- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
-
-
Jane01
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
Ez vicc, vagy ez tényleg valami előadóművész akar lenni
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
-
Pitbullos
aktív tag
EZ AZ E JOBBAN BEJON piasok es meg noverkek is meg meg joformas a kinezetuk israadasul ebbol rossz nem lehet
[link][ Szerkesztve ]
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Pitbullos
aktív tag
-
horyk
senior tag
-
kerlac
őstag
Morgen!
Úgy alakult, hogy mégiscsak leszek hétvégén, szóval ha alakul vmi war szóljatok feltétlen, bármikor, mert asszony ráadásul nem lesz, úgyhogy lűdözhetek nyugodtan bármerre!
-
kerlac
őstag
válasz laracroft79 #3618 üzenetére
Megtanulni megtanulom, az még hagyján, de nem bírok annyit a valagom egyhelyben! A fő probléma ez leginkább!
-
horyk
senior tag
Látod, látod, mondtam én hogy huzatos a darufülke.
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
Hát ha a Mama elmegy hétvégén, akkor kezedbe veheted a dolgokat !
-
kerlac
őstag
válasz laracroft79 #3626 üzenetére
Szerintem Horyk a saját nejéből indul ki Enyém fiatalka!
-
horyk
senior tag
Tudom , tudom , 14 éves kor a legszebb, de nem félsz hogy becsuknak
-
horyk
senior tag
-
horyk
senior tag
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #3633 üzenetére
Pár kiló töpörtyűt ki lehetne sütni a bébiből, mi ?
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #3635 üzenetére
Nem is beszélve a 2-3 vindő zsírról, nyamm nyamm.
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #3637 üzenetére
A decemberi disznótorról sajna technikai okok miatt lemaradtam.
Általában két naposra sikerül mindíg !Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
válasz laracroft79 #3639 üzenetére
A melót elvégezzük rendesen, aztán engedd el a hajamat !
Mondjuk én lelépésből Pro vagyok, még társasházban laktunk, mondtam az akkori barátnőmnek hogy leviszem a szemetet, persze jó gyerek voltam mert le is vittem de haza már csak 2 nap múlva jöttem.Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
válasz laracroft79 #3641 üzenetére
Hát volt egy-két storym az életben.
Mondhatnám az életem fénykorában.
De benőtt a fejem lágya úgy 3-4 éve.Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
Jó reggelt !
Na mi van fényt kaptatok
-
kerlac
őstag
Ezt olvastam:
Call of Duty 4: Modern Warfare 2 megerősítve?!
"Számítani lehetett valami hasonlóra, pedig az Activision és az Infintiy Ward sem közölt semmit hivatalosan eddig. Annyit már tudtunk, hogy a következő Call of Duty játékot az Infintiy Ward fejleszti, hiszen ezt az Activison még szeptemberben közölte, azonban akkor még elzárkóztak a kérdés elől, hogy ez a Modern Warfare 2 lesz, vagy esetleg egy teljesen új rész. Pletykák ugyan keringtek a világhálón ezrével, de semmi biztosat nem lehetett tudni. A vicc az, hogy hivatalos bejelentés most sem történt, viszont az Infinity Ward egyik alkalmazottja - Robert Bowling, aki egyébként a community manager is - egy fórumbejegyzés által eléggé hivatalossá tette a játékot. Arra a kérdésre válaszolva, hogy vajon mivel telnek mostanában napjai, így válaszolt: "Éppen most fejeztük be néhány rádióüzenet digitalizálását, amit a Modern Warfare 2-höz használunk majd." Oops. Az Activison egyelőre hallgat, és az Infinity Ward sem kívánta kommentálni a fórumbejegyzést. Ennek ellenére, azt hiszem a hír legalább 7.6 millió embernek okoz örömet - ennyien vásárolták meg ugyanis az első részt. Az előbbi számadat tudomásul vétele után pedig tegye fel a kezét az, aki szerint meglepő, hogy lesz Modern Warfare 2."
Örülünk? Vinceeent, örülünk?!
-
horyk
senior tag
Ebben most mi meglepő van
Év végén érkezik a MW2 ezt eddig is tudtuk, kb. már egy hónapja.Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Pitbullos
aktív tag
cod 5 1.2 patch
vegre mar ideje volt ezt is kiadjak de meg mindig szroznak a linux szerver tamogatassal lassan a patchek tobbet foglalnak mint a jatek
A link alatt megtalálhatjátok a mirrorokat.Javitasok:
* Uj Multiplayer Map! A makin nappali valtozata uj effektekkel !
* power rank server bug javitva.
* router szerverek hibai javitva.
* mod map letoltesenek hibai javitva
* hang kartyanal elofordulo hibak javitva
* javitva a bug ami nem engedte a nevek szinezeset.
* mukodik /cg_drawfps a multiplayerbe
* javitva command-line +connect mukodese
* /cg_fov tobbe nem all vissza a kezdo ertekre az jatek meccsek kozotti valtasnal.
* dedikalt serverek ujra csatlakoznak a master szerverehez ha az ujraindul.
* "Accept Game Invite" , F10 lett allitva.
* javita a jelszoval vedett szerverekre csatlakozas a keresobe.
* Bolt-Action Rifles fegyverek lettek javitva.
* Screenshottok most nem irjak felul egymast.
* sok hiba meg bug lett javitva a multiplayer palyakon.remelem jol forditottam le
[ Szerkesztve ]
-
Pitbullos
aktív tag
sajnos ha meg kiadnak vagy 20 patchet akkor is szar marad a jatek ezen mar nem lehet valtoztatni csak osszel az uj cod mw2 vel amit megint a profik csinalnak nem valami amator paraszt
ja es eleg csak az uj patchet feltenni nem kell az elso patch a cod5 hoz
[ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
Nincs problem csak aztat feltételeztem hogy már tudtál róla !
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest