Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Rigormortiis #169442 üzenetére

    Látom ldave már válaszolt. De a Royal Edition tartalmazza a Season Pass-t. És a játék vége teljesen más, játékmenetileg. Ráadásul a sztoriba kerültek be plusz átvezetők is.

    (#169429) Plague666 Nincs mit. :)

    (#169253) szabonorbkk Válaszolt a KonzolVilág, a bundle-ban minden esetben alap változata van a RDR2-nek.
    (#169445) szabonorbkk Arról nincs infóm, de azt tartalmaznia kellene elvileg. Hisz előrendeljük végülis a játékot, csak konzollal együtt.

    (#169430) wesder Bűnös vagy hát, te kettős ügynök! :)

    (#169472) Edem05 Ennyire ne legyél elkeseredett, hogy már COD vásárláson gondolCODol. :D

    (#169475) b. Csak finoman csinálom ott, annyi cod-os ork között vigyázni kell, Frodó se rohant csak úgy át Mordor-on, mert tudta hogy az orkok jól megb*... a száját ha nem vigyáz. :D
    Egyébként meg ki tudja? Most, hogy konzolos lettem, amit sose tudtam volna elképzelni magamról, ezek után lehet, hogy még fogunk mi egyutt BOVonalCODozni... Én már semmit se merek kijelenteni. :D És amúgy is a WW2 SP része jó volt.
    Tegnap így is betalált facebook-on a Sony COD reklám kommentje alatt, egy itteni fórumozó társunk, hogy én mindenhol ott vagyok és idézem: "mindenhol tolom az értelmetlen, üres rizsát?!" :D

    (#169493) Carvus Remélem tudod, hogy mi a véleményem a Mafia 3-ról, mert nincs kedvem megint leírni. :)
    Úgy tudom megmarad minden. Én is tervezem az új GoW újra beszerzését.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák