- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_knight
senior tag
Na kész a kiírás + a teszt : Bővebben: linkJó ez egy 8x-osan kiírt lemeztől ( MCC 02RG20 ) ???
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
mr_knight
senior tag
válasz arpeen2 #2106 üzenetére
Fura.... Nekem kiírja rendesen..... Én már fél éve irok G04 meg G05-ös lemezzel és eddig semmi probléma nem volt se, a vissza olvasással se a kiírással....!!! Amint látod most szereztem pár MCC-s lemezt és kiis irtam egyet 8x-oson a vissza olvasásnál semmibaja nem volt..... Ugy hogy szerencsés vok a DVDk terén Probálj meg, más G05-ös anyagot, más márkanév alatt: Bővebben: link
-
arpeen2
senior tag
válasz mr_knight #2108 üzenetére
Hát az ilyen ismeretlen márkaneveket inkább hanyagolom mégha ugyanaz a gyártókódja is. Amúgy meg akik kapták a Traxdata-t még senki sem panaszkodott hogy nem tudná olvasni asztaliban. Magamnak meg márkás lemezre írok, még a Princo korszakban megfizettem a tanulópénzt.
-
lorcsi
veterán
mennyiért tudtol ilyen írót?--hozi..
eladó: vadi új soundcore motion+
-
PPeter
addikt
Jajj, már hogyne lenne lemezfüggő, ha van olyan lemez is, amit meg végig tud olvasni törésmentes sebességi görbét felmutatva.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
PPeter
addikt
Nézd meg a visszaolvasási görbék többségét:
Bővebben: linkPPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
caviar
csendes tag
PPeter...Privibe küldtem neked egy e-mail 1-2 kérdéssel, amit nem itt szerettem volna feltenni, mert nem ide vág, de hátha más is ért hozzá...
Az Asus DRW-1604P teljesen megegyezik a Pioneer 108-cal, vagy változtatott valamit az Asus? FW azonos-e, vagy Asus-os kell hozzá. Sulinetben csak ilyen van Pioneer nincs. Ezért kérdezem. Köszi, ha segít valaki!MSI 865 PE NEO2_P4 3.0 GHz_2*512 PC3200 Samsung_GBT 6600GT.....Ez van, ezt kell szeretni! :)
-
PPeter
addikt
Szia, teljesen ugyanaz a drive, az ASUS egy-két hét (vagy hónap ) késéssel kirakja ugyanazt a firmware-t, amiben midössze a drive azonosító különbözik a Pioneerhoz képest. A firmware-ek cserekompatibilisek, most éppen az 1.18 elérhető a Pioneer és az Asus verzióhoz is.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
caviar
csendes tag
PPeter...Nagyon köszi az infó, akkor Asus lesz. Mennyire veszélyes a firmware frissítés? Az Asus honlapjáról szedtem le. Nem tudnál felvilágosítani egy picit, nem szeretném tönkretenni a drive-ot. Hogy kell csinálni? Egy .exe kiterjesztésű fájl-t töltöttem le. Gondolom, hogy nem csak elindítom és kész, vagy igen? Jöhet privibe is: caviar@axelero.hu. Még 1x köszi!
MSI 865 PE NEO2_P4 3.0 GHz_2*512 PC3200 Samsung_GBT 6600GT.....Ez van, ezt kell szeretni! :)
-
PPeter
addikt
''Gondolom, hogy nem csak elindítom és kész, vagy igen?''
Vagy igen .
Ne legyen lemez a meghajtóban, minden felesleges programot (főleg CD/DVD-író programokar, InCD-t, ilyesmit) lőj le, aztán mehet. Áramszünet ellen imádság vagy szünetmentes ajánlott .PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
james008bond
őstag
Én azt hallottam egy szakembertől, hogy az ASUS írók igen sokára adják ki a lemezt, éigaz, pontos típusszámot nem említett, neki ez volt a tapasztalata. Egyébként kérdésemre Pioneert ajánlott jelenleg ő is.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
dchard
veterán
Erdoke:
Sajnos nem találtam meg ezt a topikot, de a beállítási nehézségeken sikerült átvergődnöm magamat.
Viszont küldtem egy mailt az itt megadott címedre, légyszi majd válaszolj ha ráérsz, vagy ajánlj valakit akihez fordulhatnék.
Köszi!
Dchard
[Szerkesztve]A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
peregriner
csendes tag
válasz arpeen2 #2097 üzenetére
Nero 6.3.0.2 -t használok.
Érdekes módon a Pio 108-al írt Fuji DVD-R 4x lemezek pl. LG 8160 olvasóban egyenletes minőségben visszaolvasható. Tehát a megírt lemez jó, az asztali
lejátszó is gond nélkül olvassa.
A gond a Pio 108-al történő olvasáskor van, ott kb. 3,5GB-nál nem tud tovább olvasni. Ám nem olvassa végig a Plextor 708-al írt Fuji lemezt sem, holott pl. a
Plextorral vizsgálva a lemez szintén jónak tűnik.
Egy 25db-os csomagot megírtam Fuji-ból. Minden lemez írása sikeresen lement.
Korábban az LG 8160-al végeztem az ellenőrzést, mert sokkal kényesebb volt a lemezekre (pl a Princo-t nagyon utálja). Így először nem is vettem észre a dolgot,
hiszen az LG minden Fuji lemezt hibátlanul visszaolvasott.
Ott bukott ki a dolog, mikor a Pio-val próbáltam egy alkalommal egy egyszerű ellenőrzést írás után. -
Blackmate
senior tag
Igaz par hsz-szel feljebb volt erröl szo, ( remelem ezert nem kapok ki senkitöl )
de van valakinek (sikeres) tapasztalata a Pioval valo tulirasban? Elsösorban cd-kre lennek kivancsi. -
törölt tag
Bocsika!!
Aki felrakra a 1.18-as fw-t az nem vett észre valami változást pld a g05-ős lemezknél???? -
-
Junó
tag
Hali!
Pio 108-sal, a FUJI-R-est tudta már valaki gyorsabban is megírni 4X-nél? Vagy esetleg más íróval?? -
arpeen2
senior tag
Ezt a kijelentésedet mire alapozod? Már többször is olvastam hogy ezt írtad. Én mostanában (magamnak) csak ilyen lemezre írok (term. 108-al) Decrypter verify ON és sem a visszaellenörzésnél sem DVDspeed testnél semelyik lemeznél (kb 100-120 lemez alatt) egyel sem volt fikarcnyi problémám sem. Igaz a nagyrészét 2x-en írom de kb 10-20%-át 4x-en de azoknál sem volt soha semilyen probléma akár adatot akár filmet írok rájuk.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
levis4
tag
Légyszives elárulni hogyan tudsz ilyen sebességgel egy írott dvd lemezt visszaolvasni!!!
Főleg, ha a firmware-d gyári?!
Én úgy tudtam, hogy a gyári csak 2x sebességen grebbel írott anyagot.
Egyáltalán milyen dvd olvasóval lehet elérni ugyanezt a sebességet???
(5,5-ről feltornássza magát 12-re)
Nekem pio 121-es olvasóm van és csak 4-ről indul, jó ha eljut a végére 9-ig.
üdv: levis4 -
levis4
tag
válasz arpeen2 #2138 üzenetére
Sajnos el kell hogy keserítselek mert a gyári firmwar-rel csak a nyomott gyári dvd lemezeket tudja olvasni ilyen sebességgel.
Az írott lemezekhez le van korlátozva kétszeresre!
Ezt oldja fel a hack-elt firmware (többek között) de így sem képes szerintem tizenkétszeres olvasásra!!
levis4 -
virkir
veterán
PPeter nagyon érdekes a cikk amit linkeltél de a főoldalról mikor lehet elérni, és mikor kerülnek fel a régi cikkeid mert marha nehéz 50 ujságot átbogarászni ha valamire választ keresek.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
arpeen2
senior tag
Hát barátom most jónagy butaságot mondtál. Gondolom nincs ilyen íród, mert különben nem mondanál ilyeneket. Ugyanis sok 100-ad magammal (itt a PH-n) rendelkezünk ilyen íróval és nekem is a gyári 1.18 fw van fent és képzeld volt már olyan lemez is (gyári nyomott 1 rétegű) amit 15.6x sebességgel olvasott a lemez végén. Másolt -R lemeznél kb 12.5x volt az egyéni rekordom. Nahh? Mitszólsz ?
[Szerkesztve] -
levis4
tag
Jó akkor lehet, hogy a régi 107-esem produkálta ezt és a 108-cal még meg sem próbáltam. A fene sem emlékszik rá. De a 107-es tuti, hogy a gyári firmware-rel írottat csak 2.1X grabbelt.
Akkor bocs , majd megnézem.
Csak dvd olvasóban nincs valami jó gyors, mert nem akarom arra használni az írót hogy azzal olvassam be a lemezeket.
levis4
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz arpeen2 #2136 üzenetére
Szerinted mire alapozom? Írtam 108-cal néhány ilyen lemezt 1.14 és 1.18-as FW-rel. ELőbbi egyértelműen jobb eredményeket produkált, de jó az se volt. 4 különböző íróban teszteltem.
Ha már láttad, hogy írtam ezt, akkor az oda beszúrt teszteredményeket is láthattad.A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik