-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Van esetleg valakinek tapasztalata 5.1-es DAC-al? Hosszú évek óta győzködöm magam a PS4 vásárlásról, de a problémám, hogy egy 16 éves régi Genius Home theater hangrendszerem van, ami analóg. A PC-re ez van rákötve és imádom. Játékok és filmek is erről szólnak. A gáz az, hogy ha rászánnám magam egy használt PS4 beszerzésére végre, akkor vagy egy ilyen DAC kellene vagy pedig egy vezeték nélküli headset. De abból is olvasom, hogy nem mindegy melyiket veszi az ember. A sima sztereó 20-as körül van, a 7.1 meg majdnem 50k. Persze az ideális az lenne, ha rá lenne kötve a hangfalra és lenne még egy 7.1-es fejhallgató is, de akkor az konkrétan majdnem 70.000 pénz még a gépen felül, ha jól számolom.
-
undercover
őstag
Gran Turismo mikrotranzakció nem olyan vészes. Csak az olcsóbb kocsikat veheted meg ami 1 vagy 2 millió kreditbe kerül azt nem szóval a kihivás megmarad.
Playstation ?// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Helmoras
őstag
Hát eljutottam a Nioh-hoz a játékok sorában.... Végem van ez valami brutál király játék, eddig a Bloodborne hoz volt szerencsém ami ilyesmi, de ez sokkal jobb lesz, sajnos most sok idő nem volt csak pár órát toltam... kár volt, mert hiányozni fog rohadtul
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz undercover #159702 üzenetére
Főleg ha becsülettel kifarmolod a lvl50et.Ott dől a lé rendesen.
-
Helmoras
őstag
válasz Scholes9 #159706 üzenetére
El ne kezd , végem van hogy most kb. másfél hétig nem tudok majd odaülni, nagyon szeretem a Bloodbornet, de ez egy teljesen más szint...
Ráadásul elkezdtem a Horizont, másodjára... most tuti megint félre rakom
Viszont ilyen meló utáni agyatlan hentelősnek megvettem ezt a Diablo like játékot a Vikings Wolves of Midgardot, egész jó aki szereti az ilyen gearelős csapkodást...
-
Nayrobi
őstag
válasz james001 #159700 üzenetére
De miért probléma? Semmilyen előnnyel nem jár a többi játékosra nézve, multiban ott a bop, singleben meg ha valakinek nincs kedve creditet farmolni, de hajlandó fizetni, akkor hajrá. Amíg sorra jönnek az ingyen dlck és 4 rugó az alapjáték, addig én el tudom nézni a polyphonynak hogy ráhajtanak a plusz lóvéra.
-
Lacko66
tag
Csináltam usb-re teljes mentést az összes játékomról az Alkalmazás mentett adatainak kezelése útvonalról. A kérdés az lenne, hogy ha most például törölnék egy játékot de később folytatni szeretném akkor a sok CUSAXXXX mappa közül hogyan lehet kideríteni, hogy melyik az a játék amelyik kell nekem ?
Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Scholes9
nagyúr
válasz Helmoras #159708 üzenetére
Annyiszor kibírtam, hogy nem vettem meg, amikor akciós volt, hogy most érzem nem fogom már Nálam a Bloodborne az etalon, lehet változni fog. Meg ma jött meg a dobozos NieR is. Nem baj, a Pókember megjelenéséig meglesz a szórakozás Ja és a Breath of the Wildot is folytatni kéne Switchen
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
KaitouP
nagyúr
válasz pulyka jocó #159713 üzenetére
Passz, és azt sem, tudom hogy e-mailben kapom vagy postán küldik ki ezt is, mint az MW Remastered kódját az IW megjelenésekor. Remélem előbbi.
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
Lacko66
tag
válasz lionshamlet #159712 üzenetére
Értem, köszi szépen.
Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
LeventeV
senior tag
Tudtok valamit az új WRC játékról? Lesz idén egyáltalán. Az E3-as V-Rally videók alapján az a játék felejtős.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz #20844032 #159718 üzenetére
Na én ugyan így voltam a Bloodborneval.Szerencsére nem vettem meg, majd közben odaadták ps+ban...ééééés, igen hamar, visítva töröltem le a francba... Mindig azzal jönnek, hogy régen ilyen nehezek voltak a játékok...hát nagyon nem.Én c64el kezdtem anno, szóval egy két game végigfutott a kezeimen, de én nem találkoztam ennyire szemét játékkal.Aztán lehet szenilis vagyok már.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz shenmuedc #159721 üzenetére
A hangulat, a látvány meg úgy minden k@rva jó.Csak az a brutális nehézség ne lenne vagy legalább lehetne állítani kicsit könnyebb fokozatra.Sokak szerint akkor meg a játék lényege veszne el.Megértem őket.Sebaj, van mivel játszanunk
(#159722) Scholes9
Hatalmas rajongó bázisa van ezeknek a játékoknak.Elismerem, sőt grat mindenkinek aki végigviszi -
hhenry
őstag
Sziasztok! Nemrég lett ps4-em és nem nagyon tudok játékra költeni valakivel esetleg tudnék ilyet hogy a profilját odaadja és beállítom elsődleges ps4nek természetesen nem piszkálok bele semmit csak játszani szeretnék.
-
Bogyi007
veterán
válasz hhenry #159724 üzenetére
Így ismeretlenül "valószínűleg" rengetegen fognak rohanni hogy a profiljukat odaadják neked.
Pláne úgy hogy egy ilyen cselekedettel kvázi végleg el lehet veszteni a kontrollt a profil felett...Arról nem is beszélve hogy ilyenkor a másik fél (ha van pl Ps Plus előfizetése is) lemondhat a felhőbe való mentéséről is, valamint ha nincs netkapcsolata éppen akkor a saját játékával sem tudna játszani...
Megkérdezném ha ennyire kevés a zseton akkor minek vettél egyáltalán konzolt? Vagy esetleg warez volt betervezve, csak kiderült hogy azt nem is olyan egyszerű kivitelezni ezzel a géppel?
Tényleg érdekelne a válasz...[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
saelin
veterán
válasz -FLY-> #159698 üzenetére
Ha már rest mód és hdd. Ugye én lecseréltem egy sshd-ra a gépben és itt írták páran hogy náluk ez a típus nyáron megfőtt. Mostmár simán el tudom hinni! 2 updatet töltött most este a gép egymás után, de olyan szintre melegedett a burkolat tőle, hogy szabályosan sütötte a kezem!
Ismétlem. Rest módban volt már órák óta."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Peace
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #159703 üzenetére
Köszi!
-
Peace
nagyúr
válasz Carlos Padre #159704 üzenetére
A sima DAC az sztereó sajnos. Ilyet kapott tőlem bátyám az Xbox One-hoz. Neki is ugyanilyen Genius hangrendszere van. Szól a 6 hangfal, de ugye nem 5.1. Én meg azért díjaznék surround hangzást a PS-nél.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #159742 üzenetére
Nagyon várom a V-Rally 4et.A régi részeket imádtam.Remélem nem lesz only szimulátor, mint a Dirt Rally.Legyen olyan, mint a Dirt 4.Választható "nehézséggel". Elején eldöntheted, hogy szim vagy nem szimben akarsz játszani.Ez a korrekt.
-
marilllyo
veterán
Most ugye nagyban nyomom a Black ops 3-mat és rá-rákukkantottam a BO4 videókra.
Nem tudom hova tenni, hogy ez a frencsájz 3 év távlatában (de szerintem van az 5 is ) nem tudott megjelenés szempontjából semmiféle innovációt felmutatni.
Érdekes a Battlefield / Battlefront széria ha megjelenik (leszámítva a hárdlájnt) mindig benne van a top 3 legszebb játékban.(#159746) SH4D0W2011: Na nekem a Dirt Rally az nagy fail vásárlás volt. Dirt 2,3 imádtam. Azt hittem ez a következő. Mondták, hogy nehéz...meg, hogy inkább szimulátor de épp benne voltam a DC maxolásába úgyhogy..."ide vele" gondoltam. Elég hamar otthagytam. Bevallom a legfájóbb, hogy grafikailag meglehetősen csúnyácskának éreztem.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
ViharVadász
őstag
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest