- Blu-ray lejátszók
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Horizon: Zero Dawn - a Föld bukásáról szól az új trailer
-
Forestgreen
aktív tag
válasz #42308056 #107303 üzenetére
Szerintem fordítva értette. Ami Exklúzív az 90%-ban igényesebb és szavatosabb munka... (10% tisztelet a kivételnek). PC-re Gran Turismo és Forza Motorsport szintű játék nem volt, bár most a MIcrosoft utóbbival jót tesz a PC-s társadalommal.. Úgy tudom Forza 7 már PC-re is lesz...
[ Szerkesztve ]
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
Apone33
őstag
Általában heti 1 db. Persze nem minden hónapban, az attól függ, hogy van-e olyan ami tetszik. Jelenleg 6 db van ami még várat magára. Mert még nem tudok leakadni a bloodborne-ről.
Play Hard!!!
-
Deck
titán
válasz Forestgreen #107306 üzenetére
Elismerem, hogy a Forza jó de számomra unalmas egy NFS-hez képest. PS-re sokkal több exkluzív van
PS5
-
Forestgreen
aktív tag
Az NFS és a Forza (Motorsport) / Gran Turismo nem egy kategória. Szeretem az NFS-t is (Nálam az UNderground az etalon) , de ha versenyezni akarok, akkor arra nem az NFS a játék, hanem az említett másik kettő... Sajnos Forza Motorsport Xbox konzol hiányában kimaradt az életemből...
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
Deck
titán
válasz Forestgreen #107310 üzenetére
Nagybátyámnak van xbox360-a kipróbáltam de nekem egy nfs után akkoris unalmas. Elhiszem, hogy sokaknak bejön de ez és a f1 sem az én világom.
PS5
-
Apone33
őstag
Igen mint írtam is hamar azzá válik sajnos. Mondjuk mostanában nincs olyan autós játék ami lekötne. Bár az nfs-el el szoktam szórakozni.
Play Hard!!!
-
Tatyla
őstag
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
andro93
aktív tag
válasz Forestgreen #107310 üzenetére
Horizon 3 meg a Forza 6 Apex pc-re is megjelent, én is azon tolom. Pc-s FH3 után érdekes élmény volt újra leülni a Drive Club elé, számomra kicsit gagyinak hatott.
-
Rigormortiis
veterán
-
Apone33
őstag
Nemsokára.
Play Hard!!!
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz Rigormortiis #107317 üzenetére
Jó játék,bár nekem nagyon rövidnek tűnik.. Van ugye az első ilyen klub vagy micsoda,ott eléggé sok verseny van,aztán van alatta mégegy.. De a többihez kér valamit,azokat külön kellene megvenni,vagy csak letölteni kellene hozzá?
PSN: joskovagyok199
-
Apone33
őstag
Ez számomra jó hír. Várós. Unga bunga.
Play Hard!!!
-
privacy99
senior tag
válasz andro93 #107316 üzenetére
Fura, mert igaz, hogy én csak a DriveClubbal játszom, viszont videók alapján lekörözi az összes többi autós játékot minőségben, pl.:
A kommentek is ezt tükrözik. Lehet, hogy azért láttad ezt, mert PC-n komolyabb a grafika?
(#107320) Vadernagyúr: Igen, azokat meg kell venni. Amikor akcióban volt én vettem Season Pass-t, így majdnem mindegyik játszható lett.
[ Szerkesztve ]
-
DemonR3N
újonc
Sziasztok!
Adott egy körülbelül 2 hete, boltból vásárolt PS4. Minden ment szépen, pörögtek a játékok, store-ból töltögettem lefele, a tegnapi napig.
WS-37397-9 hibakóddal nem enged belépni a PS network fiókomba wifiről/ kábelről, és a store sem működik.
Volt router resetelés azóta, Ps rebuild, minden... de semmi haszna. Viszont ami érdekes, hogy wifiről nem enged belépni úgy sem, hogy telefonról próbálok belépni a psn fiókba.
Telefonról megosztott mobilnettel viszont minden megy,ahogy mennie kell.
IP címemmel lehet baj? Szolgáltató állított el valamit ami nem tetszik a gépnek?
Unokaöcsémnek megadtam az adataimat, saját ps-én simán belépett az én accommal, asszonynál telefonon szintén be tudtam lépni psn fiókomba...
Felvettem a kapcsolatot a playstation magyar dolgozóival, kértek ip címet, szolgáltatót, de azt a választ kaptam, hogy technikusaiknak továbbítják, várjak türelemmel.
Valaki küzdött hasonló problémákkal, vagy tudja hogy mi lehet?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Elims
veterán
válasz Vadernagyúr #107329 üzenetére
A crew tényleg veszett jó!! :-)
Sniper elite 4.
Megvette vki?Aki igen,mi a véleménye a kulacsról/hűtőmágnesről?
Reméltem,hogy legalább lesz egy sniper elite felirat vagy logó rajta,de csak a Magnew felirat van. :-/
Mintha nem is adtak volna semmit mellé.
Viszont a játék.. :-) Az Igazi Sniper Elite. :-)
Igaz még csak a lőteret próbáltam ki benne vagyok egy másik játékban és nem jó belemászni másikba amikor a jelenlegi is hatalmas,de az is ugyanaz mint a 3.rész.Hangulatra mindenképp.A grafika vmivel szebb mint a 3-ban pedig szerintem az is jó volt.
Annyi pénzt az előrendelői ajándékok nélkül is megért a mai játékárak mellett.
Akinek nagyon tetszett a 3. kötelező vétel ez is. :-)
Konzolok szervíze 15.890Ft. Ennyit bőven megér.
Ha vki coop-ozna,írjon. -
andro93
aktív tag
válasz privacy99 #107327 üzenetére
Én is végigvittem a DC sima versenysorozatát, meg még néhány dlc-s eventet is, és amikor toltam, nekem is bejött, hozzáteszem, most sem tartom egyáltalán rossznak.
Jelenleg Ps4-re nincs is jobb autós játék szerintem.
A véleményem szigorúan szubjektív, Forzában a pc-s 60 fps után nyilván furcsa leülni 30 fps elé, és személy szerint én jobban kedvelem az open world autós játékokat is, mint a kötött pályásakat.
Ezeknek az összehasonlító videóknak pont emiatt nem látom túl sok értelmét. A pc-s forzás grafika egyébként alig szebb az xboxosnál, csak egy közepes minőségű portot kapott a pc. -
Elims
veterán
válasz Vadernagyúr #107332 üzenetére
Kell egy kis idő amíg megtetszik.De utána csak az.. :-) Nekem nagyon bejött a 3.rész.
Ennyiért drága?? :-/ Ma megjelenik egy játék és úgy indítanak,hogy min.18e.Lemezesen!Store-ban még több.
Ebben az árban meg benne volt a futárdíj is (ami ingyenes volt,de máshol ezt is kifizettetik.Úgyhogy ennyiért szerintem nem rossz vétel.) -
-
Forestgreen
aktív tag
válasz privacy99 #107327 üzenetére
Én Forza Horizon 3, Need for Speed, Assetto Corsa után PS-re leszedtem Store-ból a Drive Clubot és nagyot csalódtam.. A full arcade játékmenet mellé egy gyenge grafika (helyenként tényleg szép, de 3 év elteltével már elmarad szerintem). Nincs előítéletem vele szemben, mert bár szimulátoros beállítottságú vagyok, imádom az NFS-t és a hasonló "nyomd a gázt faltól falig" játékokat...
-
dunc
nagyúr
válasz Forestgreen #107339 üzenetére
A DC egy katasztrófa.
-
őstag
Imadom a DC-t, grafika ma is beszaratos es tomve van tartalommal. Dc+season passt ajanlom szuper game
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
válasz body007 #107289 üzenetére
Meglett a megoldás. Tényleg a gomb beragadás volt a ludas. Méghozzá úgy, h a tab/teló tartó nyomta vmelyik gombot... Bár az még mindig rejtély számomra, h működött a kontroller le-fel csatolás után
Szal a verdikt: Ha vkinek hasonló problémája akadna (csak a menüben megy a ds4, játékon belül nem) ellenőrizze / tisztítsa meg a gombokat[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Ogard
tag
Pár óráig megint 7 dollár a 10 dolláros USA feltöltés:
https://mobile.pcgamesupply.com/catalog/product/Sony-Playstation-Network-10 -
batai15
félisten
most nézem hogy a telekomba is kapni slimet akár hitelre is.
90 napos ps +, 3 játék 1tb slim,lenne 24x4990 .
nem tudjátok esetleg hogy ez mobil elofizu v tv mellé lehet e meg csinalni?
szerintem nem rossz így ez a csomag.[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Ps4-ben milyen wifi van? Dual band,5ghz-et tudja?
-
A`rpi
addikt
Ismét akció, 10 dolláros feltöltőkártya 7 dollárért.
[ Szerkesztve ]
-
hyperspace
őstag
válasz Grande Ale #107345 üzenetére
Ezt találtam: IEEE 802.11b/g/n (2.4 GHz only) [link]
(#107348) toompa, ő kérdezte a PS4-et. Slim és Pro tudja amúgy: 5GB IEEE 802.11 a/b/g/n/ac [link]
[ Szerkesztve ]
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
toompa
őstag
válasz hyperspace #107347 üzenetére
De ez csak a régi típusokra igaz. Legjobb tudomásom szerint a Slim és a Pro tudja az 5ghz-et.
Látom én,de te írtad hogy 2.4 GHz only... Ez szerintem csak a régi típusokra igaz. Ezt fejtettem ki neked 2 mondatban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Mercedes topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Opel topik
- Külpolitika
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest