- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bagyulajuve #190048 üzenetére
[How to license Pro Evolution Soccer 2019 fully on PlayStation 4]
[PES 2019: Here’s how to get all the official teams and licences]
[How To Install Option Files in PES 2019 On PS4]
és még hasonló megoldásokat próbálgathatsz[ Szerkesztve ]
-
LeventeV
senior tag
Írj a supportnak. Mondd azt, hogy láttad a reklám videóban, hogy írja, hogy Seria A (a Store-beli videóban 1:24-nél), amiből te azt gondoltad, hogy benne lesz a Juventus a játékban, de kiderült, hogy félrevezető volt a játék leírása és a reklám.
Minél előbb szólsz, annál nagyobb esélyed van, hogy jóváírják az accountodon a pénzt.[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
törölt tag
válasz marilllyo #190031 üzenetére
Haha itt van a plocon
Lőnék róla képet is de egy fórumtárs biztos megölne érte
(Pedig kapcsolódik a Playstationhoz mivel ex és te is csak bedobtad témának )
Ma Resistance 2 pörgettem aztán Resistance 3 jön majd a Killzone ok 2,3
Jöhetnének ezek ps4 re remasztiban biztosan sokan harapnának rá ![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #190004 üzenetére
Hülyeség,
Az Fc5 simán hozza amit kell.
Csak mi már kicsit beleuntunk.
De új gémereknek tuti az a game ,hiszen minden fontosabb játék elem megtalálható abban a játszótérben[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Domaximus #189928 üzenetére
Jajj de várod már a Doom ot hogy "Odapattintson"
Én am. személy szerint a 3 stílusát jobban kedveltem.
Bár a pörgős gunplay sem áll távol tőlem...
Szerinted kapunk valaha egy Doom 3 szerű Doom ot ?
------
Bocsi a tripláért!
Egybefűzném de lejártak az 5 percek.[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
köszi a javaslatokat
Resistencia eterna
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #190057 üzenetére
Természetes ha kérdés érkezik a magyarított játékok kapcsán, ez is jelzi, hogy van rá igény és kereslet. Sokunknak ez pozitív dolog, és hogy a Sony-nak vagy a konzolboltoknak ez mennyire macera azt nem tudom, de itt a topikban szívesen válaszolunk ha valakinek valami nem világos ezzel kapcsolatban.
<-ƘƘ->
-
Scholes9
nagyúr
A Telekomnál nem tudja valaki V2 a VR amit árulnak? Kép alapján igen.
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
S e t h
nagyúr
válasz WhiteWalker #190057 üzenetére
Téged most a kérdések zavarnak vagy a Sony?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Domaximus
tag
válasz #58978304 #190056 üzenetére
Nem volt rossz az a DOOM3, de valahogy a rajongok miatt is tertek vissza a "normal" jatekmenethez, igy egyelore nem latok eselyt egy olyan fajta doomra. Foleg h most az Eternalba akarnak egy univerzumot epiteni. A masik meg h az ID nagyon atment ebbe a badass, vaganykodo jatekmenetbe lasd Rage2, igaz nagyreszt Avalanche kesziti de azert boven meglatszik rajta az ID munkaja.
-
Themes
aktív tag
Üdv. A god of war minden része Magyar feliratos?
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
sp8787
addikt
Ezt igazadibol el se hiszem ,hogy ilyen van!
Ez a legalja!!!Aki ugy nagyjabol ismeri a Destiny-t az tudja ki Gladd.
-
Themes
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
saelin
veterán
válasz BoneDragon #189945 üzenetére
Ráadásul elég csak értő szintre megtanulni. Nekem az egyik barátom most kezdte (pár hónapja) és már egész jól megy neki. Bárki aki belekezd, az használja mellé a Duolingo nevű alkalmazást, mert nagyon jól ki van dolgozva, de van akár webes felületük is. Mindez ingyen!
Azért nem kicsi előnye van az internet világának. Én is a büdös életben nem tanultam angolt iskolában és mégis egy alsó-közép fokon simán megértem. Gyakorlatilag minden nemű tartalmat -kivéve könyveket- már így fogyasztok. Csak annyit bánok, hogy kommunikálni már nehezebben tudok vele, mert nem vagyok ráállva a mondatok összerakására.Szerk:
Bazz, nem igaz, hogy az auto-correct miatt minden hsz-em szerkeszteni kell...[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #190072 üzenetére
Mivel nem jàtszottam a jàtékkal, ezért kérdeztem. Ha jól értettem valamelyik lootnak magasabb volt a drop rate-je mint azt az EA meg Bioware elképzelte, és ezt ő ugye stream-elte. Erre kapta a ban-t, mert hogy exploit kihasznàlàsànak minősült.
Ha tévedek akkor bocsesz.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
saelin
veterán
válasz sp8787 #190066 üzenetére
Én mióta végig vittem a story-t el sem indítottam...
Orrba-szájba crashel, DC, bugos küldetések és a core gameplay is rengeteg betegségtől szenved. Nálam eddig az év csalódása... és még csak március van."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
sp8787
addikt
válasz Carlos Padre #190074 üzenetére
Sztem ha te mint fejleszto beallitasz egy droprate-et az nem glitch. A fejlesztok beaalitottak egy droprate-et ami ugye nem lehet hibas mivel 6 evig foglalkoztak vele tudtak pontosan ,hogy mekkora kell ,hogy legyen.
-
törölt tag
Na ma sajnos lepörgött a Metró
Spoiler:Hát úgy Taknyom -nyálam egybe mert sajnos meghalt a főhős a feleségét megmentve . (Mondjuk én is simán bevállaltam volna)
Szóval megnyugtatok mindenkit aki fujjog a Metro ra hogy szerintem sajnos nem lesz folytatás
Isteni volt az a röpke 30 óra eggyütt töltött idő
Most pedig indulhat a New game egy laza kávé után[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 30z.Samu #190080 üzenetére
Érdemes a sztorihoz,de ha sztem kihagyod és csak utánaolvasol az sem olyan nagy gond.
Főleg annak fényében,hogy az első kettő nagyon csőjáték
így kissè más stílust is képvisel.
Nekem spec az első kettő csak ilyen elmegy kategória volt,különösebb képp nem rajongtam értük.
Viszont ez teljesen más mivel "nyílt világú" ezáltal jóval összetettebb a gameplay,ès borzasztó mód kidolgozott pályaszerkesztéssel operál.
Soha egyetlen egy unalmas percbe nem futottam ellenben rengeteg állkeresésben volt rèszem[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
-
undercover
őstag
Üdv! Valaki tudna segíteni abban, hogy mi a teendő ha nem kaptam meg a platina után járó avatart?
Playstation ?// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Deck
titán
-
F-ECT$
titán
válasz undercover #190087 üzenetére
Írsz a supportnak és vársz Én is épp ezt teszem most.
Dive ever, work never.
-
Domaximus
tag
Ide is felteszem a kérdést, mert AC topik nem igazán aktív:
Valaki elmagyarazna ez a Level Scaling hogy mukodik?
Ha Heavyre allitom akkor azon a szinten lesznek a kuldetesek meg az ellenfelek, amilyen szintu a karakterem? Meg gyengebb lootot kapok?sting2: ha arra gondolsz hogy ilyen lassúcska, igen olyan, de valamivel jobb mint az előző metrokban. Maga a bezoomolás is lassúnak tűnik, meg a fegyóváltás is, sztem.
-
RangerFox
veterán
válasz Domaximus #190094 üzenetére
Igazából ha ráviszed a mutatót, akkor mellette írja, hogy működik. Ha jól emlékszem, akkor a Heavy azt csinálja, hogy minimum a szinteddel egyenlő lesz az ellenségé is, vagy max. 2 szinttel felette lesz. A Medium az azt jelenti, hogy max. 2-vel lehet lentebb az ellenségé is, az easy meg 4 szinttel csökkenti az ellenségét a tiédhez képest. A default meg a beállított nehézséghez igazítja a level scalinget. A Difficulty leveltől függ, hogy milyen lootot dob, alapból az igaz erre, hogy ha magasabb szintű ellent ölsz meg, akkor jobb lootot dob.
Pont az AC-vel kapcsolatban akartam írni, hogy ez az első játék, ahol azt mondom, hogy túl nagy a térkép és túl sok a tennivaló ahhoz, hogy egyhuzamban lekösse a játékost. Úgy érzem, tartanom kell egy kis szünetet, mert nagyon megfeküdte a gyomrom a játék...
-
mttssz
senior tag
válasz RangerFox #190096 üzenetére
Pont tegnap gondolkodtam ezen is hogy tul nagy ez a jatek, 21 ora utan alig van a terkep felfedezve, sztoriban sem haladok annyira mint szeretnem (szeretem a side questeket szoval csinalom, de ez mar sok). Az elso 10 orat nagyon elveztem, de most mar kicsit ellapult.
-
FIREBLADE78
addikt
Kezd tököm kilenni a fülesekkel. Második megy tönkre. Előbb a turtle beach,most az astro a20. Milyet kell venni h egy évet kibírjon? Fél millást? Még garis,de tartok tőle,hogy leráznak a nem garanciális hibával.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Wesder
félisten
válasz RangerFox #190096 üzenetére
A Heavy szinthez igazodik, a normal -2 a light meg -4 szint.
A difficulty meg nincs hatàssal a lootra, csak az enemy élete meg ereje növekszik.
Egyébként a 2. végigjàtszàst 60 óra körül most én is abbahagytam. Kicsit pihentetem egy kis SunsetOD-vel.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
KaitouP
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #190098 üzenetére
Megoldás: HyperX Cloud Alpha. Strapabíró szerkezet, kiváló hangzás (a kategóriájában természetesen) ár/érték kategóriában best choice.
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest