Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NyMRooD

    őstag

    válasz marilllyo #167091 üzenetére

    és (#167092) Carlos Padre Pont erről beszélek, hogy az elején elhúzhat az Ms, ha Sony-nál nem lesz bc, persze ha így ontja a Sony az ex címeket akkor majd behozhatja azt a hátrányt, de ez akkor sem lenne jó nekik.
    3-4 példa vásárló akikből szerintem sok lesz:
    1. Ps4 tulaj aki az ex címek miatt vette a ps4-et és majdnem mindet végig is játszotta, induláskor megnézi, hogy mik lesznek az új ps konzolon és megnézi, hogy mik lesznek az új x-en, egyformán érdekli mind a 2 oldal, na ő valszeg megveszi majd az új x-et (persze ő később majd valszeg vesz egy ps-t is az x helyett/mellé, de csak később) mert semmi nincs ami a Sonyhoz kötné az új X meg a backlog pótlására is jó, vagy aközött a nagyon kevés xone exkluzív között talál olyat ami leköti 1-1 új cím között.
    2. Ugyan olyan Ps4 tulaj, de nem érdekli az X oldal, ő nem fogja megvenni az új ps-t mert a régin is van még mivel játszania, az újnak meg add egy kis időt, hogy legyen mivel.
    3. Az Új konzolos aki a pár új nyitó cím mellett (amik nagyrészt fedik egymást a két oldalon) szeretne játszani a korábbi gen címeivel is (amire válasz a remaster de azokhoz is idő kell), na ő is az x-et választja.
    4. Xone tulaj, na ő az aki marad majd Ms-nél, mert oda kötik a játékai és ráadásul több év után megint ellesz látva rendes mennyiségű ex címmel, de neki megéri majd váltania, mert a régi játékaival is játszhat majd.

    De mondom ezt én az elején látom döntő érvnek, hogy utána, hogy alakul abban tényleg nem lesz túl nagy szerepe a bc-nek.

    +1 mivel kb olyan nehéz lesz a ps4 játékok futásra bírása a ps5-ön mint a sima ps4-es játékok-é ps4 pro-n nincs oka a Sonynak, hogy ne lépje meg.

    PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák