ps5 generációt. Pedig a visszafelé kompatibilitás nagyon megmozgatta a pénztárcámat, de kezdeti konzolok Ps3, Ps4 esetén hangosak voltak, sokat fogyasztottak, dagadtak voltak , és elég kevés ex cím jelent meg rájuk az első évben...
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
.LnB
titán
válasz penge111 #204967 üzenetére
Azon is gondolkozzál el, hogy ha teljes visszafele kompatibilitás lesz, akkor csak bukni fogsz az eladott PS4 árán, ha nem lépsz időben.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
30z.Samu
félisten
válasz F_Peter #204968 üzenetére
Mondjuk hogy őszinte legyek a Beteshda rém gyenge volt az E3-on szerintem. Amin kiakadtam, hogy Commander Keen mobil játék lett. Pedig az elején kezdtem örülni, hogy na lesz új Commander Keen és lehet majd csapatni. Jött a csalódás, pláne hogy mobilon is gyalázat a játék szerintem. MS show-ja tetszett, kíváncsi lettem volna a Sony-ra is, de Ők majd csinálnak maguknak show-t.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
addikt
Én ezt belekalkuláltam, de inkább bukok a mostani prómon, minthogy vegyek egy első generációs gépet a maga gyermekbetegségeivel. Ps3-nál szerencsém volt, mert vmelyik konzolboltban a régit beszámították és így jutányos áron jutottam az újhoz, PS5 esetében nem hiszem, hogy ez bekövetkezhetne.. Szal +1 a ráncfelvarrot ps5 mellet /illetve ugyanabban a cipőben járok, mint Penge, csak 1 éve van PS4-em, szal van mivel játszani még/
-
F_Peter
őstag
válasz 30z.Samu #204970 üzenetére
Ms elsőre csalódás volt, a show jó volt, de tartalmilag nem. Aztán rá egy hétre újra néztem és arra jutottam hogy nem volt rossz.
Nekem Ninja Theory volt nagyon nagy csalódás. Valszeg belenézek majd a játekukba, de nagyon nem ezt vártam tőlük. Tudom hogy ha nem az Ms alatt lennének, akkor is ezt hozzák, de akkor biztos bele sem néznék ebbe az újba (mivel nem lenne GP-s.) -
.LnB
titán
válasz Tyler Durden #204971 üzenetére
Nekem is csak kicsivel több mint egy éve van. De hétvégén itt téma volt, hogy egyik első szériás PS-sel sem volt gond a múltban. És egyébként is van egy olyan teória, hogy az első szériákban még "van anyag" és az újabb kiadásokból spórolják ki a dolgokat költségcsökkentés céljából. Igaz, erre bizonyíték nincs.
Én inkább hajlok a fele, hogy korán fogok venni, az a baj csak, hogy tuti lesz "slim" verzió is idővel. De addig nem várnék.
-
30z.Samu
félisten
válasz F_Peter #204972 üzenetére
Ja meg, aminek nagyon örültem az a GamePass érkezése PC-re.
(#204973) .LnB: Nálam attól függ mennyi játék lesz még ebben a genben, amivel még szerernék játszani. Ha úgy van, akkor nincs kizárva, hogy a Slim-et megvárom. Persze ha a szemetek előrukkolnak egy GoW-al vagy egy UC-vel, akkor elkezd viszketni a tenyerem...
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #204975 üzenetére
Az érdekes forgatókönyv lenne, hogy a PS5 megjelenése után nem jelenik meg semmi komoly játék rá, amíg ki nem adják belőle a "slim" verziót.
-
30z.Samu
félisten
Nem azt írtam, hogy nem jelenne meg semmi, megjelenhet aközben bármi más igazából. Spider Man 2, HZD 2, Days Gone 2 (bár erre van a legkisebb esély szerintem), stb. Aztán a gen közepe felé jöhetnek a PS4 címek "Remastered" kiadásai. Mondjuk mivel ugye lesz BC, így elég lenne egy patch azokhoz.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
-
Carlos Padre
veterán
Az Origins egy vízválasztó, a korábbi AC játékokba mindig beleuntam kurva gyorsan, de ez határozottan jó. Persze akinek bejöttek a korábbi részek azoknak meg az Origins nem tetszik, de a lényeg, hogy az egyik után nem lehet megítélni a másikat, mert tényleg nagyon különböznek. Szóval legalább két játékot ki kellene játszanod
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
.LnB
titán
válasz RangerFox #204983 üzenetére
Plusz akinek kimaradt ez a generáció?!
Mondom vennék! ÉN vennék. Na már..
Amúgy meg az azért még nem fix, hogy jobban fogja futtatni a visszafelebiliket. Ez inkább remény, mint tény.
(#204984) 30z.Samu
Nyilván nem kell félnünk. Meglepő, ámbár cseppet sem mulatságos fordulat lenne a Sony-tól.
[ Szerkesztve ]
-
-
Carlos Padre
veterán
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #204991 üzenetére
Ez jogos érv.
-
NyMRooD
őstag
válasz stilo18 #204989 üzenetére
Jövőre szerintem sem valószínű, de attól, hogy most vesznek fel embereket, nem jelenti azt, hogy 400 ember egy éve a semmiért kapja a fizetést, biztos voltak a GoW kiadása utána szabadságolások, de fix, hogy már 1 éve dolgoznak vagy a folytatáson vagy valami másik játékon. Ha folytatás jön az gyorsan meglehet, mert sok mindent újra feltudnak majd használni, viszont az tényleg nem 1-2 év lesz.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
ldave
félisten
Observation: lassan a végére érek. Lényegében ez egy sétaszimulátor, csak a szokásosnál picivel több játékelemmel. Horror elemek egyáltalán nincsenek, nem az ijesztegetésre épül, inkább egy enyhe thriller hangulat, ami jellemzi. A játék fejtörői főleg kódkeresésből, feljegyzések összepárosításáról szólnak, minimális nyelvtudás emiatt ajánlott (pl
). Szóval aki kedveli a scifi thrillert, de nem vágyik akciójátékra, annak ajánlom. Hosszabb is, mint a műfaj átlag 2-3 órás játékideje.hogy megértsük egy pin kódra való utalást A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...