-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz marquuard #160042 üzenetére
Az a baj, hogy a venti nem csak az APU-t hűti, hanem úgy van kialakítva, hogy csatornákon keresztül átlevegőzteti az egész alaplapot és a tápot. Ezért is szívja be a levegőt kétoldalt és fújja ki hátul. Ha az APU-t hatékonyabban is hűti így, de ha nincs elég légáramlat akkor máshol meg melege lesz és azért kapcsol magasabb fordulatszámra. A cél mégis az, hogy moderáltabb hangja legyen, lehetőleg ne akarjon magasabb hűtési szintekre kapcsolni. Mert akkor már fülest használva is hallhatóvá válik a szélzaj.
<-ƘƘ->
-
Krissz1983
aktív tag
Na ma csatlakoztam hozzátok én is egy ps pro-val.
Xbox X-ről váltottam remélem nem bánom meg a cserét 👍🏻Give them nothing but take from them everything
-
jilian
addikt
Még valami nem tiszta egészen:
Ha itthon veszek egy játékot, Pl.: itt apróról,boltból, online...
Az összefoglaló szerint:
"elengedhetetlen a magyar fiók. Lemezhez kapott kódot csak magyar fiókhoz tudjuk hozzáadni.
"Az account-ra gyűjtött trófea, megvásárolt és beregisztrált tartalom ide kötött."Akkor ez hogyan működik magán a konzoln? Mit látok? Vagyis mit nem?
Tehát ha a magyar ID -vel van két játékom, a konzolon csak azt a két játékot látom?
És az osztrákkal amire mondjuk megveszem a Plus-t, többi játékot....
Vagyis a konzolon mindíg azzal a fiókkal kell belépnem amelyik játékkal játszani akarok?
Esetemben ha online akarok játszani akkor az osztrákkal.
És ugye így a két magyarban vásárolt játékkal nem is tudok játszani, mert nem is látom az osztrák acc-al...Ez csak kezdetben néz ki ilyen bonyolultnak?
...már túl sokat olvasom az összefoglalót.... -
Carlos Padre
veterán
A Destiny 2 játékosai összesen eddig 25 évet töltöttek felesleges shaderek törlésével.
Ilyen egy jól átgondolt és megtervezett játekdizájn.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Krissz1983 #160054 üzenetére
Üdv a klubban.
A másfél éves slimem néha visít mint állat.A gép tetejének a jobb oldala és a gép alja forró, mint az állat.Az első bekapcsolás óta ez van.Még működik.Ezt a jelenséget elkönyveltem hogy "ez ilyen".
A tv állvány amin van a ps4, az is átforrósodik.Gondoltam teszek alá valami "lapot" ami talán jobban elnyeli a hőt.Tudtok valamit ajánlani?Lapto hűtőt nem akarok alátenni, mert gondolom az is csak hangot ad ki... -
MODERÁTOR
válasz jilian #160055 üzenetére
Az összes telepített játékot látja mindegyik fiók, és amelyeket nem lehet elindítani azok lakatosak lesznek. Viszont amelyik felhasználónak elsődlegesre van beállítva az adott konzol, annak a megvásárolt tartalmai osztódnak a többi fiókkal (legalábbis ez az általános). Ergo mindegyik account-odnak belövöd elsődlegesre a PS-edet, és játszhatsz a fő fiókoddal. A lemezes játékokhoz a lemez kell, ha van kód, akkor a kompatibilis felhasználóval belépve aktiválod meg letöltöd, majd átlépve elérhetővé válik a másiknak is a DLC.
<-ƘƘ->
-
MODERÁTOR
válasz ProEvoFan #160057 üzenetére
Én anno előrendelésben vettem a volt Slim-emet, de egy felüdülés volt a FAT után mert gyakorlatilag semmi hangja nem volt egyetlen játékban sem (bezzeg a Pro...). Ha nincs rá hosszabbított garancia, akkor én a helyedben kicsit kitakarítanám meg újrapasztáznám (gyárilag elég ótvar). Sokan egyébként megemelik a konzolt a négy sarkán valamivel, hogy az alja is át tudjon szellőzni.
<-ƘƘ->
-
marquuard
veterán
8. hónap után gondoltam körülnézek a fedél alatt, hát erről enni lehet olyan tiszta. Furcsa is volt, Redditen olyan belsőket látok amiből a veszprémi állatkert teljes kollekciója kijönne.
PSN ID: marquuard
-
Carlos Padre
veterán
Pedig sanszos, hangos mint egy porszívó, az X négykább, a szerverek szarabbak, a Microsoft köröket ver a Sonyra szolgáltatások terén, az exluzívok meg senkit nem érdekelnek.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
törölt tag
válasz AxBattler #160039 üzenetére
Egyrészt nincs szívás. Másrészt ha a legjobbat akarod, akkor conductonautot kell venni.
Conductonaut: 73 W/mK
Kryonaut: 12,5 W/mKKendek: placebo és marhaság. A mostanim nidec, az előző delta volt. Nem ettől hangosak a ps4-ek...de ezt már olyan sokszor leírtam, hogy már feleslegesnek érzem ismételni. Rossz, hibás a hűtéskoncepció. Vagyis ez egy olcsó ámde szar konstrukció. Így pontos.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #160064 üzenetére
és itt van nekünk Carlos, aki kellően fanboy, hogy a frissen jövő ps tulajok elhányják magukat, mert nem bír ki egyetlen alkalmat sem a konkurencia fikázására (legtöbbször teljesen butaságokat mondva)
Komolyan nem unod még a dolgot? Menj át az xboxos topikba. Ott szidd, kapd meg az 1 hét bant és folytasd. Ne ezt a topikot szennyezd már a f_szságaiddal.
-
Apone33
őstag
Üdv!
Van aki már egy jó ideje használt a ps4-ben Seagate FireCuda 2tb sshd-t? Rendeltem egyet, bár kicsit félve, mert a fórumokat olvasgatva sokan írják, hogy elég hamar tönkremennek. Átlagban 4 és 10 hónap közötti üzemidővel.
Play Hard!!!
-
MODERÁTOR
válasz Apone33 #160069 üzenetére
Pro-ba raktam pont egy éve, gyakorlatilag egyből megfőtt benne. Amazonon olvastam, hogy hasonló hibákat generált másoknál is (a BarraCuda is), de ezek ugye 60 °C-ig üzemképesek. Ugyanakkor külsőleg rákötve egy átalakító kábellel már teljesen rendben működik azóta is. Esetleg csekkolhatod a WD újítását, a WD20SPZX-et, bár ez csak sima SMR vinyó, és ugyanúgy 60 °C-ig bírja.
<-ƘƘ->
-
törölt tag
válasz Kendek #160070 üzenetére
Nekem a slimben is megfőtt a saját vinyója. Illetve a hűtésmódosítást követően a proban is rosszabb lett a helyzet a hdd-nek, szal nálam egy SATA hosszabbítóval ki van vezetve a gépen kívülre.
-
saelin
veterán
válasz Apone33 #160069 üzenetére
Nekem most lesz benne lassan egy éve, de nem főtt meg. Szoszo, forró mint az állat a burkolata a prónak, de eddig semmi jelét nem adta annak hogy nem bírná.
Nem is értem miért nincs benne egy venti ami a tárhelyet hűtené. Az egész gép egy nagy kazán így a nyári melegben.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Def26
félisten
nagyon is jól döntöttél.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
Infernohun
tag
Gameday irodás Imi Pókemberezett egy kicsit ..
-
jilian
addikt
Ezzel a módszerrel törölt már valaki acc-ot?
-
KaitouP
nagyúr
válasz Infernohun #160083 üzenetére
Arról hogy Pókemberezett, hirtelen valami egészen más jutott eszembe...
[ Szerkesztve ]
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
Scholes9
nagyúr
Ha érdekelnek a minőségi és kiváló exkluzív játékok (is), akkor remekül döntöttél
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
félisten
válasz Carvus #159997 üzenetére
Én is így voltam az első résszel. Nekem a 2. rész nem jött be annyira. A közepétől indult be, de abban is rengeteg harc van.. Nálam 3 . rész vitte a prímet. Most tartok a 4. rész végén és a grafika ámulatba ejtő, néha csak ámulok rajt.Nagyon jó játék, de nekem a 3. mégis jobban bejött eddig,a kellően intelligens fejtörők miatt és a megfelelő harc- ugrálás- fejtörők aránya miatt. Ja és itt is( 4. rész) a közepétől, amikor egy régi társsal nyomulsz végre, na onnan indult be számomra. Remélem ez nem volt túl nagy spoiler.
Egyébként most már 2 hónapja csak UC val tolom és hogy őszinte legyek nagyon fog hiányozni, ha a végére érek. Igazi szórakoztató kalandjáték volt mindegyik rész. Könnyed kikapcsolódás magas színvonalon.izd6583sawoe(#160067): +1
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Srácok/ csajok ismertek olyan boltot , ahol megbízhatóan megcsinálják jó minőségben, nem gagyi anyaggal a Pro újrapasztázását? Esetleg postai úton is elküldhetem nekik a gépet? ( Székesfehérvár mellett lakom)
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
kriszpontaz
veterán
válasz ProEvoFan #160089 üzenetére
Nem egyszerűbb egy talp?
Nekem gyári Sony van, Pro/Slim talp, ami kicsit drága (olyan 6K) de Aliról lehet rendelni olcsóért ugyanolyat csak nem áttetsző.
Vagy félig áttetszőt, mindegy.[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
válasz kriszpontaz #160095 üzenetére
Én tettem alá négy üdítős kupakot.
-
jilian
addikt
Brutál sok vélemény oszlik meg a Pro hűtésének hangjáról...És én is háklis vagyok a hangos műszaki cikkekre...
De mivel nemsokára hozza a futár a fehér Pro-t...
A kérdésem az lenne, hogy a Pro modellekben mi az ami miatt garanciális problémák léphetnek fel? (lehetséges hibák)
Tehát ha ki tudom húzni mondjuk 1-2 hétig (1 hónapig) a süvítés mellett, és nem jelentkezik "rendellenesség", tuti, hogy bele fogok (akarok) majd nyúlni a hűtésbe. -
-FLY->
őstag
válasz kriszpontaz #160095 üzenetére
Gyáriba nem igazán lehet belekötni, jól néz ki, könnyen szerelhető, nem viszi át a rezonanciát, eleget eltart a szellőzéshez. Alisoknál azért vannak buktatók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Építő/felújító topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest