-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz eeXaa #160397 üzenetére
>inkább kivárom azt a max. 2 évet és az ára fedezi is majd amivel az 5 többe kerül majd
Istenbizony 1 kávé már bennem van, de nekem ehhez így is nagyon korán van. Meg meleg is van odakint, úgy tudom.
/ha valaki megoldotta a képletet, küldje már el nekem a maistanultamvalamit@azidovelemvan.com -ra. Köszi!
-
FIREBLADE78
addikt
Ha már ps vétel téma. Melyik prot érdemes megvenni? Anno volt róla szó,hogy hangos vkinek.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
NyMRooD
őstag
Nem nincs veled, mert így 2 évig nem játszol egy játékkal sem (legalább is ps4-es játékkal nem), aztán meg ha a Sony úgy dönt, hogy ps5 nem fogja támogatni a ps4 játékait akkor kimarad egy teljes generáció felhozatala. Persze ha nem hobbid a játék akkor igazad van, de abban az esetben nem biztos, hogy szükséged van konzolra (Ha egy félév max egy év lenne ps5 megjelenéséig akkor talán igazad lenne, de még lehet akkor sem mert a legelső reviziót érdemes megvárni majd abból is).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
eeXaa
addikt
válasz ProEvoFan #160400 üzenetére
...kizárt a 3 év... legkésőbb 20-ban kint lesz... amúgy hozzáteszem van min játszanom.... tehát nem egy régi generációs konzolról történő váltásról beszélek.... kb 10 exkluzív cím van eddig amivel játszanék, de nem sürgős... úgyis csak egyre olcsóbbak lesznek... ezt tettem amúgy a ps3 al is.... kb. 3 éve vettem bagóért egy csomó játékkal....
[ Szerkesztve ]
-
lazioforever
tag
Szerintem meg pont most éri meg Ps4-et venni. Most van a csúcson a generáció, elképesztő minőségű játékok jönnek folyamatosan.
Eddig minden generációnak kellett 1-2 év, mire úgymond "felvette a tempót", és véglegesen leváltotta az előzőt. Ez szerintem a Ps5-nél se lesz másképp. Szóval ha akarsz várni még 3 évet, hát .... te tudod. És azt se vedd biztosra, hogy a mostani címekkel tudsz majd játszani Ps5-ön. Nem olyan biztos az a visszafelé kompatibilitás. Szóval ha van minimum 3-4 olyan játék, amit mindenképp szeretnél végigtolni, ne várj az 5-re. -
-FLY->
őstag
válasz FIREBLADE78 #160406 üzenetére
Ha újonnan veszed, legnagyobb eséllyel CUH-7116B kapsz.
-
NyMRooD
őstag
-
hyggelig
senior tag
válasz lazioforever #160410 üzenetére
Később is lehet játszani a mostani címekkel.
Sajnos sokan elfelejtik itt azt, hogy akár egy tízéves játék is lehet új valakinek majd
A páromnak csak egy xbox 360-a van, fillérekért veszi rá a játékokat és köszi, nagyon megfelel neki ez is.
(meg a majd félmilliós PC ) -
senior tag
Sziasztok!
Nem teljes mértékben ideillő téma talán.. de azért hátha tudok rá biztos választ.
Adva van egy PS4 Pro otthon, és jövőhéten tervezem megvenni a Ready Player One 4K HDR BluRay változatot.
Azt lefogja tudni nekem játszani a PS4?Köszönöm!
MZ -
Gery9112
őstag
válasz hyggelig #160414 üzenetére
Totál nem értelek. Hogy lehet élvezni olyan játékokat előző generációs konzolon mint a Red Dead Redemption, Bioshock, Gears of War, Alan Wake stb. stb.
Csakis szánalommal és megvetéssel tudok tekinteni az ilyen gondolkodásmódra.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
kriszpontaz
veterán
válasz mZoleee #160415 üzenetére
Szerintem nem fogja.
Mindegy hogy Pro vagy Slim.
Max az Xbox One S/X kezeli.
A Ps4-be nem került UHD BD olvasó.
Ps4 pro próbálkozás videó.[ Szerkesztve ]
-
válasz tuki2200 #160409 üzenetére
Ez a remastered érdekes téma. Egy GOW-ot hova remastereljenek? Vagy egy HZD-t? Szerintem felesleges években előre tervezni a bizonytalanba. Senki nem tud még semmi konkrétumot az utóddal kapcsolatban, minden csak találgatás. Még az sem 100, hogy hardveresen erősebb cucc lesz, mert mi van ha elmegy a stream felé az egész piac?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz mZoleee #160420 üzenetére
PS4 nem kezeli UHD lemezeket. Hogy miert? Senki nem tudja. (Nyilvan persze azert hogy vedd meg a Sony sajat BD lejatszojat jo penzert, de ez csak talalgatas.)
Ez hardveres hiany, tehat szoftver frissitessel sem lehet ezen kesobb valtoztatni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
lazioforever
tag
Nekem ezt nem kell mondanod.
Én december közepén váltottam Ps2-ről 4-re, mert akkor jött el az az idő, hogy kifogytak azok Ps2 a címek, amiket végig akartam játszani. Szóval tavaly év végén én még bőven játszottam pl a 2005-ben kiadott Gun-al (sőt, azóta is előveszem egyszer-egyszer, western hangulat utáni hiányomat enyhítendő - de várom már a RDR2-t ).
Amúgy nekem se kerül sokba a játék hozzá, jellemzően 3-4 éves címek vannak a listámon, van mit behoznom. a Remasterekkel kezdtem a sort. Ezért is maradt ki a Ps3, amik ott kifejezetten érdekeltek, megjelentek Ps4-re is. -
-FLY->
őstag
válasz FIREBLADE78 #160417 üzenetére
Ez a legfrissebb jelenleg, nekem ez van. Nem tartom hangosnak, de ez szubjektív.
-
30z.Samu
félisten
-
törölt tag
Szerintem az is teljesen jó, ha valaki nyugdíjas éveiben kezd bele. Ott lesz előtte fél évszázadnyi termés fillérekért!
Ettől már csak abban van nagyobb profit, ha egyáltalán nem kezd bele. Így megspórolja az összes generációváltás többletköltségét, játékait és minden egyebet VISSZAMENŐLEG! Elég csak a lehetőségére gondolni, és szinte idáig hallani, ahogy híznak a bankszámlák Meg ahogy nő a fű. Mármint ha jól számolok, de ezt most tanultam reggel, még nem megy teljesen jól nekem sem, bele kell tanulnom[ Szerkesztve ]
-
kopogo
tag
válasz FIREBLADE78 #160406 üzenetére
ps pro hangos de nem folyamatosan csak a játéktól függ
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
válasz lazioforever #160431 üzenetére
Nem feltétlenül az. Ha megnézi a játékokat pl, hogy mi az ami érdekli, akkor adott esetben eladhatja azt amin jelenleg játszik/spórolhat másikra vagy átcsoportosíthat az idejéből. De van, amikor nem éri meg a váltás. Én hónapokat agyaltam azon, hogy kell-e második konzol. Most kettő van, és meglepő, de egyszerre csak egyen játszok. Napi 1 óra jut rá, hétvégén kicsit több. Így utólag tök felesleges a két konzol, egymás elől veszi el az időt. Mind a két oldalon van olyan exkluzív, ami nagyon tetszik, de olyan nincs, ami nélkül ne tudnék meglenni, max hiányozna.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
eeXaa
addikt
válasz lazioforever #160431 üzenetére
...időm is van meg pénzem is.... pont ezért csábítgat a dolog.... viszont eszem is van, ezért várok míg bejelentik az 5-t... akkor úgyis kiderül hogy lessz e viszakomp.... ez a bejelentés pedig vagy jövő év elején, vagy 20 év elején megtörténik.
-
-
törölt tag
válasz mike1334 #160430 üzenetére
Nincs ekézés. Szerintem ez a helyes döntés. Aki a generáció végén sem tudja eldönteni, hogy az egyik legsikeresebb konzolba beleugorjon-e, annak egy tanács adható: ne! Azon egyszerű oknál fogva, hogy az egész rohadtul nem érdekli. Hogy az ezeken való lamentálást az unalom szüli-e, vagy csak ezek ilyen wannabe divatfellángolások azt nem tudni, de a végeredmény szempontjából mindegy. Szal ekézés itt nincs. Pusztán az érvelésen szórakozom elég jól, de az meg már csak nem baj!
-
Deck
titán
Van értelme a GOW 4 New Game Plus-nak ha a Give me a God of War nehézségen már megcsináltam? Mert, szerintem az biztos nehezebb mint ez az új ami jön.
PS5
-
mike1334
veterán
válasz #20844032 #160438 üzenetére
Az érvelés se rossz feltétlenül, max más, mint a Tiéd. Ha van mivel játszania, és pár év múlva megkapja ezeket a játékokat meg az újakat is egy konzollal, akkor tényleg potya megvenni ezt. Én az elsőt azért vettem, mert nem volt semmi amin játszani tudtam volna, így nem volt alternatíva. A második kicsit érdekesebb módon került hozzám, de ha nem jött volna az a lehetőség, akkor nem veszek. Új generáció valószínűleg kimarad jó pár évig, mert a következő konzolom egy Switch szerű megoldás lesz, 1-2 év múlva az élethelyzetem valószínűleg megkívánja majd a mobil megoldást. Csak azért nem kell mindent megvenni, mert megteheti valaki.
-
-
mike1334
veterán
válasz danielgalaxy #160443 üzenetére
Nem áll meg az élet, de ha ugyanazzal és még többel tudsz jobb minőségben játszani, akkor miért ne? De ez sztem full szubjektív dolog, mindenki máshogy gondolkozik, kár ezen vitatkozni.
-
törölt tag
válasz mike1334 #160441 üzenetére
Te el szoktad olvasni, amire válaszolsz? Kéne. Nem butaság. Mielőtt rányomtál a válaszra, az első két mondatot elég lett volna. Azt meg pláne nem értem hogy lehet más az érvelése mint az enyém, ha én nem érveltem (nem is tudnék, hisz szerintem is jól döntött).
De szerintem ha még kétszer leírod ezt a vanmiveljátszania dolgot, előbb-utóbb talán te magad is megérted a helyzet abszurditását, amelyben valakinek van mivel elütnie az időt, mégis azon gondolkozik, hogy valami mással üsse el. Ezt így harmadikra sem várom el, de talán ma még eljutunk eddig -
danielgalaxy
aktív tag
válasz mike1334 #160444 üzenetére
Abban mondjuk igaza van, hogy a várakozás még nem ártott senkinek. Én is ez év elején ugrottam csak bele a konzolvásárlásba, de ezzel kapcsolatban csak a személyes gondolatom tudom leírni, ami pár nappal a vásárlás után fogalmazódott meg bennem: "Mi a viharnak vártam vele eddig? Ez kurv@ jó!"
-
mike1334
veterán
válasz #20844032 #160445 üzenetére
Pusztán az érvelésen szórakozom elég jól, de az meg már csak nem baj!
Ebből gondoltam, hogy a Te érvelésed más, mit az övé, de akkor biztosan tévedtem, esedezem a bocsánatodért....
Amúgy meg nekem is volt mivel elütni az időt, de kíváncsi voltam. Aztán kiderült, hogy kb tényleg mindegy melyiket veszed, na bumm..amúgy Neked nincs elég játékod Ps4-re? Akkor miért van Xboxod is? ja, hogy ha Te gondolkozol el rajta, hogy kellene másik konzol is, az nem abszurd, csak ha más... Ne válaszolj, nem kell, Te vagy a Jani minden topikban, csak az a helyes gondolkodás, amit Te írsz, mindenki más meg hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Spider-Man 2 PS5
- Last of us 2 collectors
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest