- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo84
aktív tag
3 hónapja van meg és csak most kezdte el, ha a csavarok lennének, akkor már korábban is jelentkezett volna szerintem...
de megnéztem nem azok. De van egy cd check nevü programom, amivel a cd-ket szoktam ellenörizni, és beraktam egy cd-t az olvasóba, és utána megnéztem az iróval is. Az olvasónál csak azt érzem, hogy forgatja a cd-t ennek következtében egy minimális rezgés, az irónál viszont az egész belseje rezeg..... -
gergo84
aktív tag
megoldódott!!!
a következőket tevékenykedtem:
1, nero cd-dvd speed: csináltam egy paraméter diagnosztikát
2, nero drive speed futtatása: itt nem tudok sebességeket állítani, de sebaj
3, nero drive speed háttérfutattása
ennyi
beraktam a filmet és máris nem pörgött mint az eszeveszett, éppen hogy csak forog, és az összes rezgés megszünt!
tehát futtassam mindig a nero drive speed-et? -
erdoke
titán
Most olvastam, hogy a DVR-MCC kernellel simán átflashelhető 108-assá. Szóval ha valaki olcsón tud ilyet venni...
A legjobb aláírás a héten
-
nagyúr
a mustrálban láttam 14.900 Ft-ért.
gondolkoztam is rajta, hogy megveszem, végül is pont olyan, mnt a 107-es (a lassú CD-írást leszámítva, bár azt úgy sem ínék soha, arra ott van a plextor premium)
csak tud két rétegűt is írni. Viszont sehol nyomát sem találtam hozzávaló firmware-eknek, tehát jobbnak láttam kihagyni a bulit...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
yossarian
aktív tag
hi all,
megírtam egy fuji 4x-es +-os dvd lemezt, és a nero cd-dvd speed tesztkor ez a hibaüzenet jött elő:
Bővebben: link
nero-val írtam, 6.6.0.6 verzióval.
mi ez?? avi-kat írtam rá, 12db-ot, belenéztem az elejébe, nem vettem észre semmit különöset, teljesen végignézni nem volt még időm.
[Szerkesztve] -
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
A gépem 711 MHz es és szerintem még egy évig sajnos nem tudok újabbat venni. Szerintetek vegyek egy DVD írót bele vagy ebbe a gépbe nem érdemes.Nincsenek nagy igényeim ha 4X-en menne az írás nekem bőven elég.
És ha nem tudok vele DVD-t írni attól még elég a gépem hogy a DVD íróval sima CD-ket írjak.És szerintetek kb milyen sebességgel lehet ezzel a konfiggal(nevemre kattintotok akkor kiír ezt-azt a gépemről)majd írni??
És ha vennék LG, NEC Vagy Asus(Pio 109) -t melyik éri meg szerintetek???
Zoli''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Blackmate
senior tag
Ha a nevemre kattintasz, es a Konfiguráció-nal az elsö sort vegig olvasod figyelmesen akkor azt hiszem valaszt kapsz a kerdesedre A 4X iras biztosan fog menni neked is, mert en is annyival szoktam.
Egy pioneer topikban szerinted mit ajanlanak a forumlakok? Hat asszem pioneert of course -
yossarian
aktív tag
megírtam ezt típusú lemezt 2,4x-esen, így már olvasható lett, viszont elég csúnya a görbe:
szerencsére csak úgy kaptam 3 db ilyen lemezt, de ilyen nem fogok vnni az biztos...
ja és az előző nem olvasható, megpróbáltam átmásolni az első filét, de nem tudtam. -
lacko22
aktív tag
sziasztok a Dvr-108 firmware frissítése úgy zajlik hogy letöltöm az 1,18 as verziót és csak elindítom mondjuk a Total Commanderből? és kész elvégzi a piszkos munkát? Nem kell hozzá semmi más program vagy valami?
-
nagyúr
válasz yossarian #2515 üzenetére
nem csúnya görbe ez... ekkora (10x fölötti) sebességnél egy kis visszaesés már talán belefér.
ha csúnya görbét szeretnél látni, akkor nézd meg ezt :
Bővebben: linkPleased to meet you - hope you guess my name
-
yossarian
aktív tag
válasz fokukac #2518 üzenetére
rendben, ezek valóban csúnyák
de akkor miért rontotta el úgy, hogy nem tudom visszaolvasni az elejét? és csak 2,4x-esen sikerült megírni? azért is döntöttem a pio 108 mellett, mert ahogy ppeter tesztjében olvastam, ha ez az író valamit megír, akkor azt vissza is tudja olvasni. írás közben nem jelzett semmi hibát - 4x-es sebességnél - de mint az már írtam, a speed teszt sem futott le, és visszamásolni sem tudtam. ez a lemez ennyire képes?
....
ja és az általad említett szörnyűségeket legalább le lehetett olvasni...
[Szerkesztve] -
yossarian
aktív tag
még egy kérdés: miért csak 8x-osan tud olvasni? 1.17-es firmware. legalábbis nekem visszamásolásnál a lemez végéről úgy kb 15mega/sec-el jött. azt hiszem ez 8x.
-
Flashget
félisten
válasz yossarian #2521 üzenetére
Ha számít amit mondok akkor..
1.18 FW-t rakd fel..ha régi a biosod azt se árt frissíteni..amin a dvd íród van kábel nem lenne baj ha 40 eres...és akkor ilyen lesz a teszt:
Bővebben: linkRealme GT Master Edition
-
nagyúr
válasz yossarian #2521 üzenetére
nem biztos, hogy jó, hogy egy kábelen van a vinyóval.
másrészt pedig ez az 1.17-es firmware, ami a mostanában kapható írókban gyárilag benne van, nem frissíhető 1.18-ra, mert közli, hogy ami már rajta, van, az a legújabb, legutóbbi fw. végül is, a honlapon nincs is fenn csak az 1.14-es, tehát itt ugrás volt az 1.18-ra, és lehet, hogy ez az 1.17 nem sokban különbözik ettől.
szóval nekem is ilyen van, múlt héten vettem, de az enyém hajlandó 12x olvasni.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ronaldo
őstag
nero (6.6.0.0) hibája lehet az, hogy az összes lemezt 4x-esen engedi csak írni? rw-k esetében nem gáz, de a 8x-os 'rózsikák' esetében már kicsit meleg. amit ugye anno (előző nero?!) 12x-es(névleges) sebességen is írt. 1.14 a firmware verzió. (cd-ket viszont 1-től 32-ig ír)
-
erdoke
titán
válasz ronaldo #2531 üzenetére
Az esetek 90%-ában a felhasználó a hibás. Így van ez most is, amikor valaki a 6.6.0.8-as legfrissebb verzió helyett a 6.6.0.0-ást használja.
Ez persze nem föltétlenül fogja megoldani a gondot, mert én is találkoztam már olyan 108 és Arita 8X kombinációval, ahol a max. sebesség 4X volt.
[Szerkesztve]A legjobb aláírás a héten
-
Flashget
félisten
Igen.
Januárban vettem magamnak a pio108-at azon 1.16 volt...majd februárban ugyanott vettem másnak egy másik szállítmányt azon már 1.17 volt és simán ráment az 1.18 gyári....mikor itt jeleztem hogy van még 20 db abban a boltban fokukac is ott vette....
Mivel ezt az írót nem magamnak vettem hanem másnak egy új konfigba már nincs nálam, de beszerelés után rögtön 1.18-ra frissítettem és frissűlt is.
Ha nem így lett volna tuti jövök segítséget kérni itt, hogy miért nem frissül...
[Szerkesztve]Realme GT Master Edition
-
törölt tag
sziasztok,
tegnap hibaval leallt egy lemez olvasasakor, akarhanyszor probaltam. az agyonhasznalt lg dvd/cd-rw kombo meg lassulas nelkul vegigolvasta. na most szomoru vagyok. nehez tokeletes dvd-irot talalni... lehet azt tudni h mi volt a gond, van vmi modszer h megtudjam? vagy vegyem tudomasul h kell egy _iro_ meg egy _olvaso_ a gepbe. -
peregriner
csendes tag
válasz yossarian #2515 üzenetére
Nekem is van rossz tapasztalatom Fuji lemez vs. Pio 108 témában.
#2086 és #2124 -ben írtam róla. Én -R -es lemezt használtam, de szintén L-EC UNCORRECTABLE ERROR volt a jutalmam a Nero Speed tesztjében.
Most én is Nero 6.6.0.6 -ot használok, de akkor és azóta is az a helyzet, hogy a lemezt megírja úgy a Pio, hogy az LG olvasó, Plextor 708, és az asztali Yamada, Philips tökéletesen visszaolvassa, csak a Pio nem olvassa rendesen. -
james008bond
őstag
válasz peregriner #2542 üzenetére
Ez gáz.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
yossarian
aktív tag
válasz peregriner #2542 üzenetére
ez tényleg szomorú, mert nekem nincs másik olvasóm, csak a pio van. majd akkor elajándékozom valakinek azt a lemezt. fawlyt towers összes
legalább annyival okosabbak lettünk, hogy a fuji nem jó a pioval, illetve ha nincs más, 2,4x-esen kell megírni. és akkor a pio is vissza tudja olvasni. -
Blackmate
senior tag
válasz Kiralybali #2545 üzenetére
Egy picit olvass mar vissza legyszives!
-
Kiralybali
tag
ARITA 8X DVD-R és RIDATA 4X DVD-R lemezekre kiírtam nero-val csomó mindent. Volt amit 4X, volt amit 6X sebességgel. Az író simán visszaolvasott mindent, ám a gépben lévő SAMSUNG DVD olvasóm egyiket sem tudja olvasni.
Kipróbáltam a munkahelyi IBM laptopom DVD olvasójával, és az is tudta ezeket olvasni.
ARITA alapanyagra Rebuilder + ImgTool mókával már írtam ki filmeket korábban, illetve decrypterrel is. Azokat mind olvasta a SAMSUNG is.
Mi a fene baja lehet?
HaliBalage
-
rocket
nagyúr
Sziasztok 1/4-ed reszt off lesz a kerdesem.
Szoval 4 fele dvd iro kozul kellene dontenem a versenyzok:
MSI DR16-B2 (2év gari,retail) ASUS DRW-1604P (3év gari,retail), NEC ND-3520a (1ev gari,oem) PIONEER DVR-108 (1 ev gari,oem).
Igazabol nincsenek nagy igenyeim, nem feltetel a gyors iras (4-8x boven eleg - vagy + az mind1, nem fogok heti 100 dvd-t irni), ami fontos a megirt lemezeket visszatudja olvasni normalis minosegben az iro (pio108-nal ezzel kapcsolatban nem olvastam tul pozitiv dolgokat itt a topicban), ezen felul meg az erdekelne hogy melyik iro melle milyen mediat erdemes venni, amik hosszutavon is birjak a megprobaltatasokat"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Bzzz
senior tag
Én a NEC-et javaslom!
Átnyálaztam jó sok fórumot és az mellett döntök/döntöttem!
Még a héten megveszem a 3520A-t!''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- HGST 10TB Enterprise sata3 100/100
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest