- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
-
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
.LnB
titán
válasz Woodslave #190951 üzenetére
Egyébként a souls játékok jó példák. De viszont nem is ilyen skippelés miatt volt fura nekem.
Amúgy van amikor unok egy játékot, mint a CODWW2 single-t is untam. Pár óra alatt letoltam: így bunnyztam végig a játékot. (A videót nem én csináltam, de így nyomtam. Ilyenkor örül az ember, hogy mélyen ez még mindig a Quake 3 motorja. )[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Woodslave
félisten
világos. Én is
Akkor ha már souls akkor lassan végére érek a ng+ -nak topicjában is írtam, ha ilyen lenne az alap akkor lehet többen szeretnék. Még annyi ötlet hogy halál esetén megmarad a soul nem éled fel akit megöltél és bonfire-nél lehet menteni minden levert elleség után Darksouls 2019
Viccet félretéve mi legyen majd a következő? A 2 szokott nagyon olcsó lenni storen. Az 1 nem annyira bár akciós most de lemezes ha van használt az olcsóbb. Nioh? Sekiroval várok amíg van játékom nem költök el ennyit.
De valszeg most már tényleg god of war vagy spiderman...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
.LnB
titán
válasz Woodslave #190956 üzenetére
Persze, nyomd a Nioh-t, ha már a The Witcher 3-at nem veszed meg, mert túl sok időre lekötne. Mert a Nioh az egy ilyen rövid játék.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
markknight
veterán
Most látom, hogy a DMC-hoz lehet venni orbokat a ps store-ból. Hová jutottunk manapság lol
-
Deck
titán
-
Szerintetek lehet a pad hibája, h akadozik a parti hang (főleg az én hangom mások fele) és állandóan szétkapcsolódik a géptől? Ilyenkor ps gomb, visszakapcsol és pár perc múlva megint szét. Ha egyedül játszom (nem vagyok partiban, nincs chat) akkor tök jó egyébként.
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #190964 üzenetére
Írd már le az elmúlt 10-15 játékot ami miatt nem kezdted el a Witcher 3-at. Érdekel, hogy mi volt neked fontosabb.
-
30z.Samu
félisten
Nem biztos, hogy mindenre fogok emlékezni. Kb úgy fogom szerintem leírni ahogy eszembe jut.
-Legend of Zelda - Ocarina of Time
-God of War
-Uncharted széria (mondjuk ez már kapásból 5 game )
-Last of Us
-Resident Evil 2 Remake
-Super Mario Deluxe
-LA Noire
-Super Mario OdysseyHirtelen ennyi jutott eszembe. Meg voltak, amiket elkezdtem, de nem igen kerültek elindításra azóta + kis multizás. Jelenleg Switch-en tolom a Zelda Breath of the Wild-ot. Ja és tegnap rendeltem elő a Sekiro-t, ami nem biztos hogy jó ötlet volt, most így visszagondolva. Mármint maga a játék érdekel csak így is van, amit még el se indítottam megvétel óta, lásd Witcher.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz ldave #190971 üzenetére
De én megvettem már bő egy éve és ott pihen a könyvtáramban azóta is. Mindig jött valami más... Viccen kívül lehet tényleg offolni kéne a Sekiro előrendelést, mert a story játékokkal le vagyok maradva, mint a borravaló. Mondjuk bátyám biztos tolná, amíg én faragom a lemaradást, csak attól félek kettétöri a lemezt, mire eljutnék odáig.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
sutyesz96
őstag
Használ valaki [ilyen] fülest ps-hez, vagy úgy en’block? Van tapasztalata vele valakinek?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
headhunter86
senior tag
válasz ldave #190971 üzenetére
Ha már Witcher 3...
Creating Cyberpunk 2077
Geralt szinkronhangja a narrátorSzégyellheti mindenki magát aki nem játszott még a Witcher 3-mal
-
törölt tag
válasz headhunter86 #190975 üzenetére
Jászottam a Witcher 3 al kb 6 órát toltam bele annó pc-n de "hamar " rájöttem,hogy nem nekem valók az ilyen varázslós kardozós izék
Jah és egyáltalán nem szégyenlem magam hiszen nem egyforma az érdeklődési körünk
Lásd Metro én imádom viszont ellenben sokan meg fújjoznak rá...[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Ha lesz kis időm a sok más játék mellett, akkor szégyellem majd magam pár percig
A Slime draws near! Command?
-
Nagyon-nagyon szégyellem magam. Többször nekiugrottam a Witchernek, de az első rész végére sem értem. Nem az én világom. A ThroneBreaker viszont kifejezetten tetszett.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
hhenry
őstag
Van rajtam kívül valaki akinek a red dead a fiókban pihen és nem nagyon volt még gépközelben
-
BoneDragon
veterán
-
headhunter86
senior tag
válasz Xaels #190983 üzenetére
Poénnak írtam. De páran túl komolyan vették.
Amúgy Witcher 1 az nem a Witcher 3. Witcher 1 engem se tudna beszippantani. A 3 teljesen más tészta.Anno a Fallout 3-mal voltam így. Mindenki írta milyen jó. Játszottam vele két órát és kukáztam, hogy ez nem nekem való.
Aztán rá egy évre valahogy előkerült megint, majd nem tudtam letenni. Pedig első próbálkozásra meg voltam róla győződve, hogy ez nem nekem való.[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
Tudtok mondani pár játékot ami írja a story százalékát?
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #190970 üzenetére
Teljesen korrekt lista. Sokkal rosszabbra számítottam bevallom.
(#190973) Woodslave Goty-t kell venni. Itt a DLC-k olyan értéküek, hogy más kiadók már külön játéknak adnák ki. Annyira tartalmasak. Gondolok itt az Ubifosra elsősorban.
(#190980) sp8787 Ha a titanfall-os crouch slideing-ra gondolsz, akkor igen. Azt is úgy toltam, ezért is imádtam a TF2 movementjét.
(#190985) BoneDragon
-
törölt tag
válasz hhenry #190988 üzenetére
Jéé prémium tag vagy és válaszoltál
Jó az RDR 2 nagyon érdekesek a küldik is.
Viszont a sok lovaglás már az agyamra ment ezért pihen ca~ 1,5 hónapja .
De elő fogom venni azt tuti mert túl érdekes ahhoz ,hogy kitolatlanul elhagyja a lakást vagy így vagy úgy.
Mondjuk nem fiókban hanem polcon lazít a game ... -
.LnB
titán
válasz #58978304 #190996 üzenetére
Tegnap is téma volt láttam ez a lovaglás...
Ne is mondjátok, nekem meg a tököm tele a Gran Turismo Sport-tal, annyit kell benne vezetni.. fszomé nincs fast travel a verseny végére?![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS4 --- 1Tbyte SSD (Samsung 860 EVO!) --- 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- DualShock 4 BlueCamo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest